De Dag van de Ondernemer 2021

Op vrijdag 19 november werd in Nederland de Dag van de Ondernemer gevierd. Op deze dag zetten we met elkaar alle ondernemers in het zonnetje. 

In het kader van de Dag van Ondernemer organiseerden de gemeente Almere en de Vereniging Bedrijfskring Almere een gezamenlijk evenement dat voor elk bedrijf in Almere toegankelijk was. En onze social media specialist Eline was hierbij aanwezig om een live reportage te maken op de Instagram-pagina van het Ondernemersplein.

De dag begon met een heerlijke lunch bij Neighbours Kitchen met het netwerk Flevolandse Zakenvrouwen en wethouder Maaike Veeningen. Hier werd gezellig gekletst over het ondernemerschap onder het genot van de 100% plantaardige gerechten van Neighbours Kitchen. Ontzettend gezellig en lekker!

Na de lunch was het tijd voor het middagprogramma. Hierbij was Martijn natuurlijk ook aanwezig. Het programma werd geopend door Maaike Veeningen. Vervolgens werden de Ondernemersprijzen van 2021 uitgereikt. De Starter van het Jaar 2021 werd gewonnen door Beesha en Jim van der Wardt van de Makers van Almere ging ervandoor met de Bruggenbouwer Award. Daarna hebben we nog geluisterd naar een interessante keynote speech van Igor Beuker.

Wij kijken terug op een ontzettend geslaagde Dag van de Ondernemer. Ben je benieuwd naar het live reportage van deze dag? Deze kun je vinden in de Highlights van het Instagram-profiel van het Ondernemersplein.