Website onderhoud

Website onderhoud

40% van de mensen zullen de website verlaten als het laden langer duurt dan 3 seconde.

Edwin de Vries (2017) - Media, Informatie en Communicatie Entrepreneur

Een website online houden gaat niet zomaar; er komt veel onderhoud bij kijken en er zijn regelmatig updates om de veiligheid van een website te waarborgen. Door een website up to date te houden blijven bezoekers terugkomen en door content regelmatig te updaten trekt deze nieuwe bezoekers en blijft een website een hoge positie behouden in zoekresultaten. Deze werkzaamheden kunnen veel tijd innemen, zeker wanneer u niet helemaal bekend bent met de werkomgeving van uw website. De experts van MediaMere kunnen dit geheel uit handen nemen. Geef aan ons door wat u veranderd wenst te hebben, en wij zorgen voor de rest!

Wat is website onderhoud?

Het onderhouden van een website is vaak een zeer technisch verhaal en gaat vaak verder dan basis HTML kennis. Zo dient er rekening gehouden te worden met onderhoud aan web- en DNS servers, browser en server caching, en databases.

De beveiliging van uw website

Om de veiligheid en bereikbaarheid van een website en de gegevens hiervan te beschermen, dient een website regelmatig geŁpdate te worden. Dit is echter niet altijd zonder risico's. De layout van uw website kan namelijk veranderen na een update. Dit heeft te maken met de toegepaste CSS en de compatibiliteit met de gebruikte plugins. Informeer daarom voorafgaand aan een update bij onze helpdesk. Dankzij het gemakkelijk ingerichte CMS waar wij gebruik van maken is het eenvoudig om zelf wijzigingen en updates door te voeren, van teksten tot nieuwe producten en filmpjes.

Wij kunnen echter deze updates ook voor u uitvoeren. Zo bent u verzekerd van een correct doorgevoerde update zonder complicaties. Onze medewerkers monitoren dan de voortgang en controleren en testen de website uitvoerig. Ook houden zij rekening met beveiliging tegen hackers en de optimalisatie van servers. Tevens is het mogelijk om wijzigingen en aanpassingen door te laten voeren door een van onze medewerkers. 

Meer informatie over internet

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag verder willen helpen. Wilt u in contact komen?
 

Daag Martijn en het team uit.
CAPTCHA image for SPAM prevention Lukt het niet met lezen? Klik hier voor een nieuwe bevestigingscode.

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie