Champagne actie van Running Dinner Almere voor Orange the World

Na het mega succes van vorig jaar, hebben de leden van Running Dinner Almere er dit jaar weer voor gekozen om heerlijke champagne te verkopen voor het goede doel!

Dit jaar is de keuze gevallen op Orange the World. In 2014 lanceerde De Verenigde Naties de jaarlijkse campagne “Orange the World”. Wereldwijd krijgt één op de drie vrouwen met geweld te maken in haar leven. Dit varieert van een kneepje in de bil, een vrouwonvriendelijke opmerking, van seksuele intimidatie tot aanrading of verkrachting, van huiselijk geweld tot doodslag, van gedwongen uithuwelijking tot genitale verminking. Hier moet volgens Running Dinner Almere, maar ook zeker volgens MediaMere een einde aan komen.

In Nederland kent Orange the World maar liefst 113 plaatsen die het geweld tegen vrouwen onder de aandacht brengt, hiervan is ons mooie Almere ook onderdeel van.

Wist u dat Martijn de Vries, eindbaas bij MediaMere, voorzitter is bij Running Dinner Almere? Ook wij dragen Orange the World graag een warm hart bij ❤️

Deze mooie, maar vooral heerlijke champagnes zijn te bestellen tot 19 november via https://www.runningdinneralmere.nl/. Wees er optijd bij, want deze champagnes voor het goede doel mag je echt niet missen!

Santé 🍾🥂