Website analyse

Don't judge a book by it's cover: uw website kan er fantastisch uitzien, maar technisch een mess zijn. MediaMere uw website meer waard te maken.

Romy de Groot (2018) - Content Queen

Een website kan nog zo mooi zijn, maar als deze niet presteert, verliest het al snel zijn waarde. Hoe goed presteert uw website? En waar liggen de kansen en verbeterpunten? Hoe ervaart de bezoeker uw website? Een website analyse kan hier inzicht in bieden. Middels een uitgebreide analyse wordt de gehele website handmatig doorlopen door één van onze professionals.

Een website analyse biedt inzicht

Elk bedrijf en elke ondernemer wenst gevonden te worden middels een website of webshop. Traffic en conversie zijn essentieel als het gaat om online verkopen. Door slechts een aantal wijzigingen door te voeren kan de vindbaarheid van een website al met sprongen vooruit gaan. Dat is precies waar een website analyse als uitgangspunt dient.

Een website analyse laat zien waar bezoekers vandaan komen, en op welke punten zij afhaken. Ook krijgt u inzicht in het aantal leads en verkopen. Onder andere de gebruiksvriendelijkheid, de beleving, de technische staat, en de veiligheid van de website worden onder de loep genomen. Vaak denkt men dat een nieuwe website direct noodzakelijk is wanneer er iets niet in orde is, maar wanneer de huidige website op een correcte manier is opgebouwd, is een upgrade vaak al voldoende.

We bieden onze bevindingen aan in de vorm van een uitgebreid rapport, bestaande uit gevonden knelpunten, aanbevolen verbeteringen, en een heldere onderbouwing. Uiteraard zijn onze website helden ook in staat deze wijzigingen voor u door te voeren!

Waar kijken wij naar?

Tijdens een website analyse wordt niet alleen gekeken naar de eerste indruk en de visuele weergave van uw website, maar ook naar de responsiveness, webstructuur, en opbouw. Daarnaast wordt gekeken naar de huidige SEO; welke zoektermen worden gebruikt, en op welke zoektermen wenst u gevonden te worden? Voldoen de huidige teksten aan de SEO eisen, en nog belangrijker: zijn deze teksten voor de doelgroep leesbaar? Ten slotte kijken we naar de gebruiksvriendelijkheid en naar de prestaties van de concurrentie.

Toch meer inzicht in de technische aspecten van uw website nodig? Een technische analyse biedt uitkomst.

Wat doen wij voor u?

  • Uitgebreid rapportage over de prestaties van uw website
  • Overzicht van plus- en minpunten
  • Op maat gemaakt advies

Maak kennis met Romy.

Ik ben Romy en zou u graag verder willen helpen. Wilt u in contact komen?
 

Daag Romy en het team uit.
CAPTCHA image for SPAM prevention Lukt het niet met lezen? Klik hier voor een nieuwe bevestigingscode.

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie