Whatsapp

Contact via WhatsApp (kantooruren)

 

U kunt WhatsAppen met MediaMere!

 

WhatsApp is een handige applicatie voor de mobiele telefoon om berichten te versturen en ontvangen. Het werkt vrijwel hetzelfde als een sms, maar dan is dit een gratis manier van berichten versturen en dit gaat via de internetverbinding. Onderaan deze pagina vindt u een link om WhatsApp te downloaden. Het WhatsApp-nummer van MediaMere is 06 – 17 82 82 68.

Voordelen

U kunt bij onze WhatsApp-service terecht voor algemene servicevragen, bijvoorbeeld over de openingstijden, locaties, bereikbaar en meer. Als wij via WhatsApp geen antwoord kunnen geven op uw vraag, dan helpen wij indien mogelijk wel verder op weg.
Is uw vraag spoedeisend, is er sprake van een storing of iets dergelijks? WhatsApp ons dan niet, maar neem direct contact op met ons telefoonnummer +31 (0)36 260 2000. Dit mag ook buiten kantooruren.

Wij proberen zo snel mogelijk uw geappte vragen te lezen en behandelen de vragen tijdens kantooruren. Uiteraard mag u ons ook WhatsAppen buiten deze tijden, maar het antwoord komt de volgende werkdag. Onze reactie komt niet altijd direct, dus mocht u bijvoorbeeld al onderweg zijn naar onze afspraak en heeft u onderweg nog een vraag, dan kunt u bellen met ons telefoonnummer +31 (0)36 260 2000.

Via WhatsApp mogen wij u helaas niet helpen met vragen over privacygevoelige informatie. Dit in verband met geheimhouding en veiligheid. Neem hiervoor contact op via ons e-mailadres info@mediamere.com of ons telefoonnummer +31 (0)36 260 2000.

Een afspraak verzetten of annuleren, kan alleen via het e-mailadres info@mediamere.com of ons telefoonnummer: +31 (0)36 260 2000.

Antwoorden op allerlei algemene vragen over MediaMere zijn ook te vinden op de website waarop u nu kijkt.

Wij zijn één van de eerste marketingcommunicatiebureau’s die (potentiële) klanten via WhatsApp te woord staat. Dit is voor ons ook een leerproces. Wij staan daarom altijd open voor feedback. Mocht u feedback hebben, dan mag u dit e-mailen naar info@mediamere.com.