Vernieuwde website MediaMere Entertainment en Internet Solutions (01-03-2010)

Welkom op onze vernieuwde website! Elke website is van tijd tot tijd aan vernieuwing toe. Onze website heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Om de hoeveelheid informatie overzichtelijk en vindbaar te houden was een nieuwe structuur nodig.

De hoofdindeling bestaat nu uit drie segmenten. Onder 'diensten' en 'producten' vindt u informatie over onze diensten en producten. Het onderdeel 'helpdesk' biedt een overzicht van handige informatie voor onze klanten. U vindt er uitgebreide veiligheids- en helpdeskpagina's, informatie over facturen en wijzigingen, voordeelacties en productinformatie speciaal voor klanten.

In eerste instantie is de structuur van de website vernieuwd. Ook is het ontwerp aangepakt, zodat onze nieuwe huisstijl nu beter tot zijn recht komt. Met verbetering van de inhoud zijn we inmiddels druk bezig en dat zal de komende tijd nog zo blijven.

Een nieuwe website is altijd even wennen, maar we hebben het vertrouwen dat u als bezoeker van onze site nog gemakkelijker uw weg gaat vinden.

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie