Videoproductie van een nieuwe commercial voor Urban Solutions (17-09-2011)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions heeft de nieuwe promotievideo geproduceerd voor Urban Solutions. Zij hadden MediaMere gevraagd om een videoproductie te maken over de 'Pin en Win' actie in Almere. Met deze actie is Urban Solutions uitgeroepen tot winnaar van de Dutch PR Award 2011.
De videoproductie van MediaMere heeft een mooie bijdrage geleverd.

Urban Solutions is gespecialiseerd in de marketing van locaties in de brede zin van het woord. Of het nu gaat om citymarketing, gebiedscommunicatie, winkelcentra of vastgoedprojecten, zij zorgen ervoor dat uw locatie de aandacht trekt. Dat doen ze met een sterke, onderscheidende boodschap. En met een aanpak die ervoor zorgt dat zoveel mogelijk mensen uit de doelgroep die boodschap ook daadwerkelijk onder ogen krijgen. Bijvoorbeeld door slimme internetmarketing en ludieke guerrilla-acties. 

Zij leveren creatieve oplossingen, die leiden tot concreet resultaat. Zoals meer bedrijven die zich in uw stad vestigen, meer geÔnteresseerde huurders of kopers voor uw woonproject of meer toeristen die uw regio komen bezoeken.

Bekijk de commercial van Urban Solutions hieronder.

Urban Solutions - Pin en Win Actie 2011

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie