Videoproductie van de Strega, BZ10 en Agata voor CasaBarista (17-03-2011)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions produceerde drie productfilmpjes van de Bezzera Strega, BZ10 en de La Nuova Era Agata voor het YouTube kanaal van CasaBarista. De koffie en espresso specialist.

Bij CasaBarista bent u welkom voor topklasse espressomachines, koffiemolens, koffiebonen & barista accessoires. Hiermee zet u de lekkerste verse koffie, espresso & cappuccino, zoals je die in de beste koffiebars drinkt. Voor thuis of zakelijk gebruik. CasaBarista is een espresso koffie speciaalzaak met deskundige Barista service en scherpe prijzen. Zij bieden ook klassieke Italiaanse Vespa espressobars met barista als blikvanger op een evenement, beurs of feest. 

U krijgt persoonlijk uitleg over espressomachines, koffiemolens, de bereiding van verse koffie, espresso & cappuccino. De Barista shops werken op afspraak, zodat je altijd 100% aandacht krijgt. Afspraken kunnen ook gemakkelijk buiten kantoortijd. Of u laat een bestelling thuisbezorgen bij aankoop via de webshop. U bent ook welkom voor Barista trainingen & workshops in onze Koffie Academy. CasaBarista heeft een eigen servicedienst voor onderhoud, reparatie of tuning van espressomachines. Zodat je altijd verzekerd bent van goede technische ondersteuning.

Bekijk de productiefilmpjes van de Bezzera Strega, BZ10 en de La Nuova Era Agata op het YouTube kanaal van CasaBarista of bekijk ze hieronder.

Bezzera Strega & Macap M4D Barista espresso machine


La Nuova Era Agata espresso machine & Bezzera BB005 molen


Italiaanse espresso Bezzera BZ10 & Mahlkönig Vario koffiemolen

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie