Vernieuwde website voor Jans Hoogeveen Autoservice (01-02-2011)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions heeft een nieuwe website ontwikkeld voor Jans Hoogeveen Autoservice. Op de website treft u een speciale Twittermodule aan om de Tweets binnen te halen van Twitter. Met deze functie is het autobedrijf een voorloper op andere bedrijven in de autobranche.

Jans Hoogeveen Autoservice is begonnen op 1 november 1980 en is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een modern garage bedrijf. Zij richten ons speciaal op het onderhouden van bijna "alle" personen auto's en kleine bedrijfswagens.

De werkplaats is uitgerust met modern computer apparatuur om de diverse elektronica in de auto’s te kunnen uitlezen c.q updaten. Een PC is in onze werkplaats aanwezig om via een grote database technische informatie voor alle merken auto’s te kunnen ophalen. Tevens geldt dit voor alle kleine bedrijfswagens.

Wij zijn tevens erkend inbouwbedrijf van alarm installatie’s en de daarbij behorende blokkeersystemen. Ook voor de inbouw van GSM-carkit, navigatiesystemen, etc. bent u bij Jans Hoogeveen Autoservice aan het juiste adres.

Naast het ruime aanbod aan service in de werkplaats, bieden zij ook een ruime keuze aan technisch goede occasions. Zij beschikken niet over een moderne showroom, maar al onze occasions zijn in de buitenlucht te bezichtigen.

Bekijk de website op www.janshoogeveen.nl 

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie