Werkplekbeheer

Een goede werkplek zorgt voor een hogere productiviteit

Edwin de Vries (2017) - Media, Informatie en Communicatie Entrepreneur

Een nieuw kantoor, nieuwe collega, of is uw werkplek gewoonweg toe aan een nieuwe opzet? Het opstellen van een volledig ingerichte werkplek kan een hele opgave zijn. Onze razendsnelle werkplekbeheerders staan voor u klaar om u te helpen en daar waar nodig te ondersteunen! MediaMere is in staat om efficiŽnt en veilig systemen te installeren, verhuizen, of aan te passen.

Wat is werkplekbeheer?

Werkplekbeheer is het inrichten, opstellen, en beheren van werkplekken en het onderhouden hiervan. Hierin heeft u veel keuze; denk aan applicaties, apparaten, en hard- en software. Heeft u liever Windows 7, 8, of toch 10? Wilt u iedere werkplek voorzien van een eigen printer, of gaat iedereen dezelfde printer gebruiken? Onze werkplekbeheerders bespreken de opties en de voor- en nadelen van verschillende mogelijkheden om zo ideale werkplekken te creŽren welke geheel naar wens zijn.

Onze werkplekcoŲrdinatoren bieden u een optimaal werkende omgeving, compleet met netwerk- en systeembeheer. We monitoren de werkplekken actief en zijn in staat om problemen te constateren voordat deze een gevaar vormen voor de workflow van de medewerkers van uw bedrijf. Door periodiek onderhoud wordt voorkomen dat een werkplek langzaam wordt en de productiviteit van werknemers beÔnvloed. We kunnen de werkplekken op afstand beheren en preventief onderhoud uitvoeren zonder dat daar last van ondervonden wordt, maar soms is het noodzakelijk dat wij op locatie langskomen. In dat geval checken we alle aanwezige werkplekken op snelheid, beveiliging, en updates.

ACB-Caravans

PrivaZorg Amsterdam

Renť Expert Salon

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie