Content creatie

Content is king. Of queen, zoals ik het graag noem. Zonder relevante content, ben je nergens.

Romy de Groot (2018) - Content Queen

Content creatie gaat om het ontwikkelen van interactie tussen uw bedrijf en uw doelgroep, zowel online als offline. Content bestaat uit teksten op een website, maar ook uit persberichten, social media posts, en nieuwsberichten. Het creŽren van deze content is van essentieel belang om leads te genereren naar uw website of webshop. Content functioneert als dť manier om een merk online te onderscheiden.

De effecten van goede content

Content heeft vrijwel altijd een positief effect op de zoekvindbaarheid van een website. Dat komt doordat Google originele, unieke, en creatief geschreven content hoog waardeert. Frequent geŁpdate content in de vorm van nieuws- en blogberichten zorgt voor meer bezoekersverkeer en verbeterd de online vindbaarheid van een website. Uiteindelijk kan dit leiden tot meer (online) verkopen.

Content creatie gaat hand in hand met markting. Denk hierbij aan social media posts, e-mailllijsten en online netwerken zoals blogs en forums. Het is belangrijk om een keuze te maken voor het gebruik van social media; niet iedere doelgroep bevindt zich immers even actief op elk social media platform. Onze content helden kunnen als geen ander inschatten welke kanalen het beste bij uw merk passen om het bereik van deze kanalen vervolgens (organisch) te laten groeien.

Content vereist een hoop denkwerk om het op de juiste manier door te voeren. Content kan namelijk in verschillende vormen aangeboden worden; de schrijfstijl, de opbouw en structuur, tot zelfs de afbeeldingen aan toe hebben invloed op hoe de content op een bezoeker overkomt. Al deze punten dienen bij de doelgroep te passen en deze aan te spreken. Het afstemmen van de content aan het publiek is belangrijker dan de inhoud van de content zelf. Hierbij komt dat er een consistente en heldere boodschap in alle uitingen dient te worden meegegeven.

Wat doen wij voor u?

  • Meer rendement
  • Effectieve reclamecampagnes
  • Remarketing gericht op uw doelgroep

Maak kennis met Rani.

Ik ben Rani en zou u graag verder willen helpen. Wilt u in contact komen?
 

Daag Rani en het team uit.
CAPTCHA image for SPAM prevention Lukt het niet met lezen? Klik hier voor een nieuwe bevestigingscode.

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie