Promoteams

Promoteams

Het kost 12 positieve ervaringen om 1 negatieve ervaring goed te maken.

Lianne van den Brakel (2017) - Senior Marketeer

Een doelgroep vinden is één ding, maar om deze dan nog te benaderen kan een grote stap zijn. Dat is waar onze promotieteams in beeld komen! Onze professionals zijn enorm breed inzetbaar en komen overal vandaan, wat zorgt voor een diverse groep aan enthousiastelingen die uitstekend samen kunnen worden. Doordat zij elkaar kennen weten de promotors precies waar zij goed in zijn en kunnen zij onderling op elkaar inspelen. Dankzij de grootte van ons team kunnen wij voor ieder merk de juiste mensen inzetten. Onze promotieteams bestaan uit representatieve, professionele, en proactieve studenten die je doelgroep aanspreken en je merk in het zonnetje zetten.

Door een strenge selectie te hanteren zijn wij in staat je merk het beste tot zijn recht te brengen. We werken immers alleen met verzorgde en gemotiveerde fanatiekelingen met een positieve uitstraling. Deze waarden worden vervolgens geassocieerd met je merk, waardoor je imago ook direct een boost krijgt.

Voordat wij een promoteam gaan samenstelling gaan we gaan met je in gesprek, om je missie, visie, en kernwaarden te bespreken. Door deze helder te communiceren weten wij precies wat er van ons verwacht wordt en kunnen we de verwachtingen overtreffen. Zo ben je verzekerd van een perfecte branding van je bedrijf.

Daarnaast heb je niet alleen te kiezen uit ons aanbod aan promotiemedewerkers, maar mag je zelfs nog keuze maken in het soort taken dat zij uitvoeren. Heb je liever dat er iemand is die foto's maakt? Dan regelen we dat! Heb je iemand nodig die met een lach flyers of samples uitdeelt? Doen we net zo graag! Ook merchandising, guerilla campagnes, en logistiek behoren tot de mogelijkheden. Weet je niet zeker welke manier van promoten het beste bij je bedrijf past? We geven je graag advies over de marktstrategie en de markt waarin je actief bent en welke vorm van marketing het meeste resultaat kan geven. Wij komen dan met een plan om je bedrijf optimaal te profileren.

Gerelateerde projectcases

The Aviation Factory

de nieuwe bibliotheek

Verkoop Vuurwerk

Kom in de Kas

Almere City Marketing

TEVA Nederland

Havana Club

Visma Software

Saxion Hogescholen

Tele2 Nederland

Erasmus Recruitment Days

Nederlandse Loterij

Lavida Travel

Windesheim Flevoland

Flevoziekenhuis

Nationale-Nederlanden

Eisma Mediagroep

CROW Kennisplatform

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag verder willen helpen. Wilt u in contact komen?
 

Daag Martijn en het team uit.
CAPTCHA image for SPAM prevention Lukt het niet met lezen? Klik hier voor een nieuwe bevestigingscode.

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie