Nieuwsarchief van MediaMere

Ansichtkaart is verleden tijd en welkom InstaWeather Pro en InstaPlace (02-08-2013)

Apps als Instaweather en InstaPlace zijn hot. Deze applicaties staan op 1 en 2 in de Appstore van Apple en Facebook staat vol met zonnige foto's met temperaturen. Gaan deze apps de ansichtkaart vervangen?
Lees verder

Bioscoopbezoekers werden verrast tijdens de film door een echte gelddouche (02-08-2013)

Tijdens een voorpremière van de film Now You See Me bij Pathé De Munt in Amsterdam, werd onaangekondigd een bijzondere dimensie toegevoegd aan de bioscoopfilm. Bezoekers werden bijzonder verrast door een échte gelddouche.
Lees verder

Spotify test DLNA (Digital Living Network Alliance) ondersteuning (01-08-2013)

Muziekdienst Spotify krijgt DLNA (Digital Living Network Alliance) ondersteuning, waarmee je bestanden tussen verschillende apparaten binnen een thuisnetwerk kan delen. Voor veel gebruikers gaat een lang gekoesterde wens in vervulling.
Lees verder

Stadsglossy Lifestyle Almere is op zoek naar foto's van Almeerse pleinen (29-07-2013)

De redactie van de enige échte stadsglossy Lifestyle Almere is op zoek naar foto's van de Almeerse pleinen. Denk hierbij aan het Stadhuisplein en Stationsplein.
Lees verder

Almere wordt de nieuwe schaatstempel van Nederland met haar Icedome (09-07-2013)

KNSB en het NOC*NSF maakten bekend, dat het ‪‎Icedome‬ in Almere met ingang van seizoen 2016/2017 de nieuwe schaatstempel wordt van Nederland.
Lees verder

MediaMere is trotse sponsor van My Run On Heels in Almere (09-07-2013)

MediaMere is trotse sponsor van My Run On Heels in Almere. Durf jij ook de uitdaging aan en win 2500 euro aan shoptegoed!
Lees verder

MediaMere is online mediapartner geworden van Business en Bitterballen (27-06-2013)

Wij zijn trotse online mediapartner geworden van Business & Bitterballen Almere en Lelystad. Het is een interessante netwerkbijeenkomst voor ondernemers om op informele wijze met elkaar zaken te doen en netwerken.
Lees verder

Facebook introduceert hashtags (13-06-2013)

Facebook wil zich meer opwerpen als een publiek forum door onderwerpen met hashtags toe te voegen aan zijn sociale netwerk.
Lees verder

Succesvolle social media marketingcampagne Paul's IJs (11-06-2013)

Briljante actie van onze klant Paul's IJs. Je kunt bij hem door het delen en/of liken van een bericht een heerlijke IJsbar bomvol met heerlijk ijs winnen.
Lees verder

Facebook weer veelvoudig in het nieuws door privacy (02-06-2013)

Afgelopen week kwam de privacy op Facebook weer veelvoudig in het nieuws. Daarom heeft het netwerk de deel-opties aangepast aan de privacy.
Lees verder

Facebook lanceert vergelijkbare WeTranfer website Pipe (02-06-2013)

Velen van ons kende WeTransfer al, maar wist je dat Facebook vanaf vandaag ook een programma heeft gelanceerd om bestanden te delen? Je kan met het programma Pipe bestanden tot maximaal 1 GB delen via het sociaal netwerk.
Lees verder

Samenloop voor Hoop was weer indrukwekkend (02-06-2013)

Net als voorgaande jaren was de Samenloop voor Hoop indrukwekkend. Wederom respect voor de deelnemers. Jullie hebben voor een prachtig doel gelopen!
Lees verder

LinkedIn voegt ook extra beveiligingsmethode toe (01-06-2013)

Na enkele andere grote online bedrijven voegt Linkedin ook een extra beveiligingsmethode toe.
Lees verder

Twitter laat gebruikers gemakkelijker profiel aanpassen (01-06-2013)

Twitter heeft het voor gebruikers gemakkelijker gemaakt om profielinformatie en -foto's aan te passen. Het instellingenmenu is hier niet meer voor nodig.
Lees verder

Vanaf september mogelijkheid voor comakership bij MediaMere (24-05-2013)

Vanaf september is het mogelijk om bij MediaMere een comakership te doen. Vandaag enthousiaste studenten gesproken bij Windesheim Flevoland. Almere heeft veel talenten rondlopen en dat vinden wij geweldig!
Lees verder

Nieuwswebsite Webwereld is gestopt met de applicatie voor iPhone (20-05-2013)

Dat de wereld van websites sterk aan het veranderen is, dat is wel te zien door de flinke toename van responsive websites. Webwereld is zelfs gestopt met haar mobiele applicatie voor iPhone-gebruikers. Zij hebben de nieuwe website volledig geoptimaliseerd en klaargemaakt voor mobiel gebruik. Wij gebruiken hiervoor de webterm: "responsive".
Lees verder

'Nieuwe schaatsstadion komt in Almere' (20-05-2013)

Almere is straks een fantastisch schaatscomplex rijker. Het nieuwe nationale schaatsstadion komt in Almere. Vanaf 2016 zouden alle topschaats(st)ers in het Icedôme gaan trainen, aldus de NOS. Geweldig nieuws voor een alsmaar groeiende stad!
Lees verder

Gratis bellen met Facebook-app nu mogelijk (20-05-2013)

Facebook laat gebruikers in Nederland gratis met elkaar bellen via hun internetverbinding.
Lees verder

Optreden van Anouk in finale Songfestival trending topic op Twitter (19-05-2013)

Desondanks dat Anouk zaterdagavond wereldwijd trending topic was op Twitter is het haar niet gelukt om het songfestival te winnen, maar wat mogen wij trots op haar zijn. Wij vinden het een geweldige prestatie!
Lees verder

Almeerders vestigen het wereldrecord sushi maken (18-05-2013)

Vandaag hebben 843 mensen een sushi workshop op de Grote Markt in Almere gevolgd. Daarmee heeft de Rotaryclub Almere New Town een nieuw wereldrecord gevestigd en de opbrengst ging naar het Voedselloket Almere.
Lees verder

MediaMere ontwikkelt een nieuwe website voor Steggehuis Events (15-04-2013)

Onlangs heeft MediaMere een nieuwe website ontwikkeld voor Steggehuis Events. Steggehuis Events is een evenementenbureau dat uw event niet alleen een leuke herinnering laat zijn, maar ook tot een echte beleving maakt.
Lees verder

Gewijzigde openingstijden i.v.m. Goede Vrijdag, Pasen en Koninginnedag (28-03-2013)

In verband met de feestdagen zijn de openingstijden van ons kantoor en de telefonische bereikbaarheid aangepast.
Lees verder

Blackberry-baas wil smartphones, tablets en laptops 'verenigen' (23-03-2013)

Thorsten Heins, de CEO van Blackberry, vindt het overbodig dat mensen een smartphone, tablet en laptop hebben.
Lees verder

Telecomprovider Vodafone test 4G-netwerk in Randstad (23-03-2013)

Vodafone is stilletjes begonnen met het testen van het 4G-netwerk. Een gebruiker van Tweakers ontdekte dat er in Amsterdam al 4G-signalen worden uitgezonden. Net als het 4G-netwerk van KPN gebruikt Vodafone daarvoor de band van 800 MHz.
Lees verder

Presenteren is écht vakwerk, dat blijkt wel weer bij het NOS Journaal (23-03-2013)

Presenteren is écht vakwerk, dat blijkt wel weer als werkelijk alles misgaat bij het NOS Journaal met Herman van der Zandt.
Lees verder

MediaMere ontwikkelt een nieuwe website voor Catwalk Live Music (20-03-2013)

In samenwerking met een extern communicatiebureau hebben wij een nieuwe website ontwikkeld voor Catwalk Live Music. Catwalk is de allround band voor iedere gelegenheid in heel Nederland.
Lees verder

'Twitter komt met muziekdienst gebaseerd op sociaal netwerk' (14-03-2013)

Twitter komt op zeer korte termijn met een eigen muziekdienst genaamd Twitter Music. Gebruikers kunnen onder meer muziek luisteren op basis van de mensen die zij op het sociale netwerk volgen.
Lees verder

Twitter komt met video-app Vine (27-01-2013)

Twitter heeft een nieuwe app: Vine. Deze “Instagram voor video’s” laat de gebruiker zes seconden lang filmen, daarna is de pret alweer voorbij. Reden voor deze beperkte tijd is de verwachting dat dit de creativiteit in de mens naar boven zou halen.
Lees verder

Websites kunnen aangeklaagd worden om embedden Youtubevideo's (19-01-2013)

Auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra zal commerciële websites voor de rechter slepen als zij zonder te betalen Youtubevideo's embedden op hun website. Dat is tot nu toe nooit nodig geweest.
Lees verder

Facebook, Marktplaats en Youtube populaire zoektermen op Google (15-12-2012)

Facebook is de term die het afgelopen jaar het meest werd ingetikt op Google, in Nederland. Op de tweede plaats staat Marktplaats, gevolgd door Youtube op nummer drie.
Lees verder

Wij wensen u fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar! (06-12-2012)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions wenst u fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar! Ook in het nieuwe jaar zullen wij een betrouwbare partner zijn voor uw website, video productie, narrowcasting, entertainment, internet diensten en grafische oplossingen. Wij kijken terug op een succesvol jaar en zien 2012 met vertrouwen tegemoet.
Lees verder

Uitnodiging netwerkbijeenkomst en lancering BNI Morse 13 december 2012 (04-12-2012)

Graag wil ik u uitnodigen voor de netwerkbijeenkomst van BNI Almere. Deze bijeenkomst vindt plaats ter ere van de oprichting van de 1e Almeerse ondernemersgroep “BNI Morse” van Business Network International (BNI).
Lees verder

MediaMere ontwikkelt een vernieuwde website voor Verkoop Vuurwerk (27-11-2012)

Onlangs heeft MediaMere een website ontwikkeld voor de vuurwerkwinkel Verkoop Vuurwerk. Verkoop Vuurwerk heeft meerdere verkooppunten van veilig en legaal vuurwerk: Almere, Elst en Grave.
Lees verder

Facebook gaat eigen privacyregels verruimen en gegevens vaker delen (26-11-2012)

Facebook heeft recentelijk updates gegeven inzake het Beleid voor gegevensgebruik en de Verklaring van rechten. Via deze updates wordt door Facebook uitgelegd hoe gegevens van de gebruikers worden verzamelt en gebruikt en er wordt uitgelegd welke voorwaarden van toepassing zijn op het gebruik van de services die door Facebook worden aangeboden.
Lees verder

'Gangnam Style' is meest bekeken video ooit op Youtube (25-11-2012)

Gangnam Style, de clip van de Zuid-Koreaanse zanger Psy, is de meest bekeken video ooit op Youtube. Het filmpje werd inmiddels al meer dan 805 miljoen keer bekeken, en steekt zo Baby van de Canadese zanger Justin Bieber voorbij.
Lees verder

Burgemeester Annemarie Jorritsma één van de invloedrijkste twitteraars (18-11-2012)

Burgemeester Annemarie Jorritsma wordt gezien als één van de meest invloedrijke twitteraars van het land. Dat blijkt uit onderzoek van PeerReach dat is uitgevoerd in opdracht van De Volkskrant.
Lees verder

MediaMere realiseert nieuwe website voor Kamperen Kant en Klaar (16-11-2012)

MediaMere heeft onlangs voor Kamperen kant en klaar, onderdeel van het Almeers Camping Bedrijf, een nieuwe, bijzondere website ontwikkeld.
Lees verder

Zakelijk netwerk LinkedIn vernieuwt de bedrijfspagina's (09-10-2012)

Internet staat niet stil. Dat beseffen de webdesigners van LinkedIn maar al te goed. Het is dan ook van belang dat de website er altijd hypermodern uitziet. Het heeft even geduurd voor de lay-out werd geöptimaliseerd, maar eindelijk is te zijn dat LinkedIn ook op dat gebied niet stil zit.
Lees verder

Klant MediaMere krijgt partnership contract van YouTube (08-10-2012)

MediaMere feliciteert gitarist Casper Smit, die het onlangs voor elkaar heeft gekregen een partnership contract met YouTube te sluiten. Smit, alias CSGuitar89, wordt door MediaMere geholpen bij zijn online activiteiten en heeft MediaMere zijn website laten ontwikkelen.
Lees verder

Project-X Haren toont bereik en kracht social media (26-09-2012)

Het Groningse dorpje Haren heeft afgelopen weekend de schrik van haar leven gehad. Door één verkeerde druk op de knop zorgde de toen 15-jarige Merthe ervoor dat de Favebook-uitnodiging voor haar 16e verjaardagsfeest openbaar werd. Dit gemiste vinkje werd Haren fataal: de uitnodiging werd rondgestuurd onder duizenden Facebookgebruikers en uiteindelijk trokken er honderden relschoppers naar het dorp. Daar lieten ze een spoor van vernieling achter en zaaiden veel angst onder de bewoners.
Lees verder

MediaMere ontwikkelt website en drukwerk voor PrivaZorg Amsterdam en omstreken (09-09-2012)

MediaMere heeft recentelijk voor PrivaZorg Amsterdam en omstreken een nieuwe, bijzondere website ontwikkeld. En ook het drukwerk van het Amsterdamse project komt uit onze koker.
Lees verder

Vandaag is onze bedrijfsauto voorzien van belettering (07-09-2012)

Vanaf vandaag, vrijdag 7 september, rijdt er namens MediaMere een auto met aangepaste belettering over de Nederlandse wegen. Op de Volkswagen Fox is het logo van ons bedrijf te zien.
Lees verder

Btw-verhoging per 1 oktober 2012 (28-08-2012)

Hierbij informeren wij u over de btw-verhoging die ingaat per 1 oktober 2012.
Lees verder

Vernieuwde website en huisstijl voor MediaMere Entertainment en Internet Solutions (26-08-2012)

Welkom op onze vernieuwde website! Elke website is van tijd tot tijd aan vernieuwing toe. Onze website heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Om de hoeveelheid informatie overzichtelijk en vindbaar te houden was een nieuwe structuur nodig.
Lees verder

Vernieuwde Roundcube Webmail interface voor onze klanten (17-08-2012)

Sinds vandaag gebruiken MailMere en MailingMere, onderdelen van MediaMere, een nieuwe webmail versie. Roundcube, het programma wat wij gebruiken is bijgewerkt en heeft een nieuwe ‘skin’ gekregen. Deze skin past het uiterlijk aan van hoe de mail omgeving eruit ziet. Tegelijkertijd is ook de stabiliteit verbeterd.
Lees verder

Plannen van latere berichten op Facebook (15-08-2012)

Heeft u een idee voor een paginabericht, maar wilt u dat het pas morgen (of volgende week/maand) verschijnt op de tijdlijn bij Facebook? Dat is nu mogelijk!
Lees verder

Tast het Dorifel virus ook uw organisatie aan? (10-08-2012)

Verontrustende berichten in de media over het Dorifel virus bij gemeenten en andere organisaties. Wij willen u erop wijzen dat het van groot belang is dat uw computer en uw netwerk zijn beschermd tegen bedreigingen van buiten af.
Lees verder

Draadloos thuisnetwerken wordt steeds eenvoudiger met dit stappenplan (06-08-2012)

Thuiswerk is erg populair. Wij geven u tips om het thuiswerken makkelijker te maken in de vorm van een stappenplan.
Lees verder

Onze tips over de leukste applicaties voor op uw mobiele telefoon (10-07-2012)

Bij MediaMere werken wij al een tijd met smartphones. Wij selecteerde de leukste en handigste apps (programmaatjes) voor uw mobiele telefoon, waaronder dus de welbekende smartphone. De meeste apps zijn beschikbaar voor de iPhone, maar vaak ook voor Android, Windows Phone, Symbian of Blackberry.
Lees verder

MediaMere realiseert nieuwe corporate website voor Paul's IJs (22-06-2012)

Heerlijk ijs en fijne diensten moeten natuurlijk gepromoot worden. En hoe kan dat beter dan met prachtige, verzorgde websites? MediaMere heeft recentelijk de site www.paulsijs.nl gerealiseerd, waarop zelfgemaakt ambachtelijk ijs te koop is. Op de nieuwe website staat informatie over Paul's IJs. Daarnaast is het mogelijk om u aan te melden voor de nieuwsbrief. U blijft via de nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ijsgebied.
Lees verder

MediaMere realiseert nieuwe website voor de ijscowagen van Paul's IJs (11-06-2012)

MediaMere heeft recentelijk de site www.huureenijscoman.nl gerealiseerd, waarop het mogelijk is om een ijscobar en/of een Italiaanse IJs-Vespacar te bestellen. Op de nieuwe website staat informatie over deze diensten en producten van Paul's IJs. De Vespacar wordt gebruikt voor grotere evenementen.
Lees verder

Wachtwoorden van 6,5 miljoen LinkedIn-accounts gelekt (06-06-2012)

Als u op LinkedIn staat, is het raadzaam om nu meteen uw wachtwoord te veranderen. De wachtwoorden van 6,5 miljoen gebruikers van de netwerksite liggen namelijk op straat. Althans, de wachtwoord-hashes zijn gepubliceerd op een Russische website.
Lees verder

Unieke uitdaging voor 30 miljoen voor het goede doel (06-06-2012)

Vandaag en morgen beklimmen 8.000 Nederlanders de Alpe d’HuZes om geld in te zamelen. Alpe d'HuZes is het wielerevenement waarbij de deelnemers individueel of in teamverband minimaal zes maal op één dag de Alpe d'HuZes beklimmen. Niet zomaar, maar om geld op te halen voor het Alpe d'HuZes onderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrijding. Een bijzondere actie van Stichting Alpe d’HuZes dat in zeven jaar is uitgegroeid tot een enorm groot en succesvol fiets- en loopevenement. Net als voorgaande jaren zet MediaMere zich hiervoor in. Wij hebben een geldbedrag overgemaakt naar de KWF Kankerbestrijding en Stichting Alpe d’HuZes.
Lees verder

Vacatures - So you wanna work backstage? (15-05-2012)

Ben of ken jij een nieuwsgierige creatieve student die op zoek is naar een bijbaan bij een jong en dynamisch multimediabedrijf? En steek(t) jij, hij of zij de handen graag uit de mouwen als bijvoorbeeld een mediavormgever, programmeur, computer reparateur of operationeel assistent beeld / geluid / camera? Bekijk de vacatures.
Lees verder

MediaMere ontwikkelt een jongerenwebsite voor Parkhuys Almere (22-04-2012)

Parkhuys Almere heeft vrijdag 20 april een nieuwe website speciaal voor jongeren gelanceerd, die MediaMere op vrijwillige basis voor de stichting in elkaar heeft gezet. De site is speciaal opgezet voor jongeren en kan gezien worden als de online versie van het Parkhuys.
Lees verder

Gewijzigde openingstijden in verband met Pasen en Koninginnedag (02-04-2012)

In verband met de feestdagen zijn de openingstijden van ons kantoor en de telefonische bereikbaarheid aangepast.
Lees verder

Gebruik de nieuwe look-and-feel van Facebook (30-03-2012)

Indien u actief bent op Facebook met een bedrijfspagina adviseren wij u om eens te kijken naar de nieuwe functionaliteiten van de bedrijfspagina op Facebook. In dit nieuwsbericht meer informatie over de nieuwe look-and-feel.
Lees verder

MediaMere verzorgt narrowcasting bij Paul's IJs (15-03-2012)

Bij Paul’s IJs in Almere heeft MediaMere een beeldscherm opgehangen waarop MMTV (MediaMere Televisie) Narrowcasting te zien is. Op dit scherm komen onderwerpen langs als aanbiedingen, informatie over het bedrijf en speciale weetjes over het ijs, zoals “De hazelnoten voor ons hazelnootijs importeren we zelf uit de Piemontestreek in Noord-Italië.”
Lees verder

Windesheim Flevoland en MediaMere steunen Stichting Opkikker met bazaar (13-03-2012)

In het gebouw van Windesheim Flevoland werd donderdag 8 maart een bazaar gehouden voor Stichting Opkikker. De bedoeling van de markt was dat studenten hun eigen producten zouden verkopen. Zo waren er stands te vinden waar onder andere muffins en milkshakes werden verkocht. Ook was er een stand waar er een prijs van 25 euro werd uitgeloofd aan de mooiste foto. Al het geld dat de jonge ondernemers hebben opgehaald met de bazaar, 1250 euro uiteindelijk, is ten goede gekomen aan Stichting Opkikker.
Lees verder

MediaMere realiseert nieuwe website voor de ijstaarten van Paul's IJs (14-02-2012)

MediaMere heeft recentelijk de site www.ijstaartenbestellen.nl gerealiseerd, waarop zelfgemaakte ambachtelijke ijstaarten te koop zijn. Op de nieuwe site staat een handig overzicht van de taarten en kunt u direct taarten bestellen, door middel van het bestelformulier. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de speciale Verjaardags-ijstaart. Door op ‘bestellen’ te klikken opent u dan in één klik het bestelformulier. Bij deze speciale taart mag u ook nog zelf twee smaken ijs kiezen en de naam en leeftijd van de jarige op de taart laten schrijven.
Lees verder

MediaMere creëert nieuwe website voor Amsterdam Outsider Art (02-02-2012)

MediaMere heeft een nieuwe website gerealiseerd voor Amsterdam Outsider Art. Deze organisatie verzorgt de kunst die wordt gemaakt door de ‘buitenbeentjes’ van de maatschappij. Hierbij moet u denken aan onder andere kunstenaars met een verstandelijke of psychiatrische beperking. Deze buitenbeentjes creëren unieke kunst met daarachter de meest fascinerende achterliggende gedachtes. Bij dit unieke project hoort een unieke website, die MediaMere heeft ontwikkeld.
Lees verder

MediaMere realiseert nieuwe website voor Brood- en Banketbakkerij Klercq (16-01-2012)

MediaMere heeft tot grote tevredenheid van de opdrachtgever een nieuwe website ontwikkeld voor brood- en Banketbakkerij Klercq. Deze bakkerij biedt een ruim assortiment brood en banket. Dit assortiment moest uiteraard goed uit de nieuwe website komen. Daarom heeft MediaMere ervoor gezorgd dat u op de website een ruim overzicht vindt van alles wat de bakkerij u te bieden heeft. De site bevat bovendien het Content Management System (CMS) TYPO3 waardoor de site zelf beheerd kan worden.
Lees verder

Unieke fotoshoot 'in de sneeuw' tijdens vuurwerkverkoop (31-12-2011)

Zaterdag 31 december maakte MediaMere het in samenwerking met ACB-Caravans en Studio-Otium om tijdens de verkoop van vuurwerk een fotoshoot te doen. En niet in zomaar een omgeving: de bedrijven creërden een heel wintersportgebied, maar dan binnen! De bezoekers reageerden ontzettend enthousiast en maakten volop gebruik van deze mogelijkheid. Er zijn dan ook ontzettend veel leuke kiekjes gemaakt.
Lees verder

MediaMere adverteert op een unieke manier, u ook? (14-12-2011)

Reclame maken op een hele bijzondere manier: dat kan! MediaMere gaat adverteren op een heel bijzonder reclame object.
Lees verder

Collega Edwin de Vries derde Nederlander op het EK Cross (12-12-2011)

Afgelopen zondag 11 december, op zijn verjaardag, liep MediaMere collega Edwin de Vries het Europees Kampioenschap Cross. Hij kreeg het voor elkaar om derde Nederlander te worden. Een geweldige prestatie dus!
Lees verder

Wij wensen u fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar! (06-12-2011)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions wenst u fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar! Ook in het nieuwe jaar zullen wij een betrouwbare partner zijn voor uw website, video productie, narrowcasting, entertainment, internet diensten en grafische oplossingen. Wij kijken terug op een succesvol jaar en zien 2012 met vertrouwen tegemoet.
Lees verder

Collega Edwin de Vries geselecteerd voor EK Cross (02-12-2011)

Edwin de Vries, medewerker bij MediaMere Entertainment en Internet Solutions, loopt 11 december aanstaande het Europees Kampioenschap Cross.
Lees verder

Beursverslag van MediaMere op Ondernemersdag bij Staples Office Centre (30-11-2011)

Zaterdag 19 november was MediaMere Entertainment en Internet Solutions te gast op de ondernemersdag in het Staples Office Centre, dé mogelijkheid voor ons om te netwerken en te laten zien wat wij als bedrijf in onze mars hebben.
Lees verder

MediaMere doet vrijwillig de videoproductie van twee activiteiten voor de Twoys (18-11-2011)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions zet zich graag in voor maatschappelijke projecten die wij belangrijk vinden. Daarom hebben wij op vrijwillige basis twee filmpjes gemonteerd voor Stichting de Twoys.
Lees verder

MediaMere ontwikkelt twee websites voor Parkhuys Almere (08-11-2011)

MediaMere heeft de eer om mee te mogen werken aan een nieuw, mooi maatschappelijk project. In samenwerking met Parkhuys Almere, een psychosociaal inloop- en begeleidingscentrum voor alle mensen die direct of indirect met een ernstige ziekte te maken hebben, ontwikkelt MediaMere twee nieuwe websites voor een jongere doelgroep.
Lees verder

MediaMere aanwezig op de Staples Ondernemersbeurs 2011 (07-11-2011)

Op zaterdag 19 november 2011 organiseert de Staples Office Centre in Almere een gratis netwerkevent voor ondernemers. Vanaf 9:00 uur is de beursvloer geopend.
Lees verder

Videoproductie van een nieuwe commercial voor Urban Solutions (17-09-2011)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions heeft de nieuwe promotievideo geproduceerd voor Urban Solutions. Zij hadden MediaMere gevraagd om een videoproductie te maken over de 'Pin en Win' actie in Almere. Met deze actie is Urban Solutions uitgeroepen tot winnaar van de Dutch PR Award 2011. De videoproductie van MediaMere heeft een mooie bijdrage geleverd.
Lees verder

Videoproductie van een nieuwe commercial voor Visible Fair (10-08-2011)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions heeft de nieuwe promotievideo geproduceerd voor het YouTube kanaal van Visible Fair. Visible Fair helpt bedrijven met het vertellen van een eerlijk verhaal. Onderneem verantwoord en laat het zien!
Lees verder

Nieuwe webwinkel gebaseerd op Magento voor Niefra Beveiligingen (07-08-2011)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions heeft een webwinkel ontwikkeld voor Niefra Beveiligingen. Niefra Beveiligingen geeft al meer dan 25 jaar een veilig gevoel en helpt u, onze klant, te beveiligen. Zij hebben ons gevraagd om een webwinkel te ontwikkelen voor haar (toekomstige) klanten. Via de webshop geven zij een ruime inzage in het assortiment.
Lees verder

MediaMere verzorgt narrowcasting bij ACB-Caravans en MAC3 Catering (20-07-2011)

Op maandag 18 juli en dinsdag 19 juli 2011 heeft MediaMere Entertainment en Internet Solutions twee narrowcasting (beeldscherm communicatie) installaties van MMTV verzorgd bij MAC3 Catering en ACB-Caravans. MAC3 Catering en ACB-Caravans zijn beiden uiterst tevreden over de gang van zaken en de verzorgde installatie van MMTV. MMTV staat voor MediaMere TeleVisie.
Lees verder

Unieke uitdaging voor 20 miljoen voor het goede doel (06-06-2011)

Alpe d'HuZes is het wielerevenement waarbij de deelnemers individueel of in teamverband minimaal zes maal op één dag de Alpe d'HuZes beklimmen. Niet zomaar, maar om geld op te halen voor het Alpe d'HuZes onderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrijding. De eerste editie van de actie in 2006 zorgde al voor een opbrengst van ruim 370.000 euro. In 2007 fietsten we meer dan 1 miljoen euro bij elkaar. In 2008 werd het recordbedrag van ruim 3,6 miljoen euro opgehaald en in 2009 bijna 6 miljoen. Maar liefst 12,1 miljoen was het eindbedrag in 2010. Dit jaar proberen de deelnemers een recordbedrag van 20 miljoen euro op te halen! MediaMere Entertainment en Internet Solutions zet zich hiervoor in. Wij hebben een geldbedrag overgemaakt naar de KWF Kankerbestrijding en Stichting Alpe d’HuZes.
Lees verder

Bezoek van H.M. de Koningin aan de Creative Campus te Almere (24-05-2011)

Vandaag bracht de H.M. de Koningin een bezoek aan de Creative Campus te Almere. Het bezoek kan beschreven worden als indrukwekkend en ontspannen. Koningin Beatrix bezocht in ruim driekwartier meerdere bedrijven die gevestigd zijn op het creatieve terrein. De Koningin werd begeleidt door CEO Meine Breemhaar van het MAC3PARK. Ook Annemarie Jorritsma was aanwezig bij dit bezoek die in het teken stond van haar streekbezoek aan de provincie Flevoland.
Lees verder

Fotograaf Martijn de Vries verzorgde de foto's van het volleybaltoernooi (21-05-2011)

Op zaterdag 21 mei 2011 organiseerde Stichting Prisma het jaarlijks terugkerende volleybal toernooi voor Cordaan. Martijn de Vries van MediaMere Entertainment en Internet Solutions verzorgde de foto's van het volleybal toernooi. Stichting Prisma is bestuurlijk partner van Cordaan.
Lees verder

Vernieuwde website voor Welker Bedrijfsadvies (08-05-2011)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions heeft een vernieuwde website ontwikkeld voor Welker Bedrijfsadvies. De website is voorzien van het Content Management System (CMS) TYPO3 en is in een nieuwe vormgeving gestoken. Ook bevat de website een speciaal loginsysteem voor klanten.
Lees verder

Vernieuwde website voor het veelzijdige talent Sophie van Hecke (29-04-2011)

Voor de website van Sophie van Hecke heeft MediaMere Entertainment en Internet Solutions de technische realisatie verzorgd. Wij hebben de website geoptimaliseerd voor zoekmachines, verschillende browsers en opgebouwd met de nieuwe structuur.
Lees verder

Vernieuwde website voor het Almeers Caravan Bedrijf (22-04-2011)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions heeft een vernieuwde website ontwikkeld voor het Almeers Caravan Bedrijf. De website is voorzien van het Content Management System (CMS) TYPO3 en is in een nieuwe vormgeving gestoken.
Lees verder

Gewijzigde openingstijden i.v.m. Goede Vrijdag, Pasen en Koninginnedag (21-04-2011)

In verband met de feestdagen zijn de openingstijden van ons kantoor en de telefonische bereikbaarheid aangepast.
Lees verder

De QR-code is een kansrijke opvolger van de streepjescode (20-04-2011)

Een QR-code is een tweedimensionale streepjescode die in 1994 is ontwikkeld door Denso-Wave, een dochteronderneming van het Japanse bedrijf Denso. MediaMere Entertainment en Internet Solutions verzorgd nu ook de realisatie van een QR-code voor uw bedrijf.
Lees verder

Fotograaf Niels Gietelink verzorgde een fotoshoot met Stephanie Kolbe (24-03-2011)

Fotograaf Niels Gietelink van Studio-Otium verzorgde in samenwerking met MediaMere Entertainment en Internet Solutions een professionele fotoshoot met topmodel Stephanie Kolbe. Martijn de Vries ging mee om backstage foto's te maken van de fotoshoot.
Lees verder

Videoproductie van de Strega, BZ10 en Agata voor CasaBarista (17-03-2011)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions produceerde drie productfilmpjes van de Bezzera Strega, BZ10 en de La Nuova Era Agata voor het YouTube kanaal van CasaBarista. De koffie en espresso specialist.
Lees verder

Nieuwe website voor topatleet en hardloper Edwin de Vries (03-03-2011)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions heeft een nieuwe website ontwikkeld voor Edwin de Vries. Edwin woont momenteel in een atletenthuis te Casticum. Edwin heeft hier voor gekozen omdat hij zich dan in een ideale trainingsomgeving bevindt. Edwin traint bij de Stichting TeamDistanceRunners (TDR). Team Distance Runners is een stichting die opleiding en faciliteiten biedt voor talentontwikkeling van hardlopers van verschillende verenigingen.
Lees verder

Collega Edwin de Vries wint zilver op het NK Cross in Hellendoorn (20-02-2011)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions feliciteert collega Edwin de Vries met zijn overwinning op het NK Cross in Hellendoorn. Het was een lastig parcours met veel hindernissen, waaronder het hoogteverschil en een diepe kuil; waar de fanatieke hardlopers in en uit moesten rennen. Edwin de Vries zorgde voor een fantastische prestatie op de 7990 meter met een tijd van 27 minuten en 27 seconden. Slechts 5 seconden achter de winnaar Timothy Vergouwen.
Lees verder

Volg MediaMere Entertainment en Internet Solutions nu ook op Twitter! (04-02-2011)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions is als entertainment- en internetonderneming constant op zoek naar nieuwe manieren om met u te communiceren. We zijn dan ook een vooraanstaande organisatie in het gebruik van nieuwe technieken en platforms. Via onze nieuwe Twitter pagina houden wij u op de hoogte van de laatste nieuwtjes rondom MediaMere Entertainment en Internet Solutions. Klik hier om ons te volgen op Twitter!
Lees verder

Vernieuwde website voor Heijmans en Co Accountants (03-02-2011)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions heeft een nieuwe website ontwikkeld voor Heijmans en Co Accountants. De website is in een nieuwe vormgeving gestoken.
Lees verder

Vernieuwde website voor Jans Hoogeveen Autoservice (01-02-2011)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions heeft een nieuwe website ontwikkeld voor Jans Hoogeveen Autoservice. Op de website treft u een speciale Twittermodule aan om de Tweets binnen te halen van Twitter. Met deze functie is het autobedrijf een voorloper op andere bedrijven in de autobranche.
Lees verder

Nieuwe website voor Praktijk de Vogels (20-11-2010)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions heeft een nieuwe website ontwikkeld voor Praktijk de Vogels. Een praktijk die begeleiding biedt en hulp verleent aan mensen die psychische moeilijkheden ervaren in hun persoonlijk functioneren.
Lees verder

Vernieuwde website voor administratiekantoor de Tweede Ruiter (19-11-2010)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions heeft een nieuwe website ontwikkeld voor administratiekantoor de Tweede Ruiter te Nunspeet.
Lees verder

Vernieuwde website voor Verkoop Vuurwerk (12-11-2010)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions heeft een nieuwe website ontwikkeld voor de vuurwerkwinkel Verkoop Vuurwerk.
Lees verder

84 procent van de Nederlandse bedrijven is online (17-10-2010)

Van de Nederlandse bedrijven heeft 84 procent een eigen internetpagina. Vooral kleine ondernemingen en ambachtelijke bedrijven maken nog niet optimaal gebruik van de mogelijkheden om nieuwe klanten te werven met een professionele presentatie op internet.
Lees verder

Vernieuwde website voor portretschilder Jeroen Joosten (30-09-2010)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions heeft een nieuwe website ontwikkeld voor Jeroen Joosten. Jeroen Joosten is een professionele schilder.
Lees verder

Vernieuwde website voor transportbedrijf C. van Heezik (18-09-2010)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions heeft een nieuwe website ontwikkeld voor C. van Heezik. Op zaterdag 18 september is de vernieuwde website voor C. van Heezik feestelijk live gegaan. De website werd gepresenteerd op een scherm van 12 vierkante meter!
Lees verder

Vernieuwde website voor herenkledingzaak CV Mannenmode (31-08-2010)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions heeft een nieuwe website ontwikkeld voor CV Mannenmode en presenteert met trots haar eindresultaat. CV Mannenmode biedt een compleet assortiment stijlvolle en moderne herenkleding.
Lees verder

Serverpark is voorzien van glasvezel (28-08-2010)

Het serverpark van MediaMere Entertainment en Internet Solutions is voorzien van vanaf vandaag voorzien van een glasvezelnetwerk. Wij hebben weinig tot geen technische storingen ondervonden en zeer tevreden over de snelheid van het netwerk.
Lees verder

De nieuwe maildienst MailMere is een succes (12-08-2010)

Begin augustus heeft MediaMere Entertainment en Internet Solutions haar e-maildienst verhuist naar een nieuwe server en heeft de e-maildienst een nieuwe naam gekregen namelijk MailMere. Op de website van MailMere bieden zij 4 pakketten aan, waaruit u een keuze kunt maken.
Lees verder

Serverpark wordt voorzien van glasvezel (11-08-2010)

Het serverpark van MediaMere Entertainment en Internet Solutions is vanaf maandag 16 augustus 2010 voorzien van een glasvezelnetwerk. Wij hebben bewust gekozen om ons serverpark te verhuizen naar Almere, want Flevoland beschikt namelijk over het grootste glasvezel netwerk van Nederland.
Lees verder

Nieuwe website voor CSGuitar89 (22-07-2010)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions heeft een nieuwe website ontwikkeld voor Casper Smit. Hij is gitarist en trotse eigenaar van zijn eigen muziek kanaal met 2500 trouwe abonnees onder de naam CSGuitar89 op Youtube. Wij presenteren met trots het eindresultaat.
Lees verder

Ontwikkelingen op het gebied van VDSL2 en Glasvezel (14-06-2010)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions is bezig met het ontwikkelen van nieuwe technieken. Daarmee gaan producten en diensten meer aansluiten bij de wensen van klanten. In eerste instantie willen we zoveel mogelijk klanten zo spoedig mogelijk laten profiteren van hogere snelheden. Daarna willen we op zo kort mogelijke termijn Narrowcasting gaan introduceren. Boven alles willen wij de kwaliteit blijven bieden die u van ons gewend bent.
Lees verder

Mediablogger, Jong Almere en MediaMere lanceren WK 2010 website (03-05-2010)

In een samenwerkingverband met Mediablogger, Jong Almere en MediaMere Entertainment en Internet Solutions lanceren zij een website over het WK 2010 in Zuid-Afrika. Dagelijks vindt u hier het laatste nieuws, updates en standen.
Lees verder

Vernieuwing website van Niefra Beveiligingen (19-04-2010)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions heeft een nieuwe website ontwikkeld voor Niefra Beveiligingen te Amsterdam en presenteert met trots haar eindresultaat. Niefra Beveiligingen is een jong technisch beveiligings bedrijf en wij bestaan al langer dan 25 jaar. Wij bieden een veilig gevoel en helpen u, onze klant, te beveiligen.
Lees verder

Vernieuwing website van Jong Almere (16-04-2010)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions heeft ook de website van Jong Almere stevig onder handen genomen en presenteert met trots haar eindresultaat. Jong Almere is de digitale hangplek voor jongeren uit Almere en omstreken. Start jouw eigen profiel en ontmoet nieuwe vrienden en vriendinnen!
Lees verder

Vernieuwing website van Hart voor Hulpverleners (12-04-2010)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions heeft de website van Hart voor Hulpverleners stevig onder handen genomen en presenteert met trots haar eindresultaat. Hart voor Hulpverleners is bedoeld voor iedereen die tegen het geweld is dat vandaag de dag met steeds grotere regelmaat gebruikt word tegen ambulance- en ziekenhuispersoneel, maar ook tegenover alle andere zorg- / hulpverleners.
Lees verder

MediaMere Entertainment en Internet Solutions start een weblog (30-03-2010)

De ontwikkelingen op internet gaan razendsnel. Martijn de Vries en Raoul Ma-Ajong kwamen op het idee om een weblog te starten om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. De website wordt hierdoor interactiever en leuker voor u om te bekijken.
Lees verder

Vernieuwing website van Stichting Prisma (18-03-2010)

Stichting Prisma (onderdeel van Cordaan) is een organisatie met een breed scala aan vrije tijds- en vormingsactiviteiten voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke handicap. Stichting Prisma heeft in Amsterdam een naam opgebouwd in het organiseren van vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking.
Lees verder

Unieke uitdaging voor 10 miljoen voor het goede doel (02-03-2010)

De bekende citaat 'pijn is tijdelijk, opgeven is voor altijd' van de Amerikaanse wielrenner Lance Armstrong, zevenvoudig winnaar van de Tour de France, is bij de deelnemers van het wielerevenement de Alpe d’HuZes op het lijf geschreven. De eerste editie van de actie in 2006 zorgde al voor een opbrengst van ruim 370.000 euro. In 2007 werd er  meer dan 1 miljoen euro bij elkaar gefietst. In 2008 werd het recordbedrag van ruim 3,6 miljoen euro opgehaald en in 2009 bijna 6 miljoen. Op 3 juni 2010 proberen de deelnemers een record bedrag op te halen van 10 miljoen. MediaMere Entertainment en Internet Solutions zet zich hiervoor in. Wij hebben een geldbedrag overgemaakt naar de KWF Kankerbestrijding en Stichting Alpe d’HuZes.
Lees verder

Vernieuwde website MediaMere (01-03-2010)

Welkom op onze vernieuwde website! Elke website is van tijd tot tijd aan vernieuwing toe. Onze website heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Om de hoeveelheid informatie overzichtelijk en vindbaar te houden was een nieuwe structuur nodig.
Lees verder

Wij feliciteren Sven Kramer met zijn overwinning (15-02-2010)

MediaMere Entertainment en Internet Solutions feliciteert Sven Kramer met zijn overwinning. De trofeeënkast van Sven Kramer is aangevuld met het Olympisch goud op de 5.000 meter. Zaterdagavond keken er miljoenen mensen over de hele wereld naar zijn overwinning. Het schaatstoernooi van 2010 in Vancouver is het toernooi geworden van de langebaanschaatser.
Lees verder

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie