Websites

De opdrachters van MediaMere zijn allemaal anders, maar maken toch allemaal gebruik van het aanbod dat MediaMere Internet Solutions biedt op het gebied van webdesign. De projecten varieerden van een website tot de implementatie van een complete maatwerk oplossing, bijvoorbeeld een webshop of een videoptoepassing. Hieronder heeft u een overzicht van de websites die wij hebben gerealiseerd:

PrivaZorg Amsterdam en omstreken

PrivaZorg is een AWBZ erkende, landelijke organisatie. Ondertussen is de organisatie uitgegroeid tot een organisatie waaruit jaarlijks meer dan een miljoen zorguren geleverd worden. Onze zorg aan cliënten wordt georganiseerd en gecoördineerd vanuit meer dan achtendertig regionale steunpunten. Wij verzorgde het drukwerk en de website voor PrivaZorg. De voorkeur ging uit naar een overzichtelijke en duidelijke website.
Bezoek deze website

Portretschilder Jeroen Joosten

Jeroen Joosten is professioneel schilder. Hij is gespecialiseerd in het maken van portretten van mensen en dieren. Wij hebben voor Jeroen Joosten een site ontwikkeld waarop hij zijn creativiteit kan laten zien, waarop hij zijn werk kan plaatsen en waardoor hij bezoekers kan laten zien wat hij in zijn mars heeft.
Bezoek deze website

Stichting Prisma

Stichting Prisma organiseert en ondersteunt aangepaste vrijetijdsbesteding voor kinderen en volwassenen met een (verstandelijke) beperking in Amsterdam en omgeving. Daarom was het heel belangrijk dat de website goed te bereiken en te begrijpen is voor mensen met een beperking. MediaMere hielp Stichting Prisma met het creeeren van een goede en duidelijke website. 
Bezoek deze website

Sophie van Hecke

Sophie van Hecke is in 2003 afgestudeerd aan de Frank Sanders Academie voor Musicaltheater. Sindsdien is ze werkzaam als zangeres, musicalactrice, theatermaker en vocal- en spelcoach. Sophie van Hecke balanceert met veel plezier tussen popmuziek en muziektheater. Ze volgt haar eigen weg en ontdekt zo haar eigen stijl en taal.
Bezoek deze website

CSGuitar89

Casper Smit is gitarist. En dat niet alleen. Onder de naam CSGuitar89 is hij eigenaar van zijn eigen muziekkanaal met 2500 abonnees op Youtube. MediaMere hielp Casper Smit met het ontwikkelen van een website waarop hij zijn visie op muziek weergeeft.
Bezoek deze website

Jans Hoogeveen Auto Service

Jans Hoogeveen Auto Service is een autobedrijf in Bovensmilde. Met dank aan MediaMere heeft dit autobedrijf nu een website waarop u online de nieuwe occasions van het bedrijf kunt bekijken.
Bezoek deze website

Brood- en Banketbakkerij Klercq

MediaMere heeft tot grote tevredenheid van de opdrachtgever een nieuwe website ontwikkeld voor brood- en Banketbakkerij Klercq. Deze bakkerij biedt een ruim assortiment brood en banket. Dit assortiment moest uiteraard goed uit de nieuwe website komen. Daarom heeft MediaMere ervoor gezorgd dat u op de website een ruim overzicht vindt van alles wat de bakkerij u te bieden heeft. De site bevat bovendien het Content Management System (CMS) TYPO3 waardoor de site zelf beheerd kan worden.
Bezoek deze website

Amsterdam Outsider Art

MediaMere heeft een nieuwe website gerealiseerd voor Amsterdam Outsider Art. Deze organisatie verzorgt de kunst die wordt gemaakt door de ‘buitenbeentjes’ van de maatschappij. Hierbij moet u denken aan onder andere kunstenaars met een verstandelijke of psychiatrische beperking. Deze buitenbeentjes creëren unieke kunst met daarachter de meest fascinerende achterliggende gedachtes. Bij dit unieke project hoort een unieke website, die MediaMere heeft ontwikkeld.
Bezoek deze website

IJstaarten bestellen van Paul's IJs

MediaMere heeft recentelijk de site www.ijstaartenbestellen.nl gerealiseerd, waarop zelfgemaakte ambachtelijke ijstaarten te koop zijn. Op de nieuwe site staat een handig overzicht van de taarten en kunt u direct taarten bestellen, door middel van het bestelformulier. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de speciale Verjaardags-ijstaart. Door op ‘bestellen’ te klikken opent u dan in één klik het bestelformulier. Bij deze speciale taart mag u ook nog zelf twee smaken ijs kiezen en de naam en leeftijd van de jarige op de taart laten schrijven.
Bezoek deze website

Welker Bedrijfsadvies

MediaMere heeft een vernieuwde website ontwikkeld voor Welkeer Bedrijfsadvies. De website is voorzien van het Content Management System (CMS) TYPO3 en heeft een hele nieuwe vormgeving gekregen. Ook hebben wij het mogelijk gemaakt dat het bedrijf nu online een speciaal loginsysteem heeft voor klanten.
Bezoek deze website

Almeers Caravan Bedrijf (ACB-Caravans)

Het Almeers Caravan Bedrijf (ACB-Caravans) is al meer dan 10 jaar de caravan dealer van Nederland. Zij bieden een zeer ruime selectie nieuwe Burstner en LMC caravans op voorraad. Verder hebben zij een werkplaats waar u terecht kunt voor het laten repareren van een krasje tot het plaatsen van een nieuw dak of een airco. En natuurlijk kunt u terecht voor het onderhoud van uw caravan, camper of trailer. Daarnaast biedt het Almeers Caravan Bedrijf een uitgebreide winkel vol met kampeerplezier. Daarbij kan een website natuurlijk niet ontbreken. MediaMere realiseerde die website voor hen.
Bezoek deze website

Transportbedrijf C. van Heezik

C. van Heezik is gespecialiseerd in vrieslogistiek, paperboard sheeting of papierlogistiek en nationaal en internationaal transport. Bovendien biedt het bedrijf ruime verhuurfaciliteiten van kantoren en bedrijfsruimten. Bij een bedrijf met ruim vierhonderd medewerkers in dienst mag mag een website natuurlijk niet ontbreken.
Bezoek deze website

Hart voor Hulpverleners

Medewerkers uit de zorg en hulpverlening worden regelmatig geconfronteerd met agressie of geweld. Wij vinden dat dit niet meer zo door kan en mag gaan. Hart voor Hulpverleners is bedoeld voor iedereen die tegen geweld tegen hulpverleners is. MediaMere heeft geholpen bij het ontwikkelen van de site.
Bezoek deze website

Topatleet en hardloper Edwin de Vries

Edwin de Vries woont momenteel in een atletenhuis in Castricum. Hij traint bij de Stichting TeamDistanceRunners (TDR). Team Distance Runners is een stichting die opleiding en faciliteiten biedt voor talentontwikkeling van hardlopers van verschillende verenigingen. MediaMere ontwikkelde de website  voor Edwin de Vries.
Bezoek deze website

Niefra Beveiligingen

Niefra Beveiligingen is een jong, technisch beveiligingsbedrijf maar bestaat toch al langer dan 25 jaar. Ze bieden een veilig gevoel en helpen de klant graag met beveiliging. MediaMere verzorgde ook deze site.
Bezoek deze website

Verkoop Vuurwerk

Verkoop Vuurwerk heeft een winkel in Almere en Lelystad. Zij verkopen vuurwerk dat vanuit China is geïmporteerd. Tijdens de verkoopdagen kunt u hier terecht voor het grootste assortiment aan vuurwerk uit de regio, maar toch de kortste wachtrijen. Ook voor goede en nuttige adviezen met betrekking tot vuurwerk kunt u hier terecht. 
Bezoek deze website

CasaBarista

U kunt bij CasaBarista terecht voor een heel breed assortiment aan alles wat te maken heeft met koffie: espressomachines, koffiemolens, koffiebonen en Barista accessoires voor thuis of voor zakelijk gebruik. De espresso koffie speciaalzaak met deskundige Barista service hanteert scherpe prijzen.
Bezoek deze website

Administratiekantoor de Tweede Ruiter

Administratiekantoor de Tweede Ruiter heeft als doelstelling om als betrokkeen ondernemer naast de klant te staan. Het bedrijf beschrijft zichzelf als open, laagdrempelig en informeel, eigentijds, zakelijk en persoonlijk.
Bezoek deze website

Heijmans en Co Accountants

Heijmans en Co is een accountantsbedrijf. De website is opgezet in zowel HTML als CMS opzet. Het CMS gedeelte zorgt voor een optimaal gebruik bij het bewerken van het tekstuele gedeelte.
Bezoek deze website

Praktijk de Vogels

Praktijk de Vogels biedt begeleiding en hulpverlening aan mensen die psychische moeilijkheden ervaren in het persoonlijk functioneren. MediaMere hielp hen aan een website.
Bezoek deze website

De Vries Arboconsultancy

Ook de Vries Arboconsultancy wilde dat MediaMere een website voor het bedrijf maakte. Zij wilde een hele simpele website, waarbij alle informatie op een pagina te vinden is.
Bezoek deze website

Echnatech

Op Echnatech kunt u informatie vinden over de opleidingen Elektrotechniek en Bouwtechniek. Deze opleidingen worden gegeven op het Echnaton. Vandaar de naam Echnatech, waarbij ‘’tech’’ staat voor techniek.
Bezoek deze website

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie