Business Challenge 2017 groot succes met meer dan 70.000 euro voor Stichting Opkikker

Afgelopen week was het weer zover: de tweede editie van de Business Challenge! Een driedaagse uitdaging om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. En de opbrengst van de editie van dit jaar is nog hoger dan dat van vorig jaar!

Vijfendertig teams gingen de uitdaging aan om in drie dagen naar Aalborg in Denemarken te rijden en weer terug, en dat in de mooiste, snelste, en meest opvallende auto’s die op dit moment op de markt zijn. Van een Porsche tot een BMW, en van een Tesla tot een echte ambulance; de een was nog bijzonderder dan de ander. De teams gingen de weg op om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Opkikker door zich te laten sponsoren door familie, vrienden, collega’s, en relaties. Dat de Business Challenge een ongekend succes heeft is geen geheim, en ook dit jaar is er weer een prachtig bedrag opgehaald: er is maar liefst €70.100,50 gedoneerd!

Naast een feestelijk onthaal op de Grote Markt in Almere met daarbij de bekendmaking van het gesponsorde bedrag, zijn er ook prijzen gevallen voor het hoogst opgehaalde bedrag en de meest opvallende auto. Beide winnaars hebben een trofee in ontvangst mogen nemen.

Martijn de Vries van MediaMere nam deel aan deze challenge met een ambulance. Dit idee kwam voort uit een sterke samenwerking tussen drie bedrijven: Greenscreen Events, Studio-Otium en MediaMere. Martijn de Vries en Niels Gietelink hebben naast hun eigen bedrijven gezamenlijk Greenscreen Events opgericht en hebben hiervoor als bedrijfsauto een ambulance aangeschaft. Samen vormen zij een enthousiast team dat erg betrokken is bij de Business Challenge.

Wij zijn ontzettend trots op het behaalde resultaat en kijken er naar uit om volgend jaar nog meer geld op te halen voor het volgende goede doel, en hebben nu al zin in de volgende rit!

Foto’s door Mick van Kampen Fotografie

###FOTO###