Vernieuwing website van Hart voor Hulpverleners (12-04-2010)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions heeft de website van Hart voor Hulpverleners stevig onder handen genomen en presenteert met trots haar eindresultaat. Hart voor Hulpverleners is bedoeld voor iedereen die tegen het geweld is dat vandaag de dag met steeds grotere regelmaat gebruikt word tegen ambulance- en ziekenhuispersoneel, maar ook tegenover alle andere zorg- / hulpverleners.

"In plaats van bloemen krijgen brandweerpersoneel, ambulancepersoneel en andere medewerkers met een publieke taak vaak klappen als dank."
Onder dit motto start Stichting Meld Misdaad Anoniem (M.) eind december 2006 in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) een campagne over agressie en geweld tegen werknemers met een publieke taak.

Regelmatig worden medewerkers uit de zorg- / hulpverlening geconfronteerd met agressie of geweld. Wij vinden dat dit niet meer zo door kan en mag gaan. Er is door o.a. het ambulancepersoneel een duidelijk signaal afgegeven dat dit niet langer meer wordt geaccepteerd en wij vinden dat ze daar in gesteund moeten worden.

Bekijk de website op www.hartvoorhulpverleners.nl

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie