Nieuws & Media - Blijf altijd op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en trends.

17.08.2017 16:30

Effectieve emailmarketing; hoe haal je het maximale uit een email?

De gemiddelde aandachtsspanne is volgens een rapport van Microsoft gedaald van twaalf naar acht seconden in een paar jaar tijd. Online ontwikkelingen gaan tegenwoordig razendsnel, waardoor er steeds minder tijd en aandacht wordt besteed aan oninteressante artikelen, emails, en advertenties - iets waar digitale marketeers alsmaar de gevolgen van zien en op proberen in te spelen. Hoe zorg je ervoor dat nieuwsbrieven, emails, en updates wel gelezen worden en niet direct in de prullenbak verdwijnen? Wij zetten 5 tips op een rijtje om je verder te helpen!

Lees verder...
15.08.2017 12:55

Programma AVROTROS Vermist komt terug als Team Vermissingen bij SBS6

Vermist keert terug op TV. Na twee jaar komt het opsporingsprogramma terug onder de naam Team Vermissingen. De eerste uitzending staat gepland op 11 oktober 2017 en zal worden gepresenteerd door Rik van de Westelaken, met ondersteuning van Thijs Zeeman, Gallyon van Vessem, en misdaadjournalist Jens Olde Kalter.

Lees verder...
10.08.2017 15:14

Beschermen tegen phishing: laat anderen je bedrijf niet leegvissen

Waar vroeger phishing e-mails bestonden uit een e-mail in gebrekkig Engels met de vraag of er geld overgemaakt kan worden, zijn phishing e-mails tegenwoordig veel lastiger te herkennen. En het kost maar één moment van onoplettendheid voordat er gevoelige informatie op straat ligt of er een heel netwerk plat wordt gelegd. Hoe is een phishing e-mail te herkennen, en wat is er als organisatie aan te doen?

Lees verder...
07.08.2017 15:13

5 tips voor een succesvol social media kanaal

Een social media kanaal aanmaken kan iedereen, maar er een succes van maken is nog niet zo gemakkelijk. We hebben 5 tips op een rijtje gezet om je op weg te helpen!

Lees verder...
04.08.2017 16:11

Bescherm je smartphone! Installeer zo snel mogelijk de nieuwe iOS en Android update

Wel vaker wordt aangeraden om een iOS update zo snel mogelijk te installeren, echter is met de update naar versie 10.3.3 weer eens gebleken hoe belangrijk die updates daadwerkelijk zijn. iPhones over de hele wereld lopen namelijk al een tijdje gevaar: er zijn kwetsbaarheden gevonden die gemakkelijk misbruikt kunnen worden om toegang te krijgen tot andermans apparaat.

Lees verder...
03.08.2017 15:09

Trap niet in deze oplichting met domeinnamen!

Tegenwoordig komt het helaas steeds vaker voor dat bedrijven worden geconfronteerd met domeinnaamoplichters. Bedrijven worden gebeld door een organisatie met de mededeling dat ze een aanvraag hebben ontvangen voor het registreren van een domeinnaam met jouw bedrijfsnaam, maar met een andere extensie erachter. Meestal is dit totaal niet waar en proberen ze een contract af te sluiten voor de domeinnaamregistratie. Vaak tegen torenhoge prijzen. Trap niet in deze oplichting en lees onze handige tips over hoe je dit kunt voorkomen.

Lees verder...
24.07.2017 08:58

Handige toetsenbord sneltoetsen voor WhatsApp op een Windows computer

De desktop versie van de populaire chat app, WhatsApp, is uitgekomen voor het Windows systeem. PC gebruikers kunnen de WhatsApp desktop app installeren op Windows 10, 8 of 7. Door de app te installeren en dan de QR code op de desktop te scannen met de QR code scanner in de WhatsApp mobiele app.

Lees verder...
22.07.2017 10:28

Tessa van Schagen Nederlands kampioen 200 meter

Afgelopen weekend vond het Nederlands Kampioenschap Atletiek in Utrecht plaats. Tessa van Schagen kwam in actie en nam op vrijdag al brons mee naar huis op de 100 meter sprint. Op zondag werd zij met ruime voorsprong Nederlands Kampioen 200 meter.

Lees verder...
21.07.2017 13:28

MediaMere is lid geworden van de Floriade Business Club en ondersteunt de Floriade 2022

In Almere beginnen de groene gedachten al behoorlijk te leven met de komst van de Floriade in 2022. De Floriade is een gigantische tuinbouwtentoonstelling welke wereldwijd hoog aangeschreven staat. Mensen uit binnen- en buitenland komen naar deze wereldtuinbouwtentoonstelling toe om nieuwe ideeën op te kunnen doen of om te genieten van de duurzame samenstellingen van natuurlijke producten. Een evenement met internationale allure en dat in het mooie Almere.

Lees verder...
04.07.2017 12:16

MediaMere doet mee aan de Business Summer School van Places to Learn

In juli en augustus is het zomer. Dit jaar is het de zomer van de kennis. Vrijdag 30 juni werd Business Summer School officieel gestart. De vlag werd gehesen door wethouder Mark Pol en Bart Buys. De Business Summer School zal plaats vinden bij Places to Learn.

Lees verder...
24.06.2017 18:00

Facebook introduceert nu naast de omslagfoto ook de omslagvideo

Hoe vet is dat! Je kunt vanaf nu ook in de plaats van een omslagfoto een omslagvideo instellen. De omslagvideo mag tussen de 20 en 90 seconden duren en moet groter zijn dan 820 bij 312 pixels.

Lees verder...
23.06.2017 12:14

Hoe maak ik een goede indruk met mijn merk?

Een goede indruk maken met je merk kan lastig zijn. Vaak hebben grote merken iets speciaals, ze zijn authentiek. Ook heeft het grote merk meestal iets persoonlijks met de doelgroep. In de tekst staan diverse tips om een goede indruk achter te laten bij de doelgroep met het merk.

Lees verder...
14.06.2017 15:35

5 manieren om een bedrijf te transformeren

Vandaag de dag is het mogelijk om het nieuws te lezen, een uitje te plannen, en een vliegticket te boeken zonder het bed uit te komen. Wat als het mogelijk zou zijn om net zoveel te doen, en even snel, op het werk?

Lees verder...
10.06.2017 10:22

Succesvolle hackaton met thema "Almere City Analytics" voorzien van internet

Zes teams gingen op donderdag 1 juni en vrijdag 2 juni aan de slag met het omvormen van bezoekersstromen in winkelcentra naar slimme data. Dankzij dit initiatief van Startup Almere kan Almere erachter komen waar haar klanten vandaan komen. aFrogleap, Bureau BUITEN, Decisio, DPA Professionals, Elements Interactive, en IMAGM waren de aanwezige teams die de strijd aangingen om een zo innovatief en creatief mogelijk idee neer te zetten in twee dagen tijd. De hackathon werd op donderdag 1 juni om 9:00 geopend door Valerie Bos van ConceptNerd.

Lees verder...
06.06.2017 15:29

MediaMere Update: beveiliging, trends en innovatie

De ontwikkelingen in internetland gaan enorm hard, vernieuwing en continue innovatie is hierbij een sleutel om kansen te creëren!

Lees verder...
23.05.2017 13:08

MediaMere realiseert narrowcasting voor branding content bij René Expertsalon

Vandaag mochten wij de narrowcasting bij René Expertsalon opleveren. Een super toffe locatie en een zeer tevreden klant!

Lees verder...
22.05.2017 14:18

Ondernemer in de spotlight: Jim Bisschop van Innobee

Wij vinden het leuk om ondernemers in de spotlight te zetten. Dit keer is het woord aan Jim Bisschop van Innobee. Hij maakt hoesjes voor de iPhone en Samsung-telefoons.

Lees verder...
20.05.2017 20:04

Martijn de Vries mocht spreken bij Ondernemers op Succestour!

Gisteren stond Martijn de Vries op het evenement: Ondernemers op Succestour! Martijn is oprichter en mede-eigenaar van MediaMere, medeoprichter en mede-eigenaar van Greenscreen Events en medeoprichter van Startup Almere. Daarnaast houdt hij zich bezig met het opleiden van stagiaires, het coachen van ondernemers en het geven van bijvoorbeeld gastcolleges en sollicitatietrainingen.

Lees verder...
18.05.2017 13:37

Hoe word ik als bedrijf beter gevonden?

Het internet wordt steeds belangrijker. De zoekmachines worden elke dag heel vaak gebruikt. Daarom is het belangrijk dat de site goed wordt gevonden. Met een aantal tips wordt de site al makkelijker gevonden door de zoekmachines.

Lees verder...
10.05.2017 11:42

Kunnen we nog zonder smartphone?

De smartphone, is een belangrijk onderdeel van het leven geworden. Veel mensen op straat lopen met de smartphone in handen, echter zonder te kijken waar ze lopen. De smartphone lijkt onmisbaar geworden. In de tekst staan leuke feiten dat deze vraag beargumenteerd.

Lees verder...
09.05.2017 16:18

5 handige en waardevolle tips om boze klanten te verhelpen

Het is nooit fijn als onderneming een klacht of zelfs meerdere klachten op social media te ontvangen. Is het beter om deze klacht te negeren of toch reageren? Iedereen heeft ze wel eens gezien, de klachten bij bedrijven, waar de bedrijven soms op een hilarische manier op reageren. Met deze 5 tips blijft het bedrijf stevig op zijn voeten staan.

Lees verder...
08.05.2017 09:22

Tips om burgers en de overheid dichter bij elkaar te brengen

De afstand tussen de burgers en de overheid is gevoelsmatig een stuk groter geworden terwijl dat niet logisch klinkt. Tegenwoordig is eigenlijk iedereen wel in contact. Daarom is de baan als communicatieadviseur binnen de overheid erg belangrijk geworden. De communicatieadviseur zou de afstand nog een behoorlijk stuk kunnen inkorten.

Lees verder...
03.05.2017 10:27

Wat werkt beter? ‘Je’ of toch ‘u’?

Het is nog altijd een lastig keuze, om te kiezen tussen ‘u’ of ‘jij’. Als bedrijf hangt het ervan af wat het bedrijf als imago wilt creëren. ‘U’ is meer formeel en ‘jij’ is toch erg persoonlijk. Toch zijn er grote bedrijven die toch liever voor het persoonlijke gaan. Bedrijven zoals: SNS Bank, HEMA, KPN en zelfs Albert Heijn. Dit zijn een aantal voorbeelden, er zijn er nog veel meer. Er zijn ook bedrijven die toch liever voor het formele gaan. Bedrijven zoals Nespresso en de NS. Maar op welke basis word deze keuze nou gemaakt?

Lees verder...
18.04.2017 12:12

Even voorstellen: Donny Breek (MediaMere HQ)

MediaMere is een marketingcommunicatiebureau met daarachter ambitieuze creatievelingen. Regelmatig stellen wij een creatieveling aan u voor. Deze keer Donny Breek: "Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen!".

Lees verder...
09.04.2017 01:27

Gewijzigde openingstijden i.v.m. Goede Vrijdag, Pasen en Koningsdag 2017

In verband met de feestdagen zijn de openingstijden van ons kantoor en de telefonische bereikbaarheid aangepast.

Lees verder...
07.04.2017 11:44

Google sterker tegen nepsites

Google pakt verspreiders van nepnieuws en websites met veel advertenties die puur als inkomstenbron worden gebruikt hard aan. Deze verandering is een vervolg op eerdere updates waarbij Google gemakkelijker SEO trucs doorziet. En dit alles om de gebruiker van een zo relevant mogelijk resultaat te voorzien.

Lees verder...
03.04.2017 15:10

Business Challenge 2017 groot succes met meer dan 70.000 euro voor Stichting Opkikker

Afgelopen week was het weer zover: de tweede editie van de Business Challenge! Een driedaagse uitdaging om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. En de opbrengst van de editie van dit jaar is nog hoger dan dat van vorig jaar!

Lees verder...
23.03.2017 12:08

Hoe cool is dit? Apple brengt een MediaMere rode iPhone 7 op de markt

Binnenkort is de iPhone 7 niet alleen in de standaard 4 kleuren beschikbaar, maar ook tijdelijk in MediaMere rood! Het is de eerste keer dat Apple iPhones in het rood uitbrengt.

Lees verder...
23.02.2017 11:47

Klaar voor carnaval? Wij delen de gaafste carnavalskrakers. Alaaf!

Carnaval is van oorsprong een katholiek feest. Tijdens de carnavalsdagen zijn er in het gehele land verscheidene feesten waarop gedronken wordt en zijn er optochten te zien. En over een paar dagen is het alweer zo ver! Het kleurrijke festijn gaat dan van start en gaat natuurlijk gepaard met een ruim aanbod aan carnavalskrakers.

Lees verder...
23.02.2017 10:28

Vandaag stormachtig weer in Nederland. Wij hebben handige stormtips!

Hoewel code oranje of rood vandaag beide niet van toepassing zijn, is het weer toch onstuimig door de zware windstoten en de hoeveelheid regen die in korte tijd kan vallen. Er wordt gewaarschuwd voor windstoten van 100 tot 130 km/u. Zulk weer komt uiteraard niet zonder gevaar; niet voor niets wordt er voor gewaarschuwd. Met onze tips blijf je zowel thuis als op de weg veilig!

Lees verder...
Resultaten 121 tot en met 150 van de 432

Nieuwsarchief

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie