06.06.2017 15:29

MediaMere Update: beveiliging, trends en innovatie


De ontwikkelingen in internetland gaan enorm hard, vernieuwing en continue innovatie is hierbij een sleutel om kansen te creŽren!


Voorkom een boete, neem een SSL certificaat

Wist u dat het vanuit de Wet Bescherming Persoonsgegevens verplicht is om persoonlijke informatie veilig door de sturen op websites? Een contactformulier of afrekenproces in een website is tegenwoordig de standaard. Met een SSL Certificaat waarborgt u de veiligheid van persoonsgegevens die via uw website worden verstuurd. Naast het voldoen aan de wettelijke verplichting is een SSL certificaat positief voor de betrouwbaarheid, uitstraling en vindbaarheid in zoekmachines. Meer weten over SSL ga naar www.mediamere.com/internet/ssl-certificaat/

Mobiele bezoekers blijven stijgen

Mobiele bezoekers worden steeds belangrijker en verwachten bij een website een prettige leeservaring op hun tablet of smartphone. Een mobielvriendelijke website zorgt voor een hogere omzet en meer contactaanvragen. Wereldwijd heeft Google geconstateerd dat meer dan 50% van alle zoekopdrachten mobiel wordt gedaan, dus via tablet of smartphone. Zijn uw online kanalen wel geschikt voor de mobiele doelgroep?

EfficiŽnter werken

Er wordt vaak met veel verschillende softwarepakketten binnen een organisatie gewerkt. Denk aan site/shop beheeromgeving, relatiebeheer- boekhoud-, voorraadbeheer- en kassasystemen. Dit kan natuurlijk efficiŽnter. Wij kunnen een koppeling tussen uw softwarepakketten realiseren, zodat u vanuit ťťn omgeving al uw data kunt beheren.

Wilt u meer weten over beveiliging, trends en innovatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.Ga terug naar de nieuwsberichten

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie