Ontwikkelingen op het gebied van VDSL2 en Glasvezel (14-06-2010)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions is bezig met het ontwikkelen van nieuwe technieken. Daarmee gaan producten en diensten meer aansluiten bij de wensen van klanten. In eerste instantie willen we zoveel mogelijk klanten zo spoedig mogelijk laten profiteren van hogere snelheden. Daarna willen we op zo kort mogelijke termijn Narrowcasting gaan introduceren. Boven alles willen wij de kwaliteit blijven bieden die u van ons gewend bent.

Snelheid VDSL2
De nieuwe techniek VDSL2 gaat meer mogelijkheden bieden dan het bestaande ADSL. Volgens internet provider XS4ALL gaat VDSL2 in combinatie met FttC (Fiber To The Curb) ongeveer een kwart van haar klanten er in snelheid op vooruit. Het bereik hiervan zal in de toekomst toenemen, alleen is hier momenteel nog geen informatie over beschikbaar. Vanaf september 2010 gaat XS4ALL VDSL2 aanbieden.

Met Glasvezel (FttH) zijn nog hogere snelheden mogelijk. KPN is bezig met de uitrol hiervan. Ook XS4ALL zal haar diensten over het glasvezelnetwerk gaan aanbieden. Op dit moment is glasvezel nog maar voor 2% van de huishoudens beschikbaar. Zodra het glasvezelnetwerk verder ontwikkeld is, zal XS4ALL hier diensten op aanbieden.

Snelheid serverpark is verhoogd
In juli is de snelheid van ons serverpark verhoogd, waardoor de websites sneller bereikbaar worden en voor u als klant of bezoeker willen wij een snellere verbinding garanderen.

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie