Vernieuwde website voor Welker Bedrijfsadvies (08-05-2011)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions heeft een vernieuwde website ontwikkeld voor Welker Bedrijfsadvies. De website is voorzien van het Content Management System (CMS) TYPO3 en is in een nieuwe vormgeving gestoken. 

Verder bevat de website een speciaal loginsysteem voor klanten. Het personeel van het externe bedrijf kan op een snelle en efficiŽnte manier de informatie die door Welker Bedrijfsadvies is opgesteld inzien. De informatie heeft betrekking op de kwaliteit, persoonlijke veiligheid, voedselveiligheid, duurzaamheid en milieu over het bedrijf.

Welker Bedrijfsadvies is gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van bedrijfszorgsystemen. Zij helpen u met het begeleiden van veranderingstrajecten, het behalen en behouden van certificaten en de implementatie / verbetering van uw processen. Welker Bedrijfsadvies behoort tot de meer ervaren en all round adviesbureaus. De organisatie bestaat al sinds 1992 en is inmiddels actief in een groot aantal branches. Steeds vaker moeten bedrijven, veelal uit commerciŽle overwegingen, meerdere certificaten behalen. Welker Bedrijfsadvies positioneert zich hierbij als uw vaste adviseur.

Bekijk de website op www.welkerbedrijfsadvies.nl 

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie