Volg MediaMere Entertainment en Internet Solutions nu ook op Twitter! (04-02-2011)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions is als entertainment- en internetonderneming constant op zoek naar nieuwe manieren om met u te communiceren. We zijn dan ook een vooraanstaande organisatie in het gebruik van nieuwe technieken en platforms. Via onze nieuwe Twitter pagina houden wij u op de hoogte van de laatste nieuwtjes rondom MediaMere Entertainment en Internet Solutions. Klik hier om ons te volgen op Twitter!

Wat is Twitter?
Twitter maakt het mogelijk om via kleine blogberichten gratis de mensen om u heen te vertellen wat u aan het doen bent op dat moment. Via deze razend populaire tool houden wij u vanaf nu op de hoogte van nieuwe ontwikkeling, blogberichten en nog veel meer nieuws rondom MediaMere Entertainment en Internet Solutions.

Hoe werkt het?
Volg ons op Twitter www.twitter.com/MediaMereTweet en klik op follow. U ontvangt vanaf dat moment alle MediaMere Entertainment en Internet Solutions tweets in uw Twitter account. Maakt u nog geen gebruik van Twitter? Ga dan naar www.twitter.com en klik op de button Get Started-Join!

Follow MediaMereTweet on Twitter

Wilt u het nieuwsbericht beluisteren?

Get Flash to see this player.

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie