Webapplicatie ontwikkelen

Webapplicatie ontwikkelen

MediaMere kan u helpen bij optimalisatie en vergroting van efficiëntie van uw bedrijfsproces met behulp van webapplicaties. Door onze jarenlange ervaring met uiteenlopende bedrijven hebben wij een groot inzicht ontwikkeld in wat voor u zou kunnen werken. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van E-Commerce en online marketing, waardoor we goed kunnen inspelen op actuele innovaties. Het uitgangspunt hierin is altijd het optimaal bedienen van uw klanten met voor u een zo kort mogelijke terugverdientijd.

Maatwerk oplossingen

Ieder bedrijf is anders en vaak heeft u een eigen unieke visie voor ogen. Dat doel is vaak op meerdere manieren te bereiken. Denk aan specifieke dashboards, online tools en andere vormen van maatwerk software; het is allemaal mogelijk.
Webapplicaties kunnen bijdragen aan hogere kwaliteit van gegevens en rapportages, een overzichtelijker bedrijfsproces of het simpelweg beter kunnen bedienen van uw waardevolle klanten. Wij richten ons speciaal op het doel dat u wilt bereiken en zullen met u meedenken in het ontwikkelen van de meest effectieve oplossing op het gebied van webapplicaties.

 

Het proces

De eerste stap is altijd samen inventariseren welk doel u zou willen bereiken en welk resultaat we daar concreet aan kunnen verbinden. Hierna volgt een technische analyse, zodat u precies weet wat de mogelijkheden zijn – inclusief opties waar u wellicht nog niet aan had gedacht.
Na uw akkoord zullen we starten met het bouwen van de applicatie in een testomgeving, waardoor u kunt meekijken en we veel vrijheid hebben voor aanpassingen. Als dit precies is zoals wij hebben besproken zullen we de webapplicatie onderwerpen aan een uitgebreide testfase, voordat deze live gaat. Als alles naar behoren en tevredenheid werkt is het zover: de webapplicatie gaat live! Een mooi moment. Uiteraard staat het team van MediaMere ook voor u klaar na de livegang en kunt u gebruik maken van 24/7 technische support.

 

De voordelen voor uw bedrijf

Wat wij van klanten horen is dat na het implementeren van de webapplicaties het bedrijfsproces altijd eenvoudiger en efficiënter verloopt. In veel gevallen komt dit door het beschikken over meer en betere data of door versoepeling van een bestelproces waardoor klanten sneller en beter worden bediend. Deze verbetering van gebruikersgemak werkt daardoor direct op een waardevolle manier door in uw bedrijfsresultaten!