Wie zijn wij

Martijn de Vries
Eindbaas

Persoonsinformatie:
Welkom! Ik ben Martijn de Vries, al meer dan tien jaar ondernemer in de entertainment- en internetbranche. Ik startte in 2005 met MediaMere Entertainment en Internet Solutions met het idee om websites interactiever, overzichtelijker en beter te maken. Hiervoor bedacht ik verschillende concepten die nog steeds bij ons te vinden zijn. In korte tijd is MediaMere uitgegroeid tot een professioneel en vernieuwend bedrijf met kennis van verschillende mediasectoren.

Geholpen door mijn creativiteit en kritische blik help ik bedrijven en particulieren met hun bestaande of nieuwe diensten. Door de organisatie van mijn klanten naast die van hun concurrenten te leggen, zie ik waar de kracht en zwakte van de organisatie zit. Het advies helpt dan om de organisatie aanzienlijk te verbeteren, zodat de klant zijn concurrentie altijd twee stappen voor is.

Ons team bestaat uit creatieve en ambitieuze mensen die continue worden bijgeschoold. Zo behouden wij de kwaliteit die MediaMere al tien jaar garandeert.

Eén van onze krachten is ons jonge team. Een voordeel is dat zij zijn opgegroeid met de media van nu, bruisen van de energie en flexibel zijn in zowel werktijden als in het soort opdrachten. MediaMere volgt alle ontwikkelingen, blijft zich ontwikkelen en biedt altijd een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Het is duidelijk: of het nou gaat om een bedrijfsvideo, hulp van een grafisch ontwerper of een computercursus: MediaMere biedt het allemaal.  

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag iets weten? Of wilt u een offerte aanvragen? U kunt altijd contact met ons opnemen. Onder het kopje ‘Contact’ vindt u alle contact-informatie die u nodig hebt. Zou u graag wat door MediaMere uitgevoerde diensten bekijken? Kijkt u dan bij het kopje ‘Referenties’. Wij zijn te volgen via Twitter en Facebook.

Tevens is Martijn de Vries verkozen tot de 'Jonge Flevolandse Ondernemer van het Jaar 2015'.
 

Neem contact met mij op: +31 (0)6 50 20 50 26 of m.devries@mediamere.com 
 

Edwin de Vries
Marketing Specialist

Persoonsinformatie:
Ik ben Edwin de Vries, manager bij MediaMere en verantwoordelijk voor een groot aantal werkzaamheden van MediaMere. Ik zet projecten op, zorg er voor dat deze tijdig af zijn en stuur mensen binnen ons bedrijf aan.

Wat ik zo mooi en belonend vind aan mijn werk, is dat ik elke dag belangrijke beslissingen moet nemen en afgerekend op, of beloond kan worden voor mijn prestaties. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat MediaMere zijn beloftes en verwachtingen waarmaakt.

Naast mijn werkzaamheden als manager bij MediaMere ben ik atleet bij Team Distance Runners. Mijn doel is om tot de beste atleten van Nederland te behoren: een instelling die parallel loopt aan mijn zakelijke ambities. Of ik nou sport of mij inzet voor MediaMere: ik wil altijd harder rennen dan de concurrent.

Voor mij is succes behalen in de entertainment en internet business ook topsport: nieuwe klanten binnenhalen, klanten tevreden houden, samenwerken met leveranciers en innoveren.

Voor meer informatie kunt u altijd bij mij terecht. Graag tot snel!

Neem contact met mij op: +31 (0)6 15 64 70 59 of e.devries@mediamere.com 
 

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie