Nieuws & Media - Blijf altijd op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en trends.

21.01.2019 00:00

Zeven adviezen die u moet weten voor employee advocacy

Op televisie ziet u een reclame van de nieuwste smartphone en even later verschijnt dezelfde smartphone ook op uw Facebook-tijdlijn; een bericht gedeeld door een van uw vrienden. De kans is nu groter dat u geïnteresseerd bent om deze smartphone wellicht voor u zelf aan te schaffen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 84% van de mensen aanbevelingen van familie of vrienden meer vertrouwen dan andere vormen van marketing. Sommige bedrijven spelen hier al op in. Zij enthousiasmeren hun medewerkers om (corporate) content te delen binnen hun eigen sociale netwerken. Dit wordt ook wel employee advocacy genoemd. In dit artikel geef ik u zeven adviezen om deze manier van marketing te gebruiken.

Lees verder...
17.01.2019 00:00

Voordelen van een app voor uw bedrijf

Men kiest steeds vaker de smartphone boven een computer, ook uw doelgroep. De gemiddelde Nederlander spendeert dan ook twee uur per dag of meer door op zijn of haar smartphone. De afgelopen jaren is er een stijging te zien bij interesse in business-gerelateerde apps. Nog niet veel kleine ondernemingen hebben een eigen app, zodra u er een heeft bent u één van de weinige dus wees er snel bij. Zorg ervoor dat u uw concurrentie voor bent.

Lees verder...
14.01.2019 00:00

Belangrijke SEO trends die u moet weten voor 2019

Ieder jaar verbetert Google haar algoritme. Om de SEO score van uw website optimaal te houden, kost met het vinden van de aanpassingen veel tijd en moeite. In dit artikel vertel ik u de belangrijkste SEO trends die u moet weten! Hiermee geeft u uzelf een super start voor het komende jaar.

Lees verder...
04.01.2019 05:56

Hoe schrijf ik een aantrekkelijke, effectieve e-mail?

Als onderneming bent u dagelijks bezig met het schrijven en ontvangen van e-mails. Maar toch worden er nog steeds fouten gemaakt en schrijven we niet altijd even zorgvuldig. E-mail is een van de meest gebruikte zakelijke communicatiemiddelen, daarom geef ik hier een paar tips voor het schrijven van een goede e-mail.

Lees verder...
28.12.2018 05:54

Hoe krijg ik meer volgers op LinkedIn?

Als bedrijf kan een LinkedIn bedrijfspagina veel toegevoegde waarde hebben voor de marketing van het bedrijf. Het liefst wilt u natuurlijk super veel volgers en veel interactie op uw profiel. Maar hoe moet u dat doen? Dat ga ik u vertellen.

Lees verder...
19.12.2018 05:53

De voordelen van adverteren op YouTube

De tijd dat YouTube nog een klein medium was, is alweer een tijdje geleden. Binnen een paar jaar is YouTube uitgegroeid tot de één van de drie meest bezochte websites ter wereld. YouTube is gekocht door de grootste zoekmachine op de markt: Google. In dit artikel leg ik u uit hoe u het beste gebruik kan maken van YouTube adverteren.

Lees verder...
17.12.2018 10:05

Personeel van MediaMere wenst u fijne kerstdagen en een gelukkig 2019

Marketingbureau MediaMere wenst je fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar! Ook in het nieuwe jaar zullen wij een betrouwbare partner zijn voor jouw online marketing, field marketing en branding.

Lees verder...
17.12.2018 05:52

Drie basisinstellingen voor Google Adwords campagnes

Google Adwords is het ideale kanaal om snel klanten te werven en hierbij leads te genereren. In dit artikel geef ik u drie tips over Google Adwords en hoe u dit kanaal het best kunt gebruiken voor uw online campagnes.

Lees verder...
14.12.2018 05:50

Op welke positie staat mijn website in Google?

Veel eigenaren van websites vragen zich af op welke plaats zij staan in Google. De grootste vraag hierbij is hoe uw website op nummer één komt te staan in de zoekresultaten van Google. In dit artikel vertel ik u hoe u deze posities kunt tracken. Met deze informatie kunt u zien op welke plaats uw website staat in Google.

Lees verder...
10.12.2018 06:46

Meer winkelbezoekers door middel van Facebook advertenties

Tegenwoordig is Facebook ideaal voor adverteren. Niet alleen voor uw website, maar ook voor uw fysieke winkel. Bij deze manier van adverteren kunt u instellen welke doelgroep u wilt bereiken. Waar deze doelgroep zich bevindt, kunt u vervolgens instellen. Bijvoorbeeld regio Noord-Holland.

Lees verder...
05.12.2018 00:00

Instagram shopping: vijf tips voor meer conversie

Veel mensen denken bij Instagram-marketing aan het vergroten van de betrokkenheid en het aangaan van veel interactie. Maar wist u dat Instagram ook ideaal is voor e-commerce? In dit artikel leg ik u uit hoe u hier gebruik van kunt maken.

Lees verder...
03.12.2018 08:38

Hoe past u zoekwoorden onderzoek toe?

Als mensen online zoeken naar informatie, doen zij dit meestal door middel van een zoekmachine zoals Google of Bing. Zodra uw website wordt gevonden, is het van belang om te weten waar uw bezoekers naar op zoek zijn. Dit wordt berekend door middel van een ‘zoekwoorden onderzoek’. In dit blogbericht leer ik u hoe u dit het best in de praktijk kunt uitvoeren.

Lees verder...
30.11.2018 08:55

Google maakt meta descriptions korter

De meta descriptions zijn weer ingekort door Google. De meta description, ook wel de snippet genoemd, is het stukje tekst onder de URL bij zoekresultaten op Google. Deze geeft een korte beschrijving weer over de pagina. In dit artikel ga ik u vertellen wat deze maatregel voor gevolgen dit heeft.

Lees verder...
26.11.2018 13:47

De kracht van Pinterest voor e-commerce

Pinterest is een visuele zoekmachine. Mensen gebruiken het om nieuwe spullen te kopen of om inspiratie op te doen voor een nieuwe aankoop. Veel e-commerce bedrijven maken nog geen gebruik van het social-media platform ‘Pinterest’. Eigenlijk best zonde, vindt u niet? Als bedrijf kunt u hier goed op inspelen, daarom is Pinterest een geweldige manier om meer verkeer en omzet te genereren!

Lees verder...
21.11.2018 13:23

Waarom u maar beter vrienden kunt worden met het Facebook algoritme

Het organisch bereik voor bedrijven op Facebook neemt steeds verder af. Dit komt doordat Facebook meer waarde hecht aan betekenisvolle interactie tussen vrienden en familie. Berichten van bedrijven komen nog maar bij een klein percentage van de volgers terecht. Maar hoe krijgt u als bedrijf de content alsnog bij de bezoeker?

Lees verder...
19.11.2018 08:36

Hoe scoort mijn website met SEO het hoogst in Google?

Door middel van SEO bepaalt Google hoe hoog uw website scoort in de zoekresultaten. Bij zo’n ranking moeten er aan meerdere eisen worden voldaan. In dit nieuwsbericht geef ik u vijf tips over de basis SEO.

Lees verder...
31.10.2018 00:00

Waarom het goed is om een mobielvriendelijke website te hebben

Internet gebruik op de smartphone is de laatste jaren alleen maar aan het stijgen. 85 procent van de internetgebruikers heeft een smartphone en wereldwijd gebruiken meer dan een miljard mensen hun telefoon voor internet. Daarom is het belangrijk om als bedrijf een mobielvriendelijke website te hebben.

Lees verder...
28.10.2018 02:20

Meer winkelbezoekers door middel van Facebookadvertenties

Tegenwoordig is Facebook ideaal voor adverteren. Niet alleen voor uw website maar ook voor uw fysieke winkel. Op deze manier van adverteren kunt u instellen welke doelgroep u wilt bereiken en u kunt vervolgens instellen waar deze doelgroep zich bevindt. Bijvoorbeeld regio Noord-Holland.

Lees verder...
25.10.2018 12:57

Waarom een livechat op uw website?

Een chatfunctie is voor veel bezoekers op een website een echte oplossing. Want met zo’n chat kunt u met een medewerker praten, u kunt hier vragen stellen over het product, of natuurlijk iets anders waar u een vraag over heeft. In dit artikel zal ik u uitleggen waarom een chatfunctie een goed hulpmateriaal is op uw website.

Lees verder...
23.10.2018 12:45

Jaarplanning voor influencer marketing in 2019

Nog even en voor we het weten is het jaar alweer voorbij, de hoogste tijd voor de marketeers onder ons om een jaarplanning te maken. Wat kan er in 2019 veranderd worden aan de strategie? Is dat misschien toch de influencer marketing?

Lees verder...
19.10.2018 12:43

Tips over wat u vooral niet op uw website moet plaatsen

Iedereen heeft een andere mening, en zo heeft iedereen ook een mening over wat een mooie website is. Er zijn op het internet veel tips en trucs over wat er wel op een website moet, maar wat mag er dan niet op een website; zijn mijn ideeën wel goed? Wat kunt u beter niet doen op uw website? Lees het hier.

Lees verder...
17.10.2018 12:03

3 handige inspiratie tips voor Google Ads met de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan! Het ideale moment om gebruik te maken van een Google Ads campagne voor uw website. In dit artikel geef ik u 3 tips om Google Ads toe te passen tijdens de feestdagen.

Lees verder...
15.10.2018 09:54

Wat zijn en hoe werken long tail zoekwoorden in zoekmachine marketing

Komen er weinig bezoekers op uw site? Dit kan komen omdat de zoekwoorden waarop u wilt scoren, gedomineerd worden door websites met een enorm bereik binnen uw branche. Er is echter een manier om dit probleem te verhelpen, het gebruik van long tail zoekwoorden. In dit nieuwsbericht zal ik u uitleggen wat long tail zoekwoorden zijn en hoe u ze kunt toepassen, zodat u meer zoekverkeer kunt genereren!

Lees verder...
12.10.2018 09:16

Nieuwe trend: duurzame websites, maar wat is dat?

Wist u dat het internet verantwoordelijk is voor 2% van de totale emissie van broeikasgassen? Bij duurzaamheid wordt al gauw gedacht aan de elektrische auto in plaats van de benzineauto, of scheiden en recyclen. Dit is ontzettend belangrijk, want niemand wil in een ongezonde omgeving naar werk of school gaan. In dit artikel leert u om als bedrijf of particulier een duurzame website te maken.

Lees verder...
10.10.2018 00:00

Guerrilla marketing: de kracht en het bereik van een wow-effect

Hoe zorgt u ervoor dat bezoekers uw evenement niet meer vergeten? Guerrilla marketing is hier de oplossing voor. Bij deze vorm van marketing maakt u op een verrassende, fantasievolle manier contact met uw doelgroep. Daarbij genereert u beleving en interactie met een creatief idee, zodat er een ‘wow’-effect ontstaat. Misschien heeft u wel eens deze vorm van marketing gezien in de vorm van bijvoorbeeld een flashmob of een trap met (echt werkende) pianotoetsen.

Lees verder...
01.10.2018 09:30

Wat is storytelling en hoe pas je dat toe op content marketing?

Storytelling, een geweldige manier van reclame! Storytelling is een goede manier van (content) marketing. Het doel is een merk verkopen door middel van een verhaal. Als storytelling goed wordt toegepast kunnen hier veel kijkers op af komen.

Lees verder...
30.09.2018 09:25

5 handige updates die je moet weten over Linkedln

Bij Linkedln hebben ze de afgelopen maanden hard gewerkt aan nieuwe updates. Het zakelijke social-media platform is nog nooit zo populair geweest; Linkedln telt nu ongeveer 575 miljoen leden. Dit aantal blijft nog elke dag groeien. In dit nieuwsbericht zal ik de 5 handigste updates van Linkedln voor u op een rijtje zetten.

Lees verder...
27.09.2018 00:00

Marktplaats Werkplaats Digitalisering op uitnodiging van de Rabobank

Afgelopen dinsdag 25 september 2018 waren Martijn en ik (Benjamin) op de Marktplaats Werkplaats Digitalisering van de Rabobank. Hier mochten we namens MediaMere een stand opzetten om vervolgens in contact te komen met andere ondernemers, hier heeft MediaMere een aantal mooie relaties aan over gehouden.

Lees verder...
18.09.2018 08:20

Tips voor een goed interview: hoe moet ik iemand interviewen?

Een interview geven is niet zo simpel als de meeste mensen denken. Bij het interviewen van iemand gaat het niet alleen om het stellen van bepaalde vragen, maar ook om door te vragen in de antwoorden die u krijgt. U moet weten wat, hoe en wanneer u iets vraagt. Het gaat daarom niet om het stellen van een lijst met vragen, maar ook om het reageren op antwoorden en emoties.

Lees verder...
05.09.2018 13:35

Hoe zorg ik ervoor dat klanten, klanten blijven?

Het zoeken naar nieuwe klanten is heel belangrijk, maar het houden van bestaande klanten is even belangrijk en misschien wel belangrijker. De klant kijkt of het product betrouwbaar en de dienstverlening goed is. Door de jaren heen zijn er ontzettend veel bedrijven bijgekomen, waardoor consumenten veel meer keuze hebben. Dat maakt het moeilijker om klanten bij het bedrijf te behouden.

Lees verder...
Resultaten 31 tot en met 60 van de 432

Nieuwsarchief

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie