Zoekmachine Adverteren (SEA)

Search Engine Advertising, afgekort SEA en ook wel bekend als het Nederlandse zoekmachine adverteren, is het adverteren van uw website of dienst via diensten als Bing Ads, Youtube advertising, Google Shopping, en Google Adwords. Hierdoor wordt uw website en merk boven aan de zoekresultaten getoond.
 

Om de organische vindbaarheid en het bezoekersaantal van uw website een boost te geven, is het mogelijk om te adverteren in zoekmachines. Hierdoor is het mogelijk om meer potentiŽle klanten te benaderen en hen kennis te laten maken met uw merk.

Adverteren via Google Adwords

Google Adwords is koploper als het neerkomt op SEA doordat deze tool de mogelijkheid biedt om zeer gericht te adverteren op bepaalde zoektermen. Een Google Adwords campagne is ideaal dankzij de mogelijkheid om een budget op te stellen, omdat deze tool een bepaald bedrag per klik berekend. De prijs hiervan varieert van een paar cent tot een paar euro, afhankelijk van de populariteit van de gekozen zoekwoorden waarop geadverteerd wordt. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor lokaal, regionaal, landelijk, of internationaal bereik. Dit biedt een passende oplossing voor lokale SEO.

SEA bij MediaMere

Ons heldenteam stelt een SEA campagne op en stemt deze af op uw doelgroep. Wij zijn in staat al het werk uit handen te nemen: van het opzetten van een Google Adwords en het koppelen van een Analytics en Search Console account, tot het ontwikkelen en instellen van advertentieteksten en campagnes. Daarnaast wordt het succes van de campagne, door middel van het meten van gegevens via Google Analytics en het bijhouden van conversies, nauwkeurig in de gaten gehouden. Hierdoor is het mogelijk om tussentijds de campagne te optimaliseren of te wijzigen. De prestatierapporten bieden de mogelijkheid om eenvoudig in te zien hoe een campagne presteert.

Wat doen wij voor u?

  • Verbetering in zoekvindbaarheid
  • Opstellen campagne
  • Advies over adverteren 

Maak kennis met Edwin.

Ik ben Edwin en zou u graag verder willen helpen. Wilt u in contact komen?
 

Daag Edwin en het team uit.
CAPTCHA image for SPAM prevention Lukt het niet met lezen? Klik hier voor een nieuwe bevestigingscode.

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie