24 uurs-LAN Party voor Almeerse studenten

Studentenvereniging [‘endzjin] S.V.E.I.A., MediaMere en StudentInAlmere organiseren speciaal voor Almeerse studenten een LAN Party. Van zaterdag 13 februari 13:00 tot zondag 14 februari 13:00 uur vindt dit 24 uur durende evenement plaats bij Places to Work aan de Wisselweg 33 in Almere. Tijdens de LAN Party worden games gespeeld van diverse genres. Deelnemers moeten hun eigen computer en consoles met beeldscherm of een laptop meenemen. De organisatie zorgt er voor dat alle benodigdheden zijn geregeld, geïnstalleerd en geconfigureerd. Voor 25 euro per persoon krijgen deelnemers een gigabit netwerkaansluiting, stroom, eten en drinken én 24 uur lang gameplezier. Deelnemers die even willen pauzeren kunnen terecht in de relaxlounge. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.lanpartyalmere.nl.

Counter Strike
Een LAN Party is een bijeenkomst van computerliefhebbers die hun computers op een Local Area Network (LAN) aansluiten, zodat hun computers met elkaar verbonden zijn. Deze party speciaal voor studenten zorgt er voor dat zij elkaar ontmoeten om met elkaar te gamen. De deelnemers zijn vrij om te spelen wat ze willen. Daarnaast wordt er ook een ‘Counter Strike’ toernooi georganiseerd. Hiervoor kan individueel of per team of individueel worden ingeschreven. Er wordt gestreden om de titel ‘Almeers kampioen’.

Organisatie
De LAN Party wordt georganiseerd door studentenvereniging [‘endzjin] S.V.E.I.A., marketingcommunicatiebureau MediaMere en campagne StudentInAlmere. Samen willen zij een groot evenement opzetten waar studenten elkaar ontmoeten en plezier kunnen maken tijdens hun studententijd. De organisatie streeft naar een deelnemersaantal van 100 studenten.

Bekijk de website: www.lanpartyalmere.nl