MediaMere ontwikkelt een vernieuwde website voor Verkoop Vuurwerk (27-11-2012)

Onlangs heeft MediaMere een website ontwikkeld voor de vuurwerkwinkel Verkoop Vuurwerk. Verkoop Vuurwerk heeft meerdere verkooppunten van veilig en legaal vuurwerk: Almere, Elst en Grave. 

Verkoop Vuurwerk heeft het grootste assortiment aan vuurwerk in de regio en importeert het vuurwerk vanuit China. Bij Verkoop Vuurwerk zijn de wachttijden kort en is altijd voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast kunt u ten allen tijde met vragen terecht bij de winkel. Het personeel zal u altijd goed adviseren. De vuurwerkwinkel heeft ook altijd leuke acties lopen. Zij geven bijvoorbeeld gratis vuurwerk weg in de voorverkoop, maar voor bedrijven is er ook de mogelijkheid om een kerstpakket bij hen te bestellen.

Wat de website voor de klant van MediaMere zo uniek maakt is het Content Management System (CMS). Vanwege het CMS kan de klant zelf teksten op de website verwijderen, bewerken of toevoegen. Zo blijft de website continu up-to-date. Dat is voor zowel de klant als de bezoeker erg prettig. Ook voor de bezoeker is de website uniek in zijn soort. De bezoeker heeft namelijk de mogelijkheid om te twitteren met of over Verkoop Vuurwerk. De tweet van de bezoeker zal dan verschijnen op de website van Verkoop Vuurwerk.

De website is eenvoudig vorm gegeven, zodat het voor de bezoeker makkelijk is om bij de informatie te komen waarover hij of zij graag wil lezen. Bijvoorbeeld over de veiligheidstips. De website bevat niet alleen een overzicht weer van de verkooppunten en veiligheidstips, maar ook een folder waarin de te verkrijgen producten zijn weergegeven. Het is niet voor iedereen duidelijk hoe de producten uit de folder eruit zien wanneer ze worden afgestoken. U kunt daarom op de website filmpjes zien van verschillende soorten vuurwerk. Zo kunt u van tevoren al zien hoe het vuurwerk eruit ziet en dat maakt het makkelijker om een lijstje te maken van het benodigde vuurwerk.

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie