Privacystatement

Bedankt voor uw bezoek op onze site en het getoonde interesse in onze website. Het waarborgen van uw privacy is voor ons zeer belangrijk. Leest u a.u.b. de volgende informatie:

Uw privacy

MediaMere is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar leden en bezoekers van de website server.mediamere.com van essentieel belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van leden en bezoekers worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. MediaMere houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is MediaMere, Wisselweg 33, 1314 CB Almere. In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens is de verwerking aangemeld bij de Toezichthouder, het College bescherming persoonsgegevens gevestigd te Den Haag.

Anoniem surfen
U kunt de website van MediaMere bezoeken, zonder aan te geven wie u bent. Wij krijgen alleen de informatie over uw provider waarmee u de site bezoekt. Deze informatie wordt gebruikt voor het maken van statistieken. U blijft hier als prive-persoon anoniem.

Verwerking van persoonsgegevens
MediaMere legt in het kader van haar dienstverlening gegevens vast wanneer u een MediaMere-lidmaatschap afsluit, diensten en/of producten van de MediaMere afneemt of anderszins contact heeft met MediaMere. MediaMere gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van uw rechten op grond van het MediaMere-lidmaatschap, de uitvoering van overeenkomsten, voor de ontwikkeling van producten en diensten en om leden/bezoekers van haar nieuwe producten en diensten op de hoogte te houden. Hierbij tracht MediaMere rekening te houden met voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over nieuwe producten en diensten kunnen leden/bezoekers hun gegevens hiertegen laten blokkeren door een briefje te sturen naar MediaMere, ter attentie van afdeling Marketing Communicatie, onder vermelding van Verwerking van persoonsgegevens, Wisselweg 33, 1314 CB Almere.

Klikgedrag
Op de website van MediaMere worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde paginaís. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan MediaMere haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Gebruik van cookies
MediaMere maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Dit is een klein eenvoudig bestandje met gegevens die of op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen of in de sessie van uw browser staat.

De sessie-cookie bevat geen persoonsgegevens en dient enkel om het gebruik van de MediaMere-site voor u gemakkelijker te maken.

Daarnaast maakt de MediaMere ook gebruik van een speciaal cookie. Aan de hand van dit cookie kan onze website u herkennen de volgende keer dat u op de site langskomt. Met behulp van dit cookie kan de site speciaal op u worden ingesteld; een hulpmiddel om het gebruik van de site voor u nog aangenamer te maken. Als u in uw browser het gebruik van cookies heeft uitgezet, kunt u nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken.

MediaMere.nl en andere websites
Op de site van MediaMere treft u een aantal links aan naar andere websites. MediaMere kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacyverklaring/privacystatement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze richten aan: MediaMere, t.a.v. afdeling Marketing Communicatie, Wisselweg 33, 1314 CB Almere of e-mail: privacy@mediamere.com.

Wijzigingen
MediaMere behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Check daarom regelmatig de privacyverklaring voor het privacybeleid van MediaMere.

1 januari 2012

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie