Ontdek de kracht van professionele fotografie bij MediaMere

fotografie

Op zoek naar een professionele fotograaf die echt luistert naar uw wensen? Bij MediaMere hebben we diverse fotografen met elk hun eigen specialisme. Of het nu gaat om modellen, natuur, sport, portretten of meer, onze fotografen leveren foto’s van de hoogste kwaliteit dankzij hun specialisatie.

Flexibele fotografie op diverse locaties

Onze fotografie vindt plaats op verschillende locaties, waaronder bij u thuis of op een door u gekozen locatie elders. We bouwen onze studio op en af op locatie, zodat u verzekerd bent van haarscherpe foto’s met de perfecte lichtinval, waar u zich ook bevindt.

Onze eigen fotostudio in Almere

Daarnaast beschikken we over onze eigen fotostudio in Almere, waar we complete fotoshoots kunnen organiseren en professionele portretfoto’s kunnen maken. Onze ruime studio is uitgerust met alle benodigde apparatuur, inclusief een greenscreen voor het bepalen van de achtergrond.

Professionele fotobewerking voor een perfect resultaat

Om de foto’s een nog professionelere uitstraling te geven, bewerken onze fotografen ze zorgvuldig. Ze selecteren alleen de scherpste en mooiste foto’s en voeren indien nodig nabewerkingen uit op het gebied van scherpte, kleur, contrast en licht.

Studioverhuur voor uw eigen projecten

Wilt u zelf een commercial opnemen, productfoto’s maken of audio opnemen? Onze studio is ook te huur. Gelegen in ons kantoorgebouw en voorzien van alle professionele apparatuur, stroompunten, werkplekken, catering en internetverbindingen, biedt onze studio de perfecte omgeving voor uw projecten.

Bij MediaMere streven we ernaar om uw visie tot leven te brengen met professionele fotografie. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken en uw fotografische behoeften te vervullen.