Champagne actie voor de goede doelen van Running Dinner Almere

Running Dinner Almere komt met een champagne actie voor de goede doelen. Normaal gesproken werd er een Running Dinner georganiseerd. Een gezellige avond met lekker eten in verschillende restaurants. Door het coronavirus kan het Running Dinner Almere komend jaar helaas niet plaatsvinden. De Tafelaars moesten bijeen komen en al hun creatieve ideeën op tafel leggen. Daaruit kwam de champagne actie. Op de website van Running Dinner Almere kunt u kiezen uit vijf verschillende flessen champagne en nog een diner box.

Een vastgesteld percentage van de prijs wordt gedoneerd aan een goed doel. De Tafelaars hebben de goede doelen al voor u bepaalt. Komend jaar zullen er negen goede doelen gesteund worden. Make A Wish, De Kinderkliniek Almere, Stichting Opkikker, Stichting Wensjes, Focus4care, Weet hoe je leeft, Diligence Almere, Parkhuys Almere en Kanjer Wens Nederland zijn de gekozen goede doelen. Tijdens het bestelproces kunt u zelf kiezen aan welk goede doel u het percentage wilt schenken.

Verschillende soorten champagnes

De Tafelronde 155 heeft gekozen om met internationale prijzen bekroonde champagnes van de familie Goulard te verkopen. De champagnes hebben een zeer hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. De smaken en prijzen van de champagneflessen verschillen. Voor iedereen is er dus wel een goede fles. Bent u geen liefhebber van champagne, maart wilt u wel een goed doel steunen? Ook dan hebben wij aan u gedacht. Wij bieden u dan een exclusieve Diner Box aan.

De champagne is een uitstekend cadeau om te geven tijdens de feestdagen of gewoon omdat je iemand lief hebt. Er is altijd wel een reden om iemand een mooie fles champagne cadeau te doen. De leden van de Tafelronde 155 en de goede doelen zullen erg blij zijn met uw bestelling. Heeft u vragen over de champagne actie? Stuur ons dan een email naar: info@runningdinneralmere.nl. Wij hopen uw bestelling voorbij te zien komen. Santé!