Nieuws & Media - Blijf altijd op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en trends.

03.12.2018 08:38

Hoe past u zoekwoorden onderzoek toe?

Als mensen online zoeken naar informatie, doen zij dit meestal door middel van een zoekmachine zoals Google of Bing. Zodra uw website wordt gevonden, is het van belang om te weten waar uw bezoekers naar op zoek zijn. Dit wordt berekend door middel van een ‘zoekwoorden onderzoek’. In dit blogbericht leer ik u hoe u dit het best in de praktijk kunt uitvoeren.

Lees verder...
30.11.2018 08:55

Google maakt meta descriptions korter

De meta descriptions zijn weer ingekort door Google. De meta description, ook wel de snippet genoemd, is het stukje tekst onder de URL bij zoekresultaten op Google. Deze geeft een korte beschrijving weer over de pagina. In dit artikel ga ik u vertellen wat deze maatregel voor gevolgen dit heeft.

Lees verder...
26.11.2018 13:47

De kracht van Pinterest voor e-commerce

Pinterest is een visuele zoekmachine. Mensen gebruiken het om nieuwe spullen te kopen of om inspiratie op te doen voor een nieuwe aankoop. Veel e-commerce bedrijven maken nog geen gebruik van het social-media platform ‘Pinterest’. Eigenlijk best zonde, vindt u niet? Als bedrijf kunt u hier goed op inspelen, daarom is Pinterest een geweldige manier om meer verkeer en omzet te genereren!

Lees verder...
21.11.2018 13:23

Waarom u maar beter vrienden kunt worden met het Facebook algoritme

Het organisch bereik voor bedrijven op Facebook neemt steeds verder af. Dit komt doordat Facebook meer waarde hecht aan betekenisvolle interactie tussen vrienden en familie. Berichten van bedrijven komen nog maar bij een klein percentage van de volgers terecht. Maar hoe krijgt u als bedrijf de content alsnog bij de bezoeker?

Lees verder...
19.11.2018 08:36

Hoe scoort mijn website met SEO het hoogst in Google?

Door middel van SEO bepaalt Google hoe hoog uw website scoort in de zoekresultaten. Bij zo’n ranking moeten er aan meerdere eisen worden voldaan. In dit nieuwsbericht geef ik u vijf tips over de basis SEO.

Lees verder...
31.10.2018 00:00

Waarom het goed is om een mobielvriendelijke website te hebben

Internet gebruik op de smartphone is de laatste jaren alleen maar aan het stijgen. 85 procent van de internetgebruikers heeft een smartphone en wereldwijd gebruiken meer dan een miljard mensen hun telefoon voor internet. Daarom is het belangrijk om als bedrijf een mobielvriendelijke website te hebben.

Lees verder...
28.10.2018 02:20

Meer winkelbezoekers door middel van Facebookadvertenties

Tegenwoordig is Facebook ideaal voor adverteren. Niet alleen voor uw website maar ook voor uw fysieke winkel. Op deze manier van adverteren kunt u instellen welke doelgroep u wilt bereiken en u kunt vervolgens instellen waar deze doelgroep zich bevindt. Bijvoorbeeld regio Noord-Holland.

Lees verder...
25.10.2018 12:57

Waarom een livechat op uw website?

Een chatfunctie is voor veel bezoekers op een website een echte oplossing. Want met zo’n chat kunt u met een medewerker praten, u kunt hier vragen stellen over het product, of natuurlijk iets anders waar u een vraag over heeft. In dit artikel zal ik u uitleggen waarom een chatfunctie een goed hulpmateriaal is op uw website.

Lees verder...
23.10.2018 12:45

Jaarplanning voor influencer marketing in 2019

Nog even en voor we het weten is het jaar alweer voorbij, de hoogste tijd voor de marketeers onder ons om een jaarplanning te maken. Wat kan er in 2019 veranderd worden aan de strategie? Is dat misschien toch de influencer marketing?

Lees verder...
19.10.2018 12:43

Tips over wat u vooral niet op uw website moet plaatsen

Iedereen heeft een andere mening, en zo heeft iedereen ook een mening over wat een mooie website is. Er zijn op het internet veel tips en trucs over wat er wel op een website moet, maar wat mag er dan niet op een website; zijn mijn ideeën wel goed? Wat kunt u beter niet doen op uw website? Lees het hier.

Lees verder...
17.10.2018 12:03

3 handige inspiratie tips voor Google Ads met de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan! Het ideale moment om gebruik te maken van een Google Ads campagne voor uw website. In dit artikel geef ik u 3 tips om Google Ads toe te passen tijdens de feestdagen.

Lees verder...
15.10.2018 09:54

Wat zijn en hoe werken long tail zoekwoorden in zoekmachine marketing

Komen er weinig bezoekers op uw site? Dit kan komen omdat de zoekwoorden waarop u wilt scoren, gedomineerd worden door websites met een enorm bereik binnen uw branche. Er is echter een manier om dit probleem te verhelpen, het gebruik van long tail zoekwoorden. In dit nieuwsbericht zal ik u uitleggen wat long tail zoekwoorden zijn en hoe u ze kunt toepassen, zodat u meer zoekverkeer kunt genereren!

Lees verder...
12.10.2018 09:16

Nieuwe trend: duurzame websites, maar wat is dat?

Wist u dat het internet verantwoordelijk is voor 2% van de totale emissie van broeikasgassen? Bij duurzaamheid wordt al gauw gedacht aan de elektrische auto in plaats van de benzineauto, of scheiden en recyclen. Dit is ontzettend belangrijk, want niemand wil in een ongezonde omgeving naar werk of school gaan. In dit artikel leert u om als bedrijf of particulier een duurzame website te maken.

Lees verder...
10.10.2018 00:00

Guerrilla marketing: de kracht en het bereik van een wow-effect

Hoe zorgt u ervoor dat bezoekers uw evenement niet meer vergeten? Guerrilla marketing is hier de oplossing voor. Bij deze vorm van marketing maakt u op een verrassende, fantasievolle manier contact met uw doelgroep. Daarbij genereert u beleving en interactie met een creatief idee, zodat er een ‘wow’-effect ontstaat. Misschien heeft u wel eens deze vorm van marketing gezien in de vorm van bijvoorbeeld een flashmob of een trap met (echt werkende) pianotoetsen.

Lees verder...
01.10.2018 09:30

Wat is storytelling en hoe pas je dat toe op content marketing?

Storytelling, een geweldige manier van reclame! Storytelling is een goede manier van (content) marketing. Het doel is een merk verkopen door middel van een verhaal. Als storytelling goed wordt toegepast kunnen hier veel kijkers op af komen.

Lees verder...
30.09.2018 09:25

5 handige updates die je moet weten over Linkedln

Bij Linkedln hebben ze de afgelopen maanden hard gewerkt aan nieuwe updates. Het zakelijke social-media platform is nog nooit zo populair geweest; Linkedln telt nu ongeveer 575 miljoen leden. Dit aantal blijft nog elke dag groeien. In dit nieuwsbericht zal ik de 5 handigste updates van Linkedln voor u op een rijtje zetten.

Lees verder...
27.09.2018 00:00

Marktplaats Werkplaats Digitalisering op uitnodiging van de Rabobank

Afgelopen dinsdag 25 september 2018 waren Martijn en ik (Benjamin) op de Marktplaats Werkplaats Digitalisering van de Rabobank. Hier mochten we namens MediaMere een stand opzetten om vervolgens in contact te komen met andere ondernemers, hier heeft MediaMere een aantal mooie relaties aan over gehouden.

Lees verder...
18.09.2018 08:20

Tips voor een goed interview: hoe moet ik iemand interviewen?

Een interview geven is niet zo simpel als de meeste mensen denken. Bij het interviewen van iemand gaat het niet alleen om het stellen van bepaalde vragen, maar ook om door te vragen in de antwoorden die u krijgt. U moet weten wat, hoe en wanneer u iets vraagt. Het gaat daarom niet om het stellen van een lijst met vragen, maar ook om het reageren op antwoorden en emoties.

Lees verder...
05.09.2018 13:35

Hoe zorg ik ervoor dat klanten, klanten blijven?

Het zoeken naar nieuwe klanten is heel belangrijk, maar het houden van bestaande klanten is even belangrijk en misschien wel belangrijker. De klant kijkt of het product betrouwbaar en de dienstverlening goed is. Door de jaren heen zijn er ontzettend veel bedrijven bijgekomen, waardoor consumenten veel meer keuze hebben. Dat maakt het moeilijker om klanten bij het bedrijf te behouden.

Lees verder...
30.08.2018 08:20

Perfecte ingrediënten voor een goede video: hoe maak ik een video?

Het maken van een video hoeft niet lastig te zijn. Wel moet u een beetje kennis hebben, want u wil natuurlijk wel de beste kwaliteit voor de video hebben. Het hebben van goede beeld- en geluidskwaliteit is enorm belangrijk voor een goede video voor uw bedrijf of YouTube kanaal.

Lees verder...
18.08.2018 03:01

Wanneer blijft een verhaal goed hangen en wanneer niet?

Verhalen die vaak goed blijven hangen zijn roddels van bekende mensen. Maar wat als u een verhaal wilt vertellen over uw bedrijf, de politiek of over de klimaatverandering? Blijven die verhalen dan niet hangen?

Lees verder...
02.08.2018 09:35

5 statistieken over influencer marketing die je absoluut moet weten

Influencer marketing wordt steeds populairder en belangrijker in de marketingwereld, hier zijn 5 statistieken die u moet weten over deze vorm van marketing.

Lees verder...
20.07.2018 09:48

Handige SEO tips voor video's op YouTube

YouTube is na Google de grootste zoekmachine ter wereld. YouTube is ontzettend handig voor mensen die bekend willen worden met iets waar ze enorm goed in zijn. Denk daarbij aan de zanger Justin Bieber en onze Nederlandse vlog koning Enzo Knol. Zij zijn door het plaatsen van YouTube video’s enorm bekend geworden. Maar hoe zorgt u ervoor dat mensen naar uw video’s gaan kijken? Dat kunt u het beste doen door de tips voor SEO in dit artikel te gebruiken.

Lees verder...
12.07.2018 02:10

Hoe haal ik als organisatie het beste uit Instagram?

Instagram is zeer populair de cijfers van het aantal gebruikers gaat alleen maar omhoog. Instagram groeit nu niet alleen onder de jongeren en volwassenen, maar ook steeds meer bedrijven en organisaties zijn ook enorm actief met het liken (berichten leuk vinden) en sharen (berichten delen). Als opkomende organisatie is het lastig om actueel te blijven op social media. Ik heb hier een paar tips.

Lees verder...
09.06.2018 13:39

MediaMere is op zoek naar een drietal stagiaires

Ben jij nieuwsgierig, creatief en wil je werken bij het meest hippe, jonge en snelle multimediabedrijf van Almere? Bij MediaMere weet je zeker dat je stagetijd de leukste periode van je studie wordt. Zo hoef je bijvoorbeeld geen koffie voor de baas halen, daar hebben we Romy al voor. Solliciteer vandaag nog!

Lees verder...
02.05.2018 12:21

Tips die u helpen met het starten van een eigen website

De meeste mensen denken dat een website maken enorm makkelijk is, maar een website maken is een vak apart. Als bedrijf kunt u zich eigenlijk niet veroorloven om geen website te hebben, want iedereen heeft tegenwoordig een website nodig. Wat moet ik dan op een website posten? Hoe zorg ik ervoor dat mensen op mijn website blijven? In dit artikel geef ik een paar tips voor het starten van een website.

Lees verder...
04.04.2018 14:59

Tips voor het maken van goede social mediaberichten

Het maken van social media berichten is niet voor iedereen even makkelijk. Wat voor onderschrift plaatst u onder een foto en hoe benadert u de doelgroep? Als marketing prinses ga ik u hiermee op weg helpen.

Lees verder...
29.03.2018 10:23

Business Challenge 2018 is succesvol van start gegaan

Vanochtend is de MAIN Energie Business Challenge succesvol van start gegaan op de Grote Markt in Almere. Dit jaar zijn de 27 teams onderweg naar Berlijn. Dit jaar wordt een recordopbrengst opgehaald voor Stichting Opkikker.

Lees verder...
28.03.2018 21:44

Gewijzigde openingstijden i.v.m. Goede Vrijdag, Pasen en Koningsdag 2018

In verband met de feestdagen zijn de openingstijden van ons kantoor en de telefonische bereikbaarheid aangepast.

Lees verder...
24.03.2018 12:55

Greenscreen Events opent tweede vestiging in Bunnik

Hoe cool is dit! Vanaf heden hebben wij een tweede vestiging. Greenscreen Events zit nu ook in Bunnik. Heerlijk om met zulke mooie klanten te mogen groeien en te mogen bouwen op een top team. 🚀

Lees verder...
Resultaten 31 tot en met 60 van de 425

Nieuwsarchief

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie