Aanmelden
 

Rani van Benthem

Maak kennis met Rani van Benthem

Rani van Benthem
Content Copywriter / SEO

Welkom en fijn dat je onze pagina bezoekt!

 

Mijn naam is Rani van Benthem en ik ben de Copywriter van ons leuke team. Naast teksten schrijven ben ik dol op redigeren, vertalen van Nederlands naar Engels en vice versa en het meedenken over (social en branding) strategieën voor verschillende opdrachtgevers.

 

Voordat ik aan de slag ga, neem ik de tijd om jouw passie als ondernemer en de missie en visie van het bedrijf te begrijpen. Ik word heel enthousiast van klanten die mij vertellen dat ik precies de stem heb gevonden die bij hun bedrijf of product past. Geef toe, er is toch niks leukers? Een passende tone of voice en sprekende tekst kan namelijk zoveel voor je website of merk doen. Ik ben daarnaast vijf jaar jurist geweest en kan vanuit die rol ook adviseren over Algemene Voorwaarden, Privacy (GDPR) en Disclaimers. Een manusje van alles, zeg maar.

 

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om aan hot yoga te doen, te lezen, te schrijven en allerlei dingen te organiseren. Hoewel dit een uitdagende tijd is voor iedereen laat ik me niet tegenhouden en probeer ik zoveel mogelijk out-of-the-box oplossingen te vinden. Sta jij voor een tekstuele of strategische uitdaging? Ik denk heel graag met je mee.

 

Stuur mij gerust een berichtje en hopelijk tot gauw!

 

Hartelijke groet,
Rani