Nieuwe website voor CSGuitar89 (22-07-2010)

Logo van CSGuitar89

MediaMere Entertainment en Internet Solutions heeft een nieuwe website ontwikkeld voor Casper Smit. Hij is gitarist en trotse eigenaar van zijn eigen muziek kanaal met 2500 trouwe abonnees onder de naam CSGuitar89 op Youtube. Wij presenteren met trots het eindresultaat.

De muzikale carričre van Casper Smit begon in 2004 toen hij met een basgitaar in aanraking kwam. Hij repeteerde een eenvoudig liedje en werd geďnteresseerd in het spelen van een instrument. Na een paar keer te mogen spelen op een elektronische gitaar werd het de tijd om lessen te nemen.

Op 14 februari 2004 (Valentijnsdag) kocht hij zijn eerste gitaar, namelijk de Squier Bullet Strat. Later vormde hij met een aantal vrienden een band. Met de band bezochten zij talenten jachten en gaven optredens op school.

Op 9 juli 2009 is hij gestart met zijn Youtube kanaal en heeft 2500 trouwe abonnees die hem dagelijks volgen. Al gauw werd het tijd voor een website en kwam hij terecht bij MediaMere. Wij realiseerden een website met de visie op muziek.

Bekijk de website op www.csguitar89.com

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie