ICT Management

Informatiecommunicatietechnologie (ICT) Management

 

De technologie van morgen

Bij MediaMere weten we als geen ander hoe snel de technologie zich ontwikkelt. Hierdoor kan het lastig zijn om bij te blijven, terwijl dit wel essentieel is. Wie door de bomen het bos niet meer ziet, kan bij ons terecht. Maar ook experts zijn van harte welkom voor een uitdagende sparsessie!

 

ICT is een breed begrip, en we zijn dan ook trots dat we dankzij onze jarenlange ervaring ons helemaal thuis voelen in de informatiecommunicatietechnologie branche. Onze professionals volgen de technologische ontwikkelingen op de voet en beschikken over de nieuwste gadgets en zijn daardoor gespecialiseerd in computerondersteuning op ICT-gebied voor iedere situatie. Denk hierbij aan het oplossen van computerstoringen en virussen, en versnellen van computers, het installeren van hardware en software of het installeren van draadloze netwerken. Daarnaast verzorgt MediaMere ook complete trainingen op het gebied van computers en bieden wij tevens vakkundige en betaalbare computer-, tablet-, en telefoonreparaties aan. Transparant, eerlijk, en snel.

 

Snel en secuur

We begrijpen dat een probleem met een computer, laptop, printer, of ander apparaat zo snel mogelijk verholpen moet worden. Het is namelijk van belang dat men zonder onderbrekingen door kan werken. Daarom zet MediaMere prioriteit achter het oplossen van ICT problemen en lossen deze op door gebruik te maken van alleen geverifieerde programma’s. Zo wordt er een stabiele en veilige werkomgeving gecreëerd met werkende apparaten en applicaties.

 

Hulp op afstand

Wie problemen heeft met een computer kan gebruik maken van onze snelle helpdesk voor computer ondersteuning. Door middel van TeamViewer kunnen wij uw computer op afstand bedienen en zo de problemen snel oplossen zonder dat u langs hoeft te komen.

 

Heeft u vragen over uw apparaat? Vermoed u dat u een virus heeft? Werkt uw computer niet meer naar behoren? Neem dan contact met ons op! Wij lossen uw problemen zo snel mogelijk op, zodat u direct weer kunt genieten van alle mogelijkheden die uw apparaat u biedt.