Ambitie is topsport. Wil je ook sneller worden? Grijp dan deze kans aan!

Bent u al een fanatieke hardloper, maar wilt u graag uw techniek verbeteren? Dan is dit mogelijk met de speciale techniektraining bij Oosterbaan. Collega Edwin de Vries is een fanatieke topsporter en wilt graag dat u ook fit blijft, maar ook vooral de techniek goed beheerst, zodat u zo min mogelijk blessures hoeft op te lopen.

Atleet Edwin de Vries loopt vooral lange afstanden en wil graag ooit één van de grootste marathonlopers van Nederland zijn. Momenteel woont Edwin in een atletenthuis in Castricum en traint hij alweer een poosje bij Team Distance Runners (TDR). TDR is een kweekvijver voor talentontwikkeling in Nederland.

In de vier jaar dat hij in het jeugdplan heeft getraind is hij op meerdere trainingsstages geweest, naar Monte Gordo (Portugal), Texel, Schoorl en Soest. Een tijdje geleden heeft Eric Declerq zijn mentorschap overgegeven aan marathonatleet Rens Dekkers, omdat Edwin klaar was voor de volgende stap. Hij begon met duurlopen en boekte hier een enorme vooruitgang in, merkte Rens op.

Mocht u interesse hebben in deze techniektraining, dan kunt u zich voor het evenement inschrijven op de Facebook-pagina van Oosterbaan via de volgende link. Klik hier om u aan te melden voor het evenement.