Fotografie

MediaMere Entertainment en Internet Solutions is een breed georienteerd bedrijf. Wij kunnen niet alleen een heleboel voor u doen met betrekking tot internet, maar wij verzorgen ook fotografieprojecten. Hieronder vindt u een overzicht:

Unieke fotoshoot 'in de sneeuw' tijdens vuurwerkverkoop

Zaterdag 31 december maakte MediaMere het in samenwerking met ACB-Caravans en Studio-Otium om tijdens de verkoop van vuurwerk een fotoshoot te doen. En niet in zomaar een omgeving: de bedrijven creŽrden een heel wintersportgebied, maar dan binnen! De bezoekers reageerden ontzettend enthousiast en maakten volop gebruik van deze mogelijkheid. Er zijn dan ook ontzettend veel leuke kiekjes gemaakt.
Lees verder

Fotograaf Martijn de Vries verzorgde de foto's van het volleybaltoernooi

Op zaterdag 21 mei 2011 organiseerde Stichting Prisma het jaarlijks terugkerende volleybal toernooi voor Cordaan. Fotograaf Martijn de Vries van MediaMere Entertainment en Internet Solutions verzorgde de fotoís van het volleybal toernooi. Stichting Prissma is bestuurlijk partner van Cordaan.
Lees verder

Fotograaf Niels Gietelink verzorgde een fotoshoot met Stephanie Kolbe

Fotograaf Niels Gietelink verzorgde in samenwerking met MediaMere Entertainment en Internet Solutions een professionele fotoshoot met topmodel Stephanie Kolbe. Martijn de Vries ging mee om backstage fotoís te maken van de shoot.
Lees verder

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie