MediaMere Entertainment en Internet Solutions start een weblog (30-03-2010)

Symbool van MediaMere

De ontwikkelingen op internet gaan razendsnel. Martijn de Vries en Raoul Ma-Ajong kwamen op het idee om een weblog te starten om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. De website wordt hierdoor interactiever en leuker voor u om te bekijken.

Sinds de stap naar de nieuwe vormgeving van de website zijn er veel brainstormsessies geweest, waar het onderwerp weblog aan het daglicht kwam. Via deze weg willen wij u attenderen over de laatste bevindingen van ons team over internet.

Bij het opzetten van een eigen website begint het vaak al met het uitzoeken van een Content Management oplossing. In vaktermen noemen wij dit ook wel CMS. Vervolgens dient u er rekening mee te houden over de optimalisatie van zoekmachines en de vele applicaties die er dagelijks bij komen.

Het volgen van deze ontwikkelingen is bijna een dagtaak en via onze weblog houden wij u op de hoogte van de laatste bevindingen op het internet. Wij verdelen deze onderwerpen in de volgende categorieŽn: ondernemen op het internet, webdesign, content management, document management, e-mail management, open source, software engineering en zoekmachines.

Mocht u willen reageren op een van de onderwerpen of zelf opvallende artikelen zijn tegengekomen, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via weblog@mediamere.com.

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie