18.03.2017 09:16

Loyd Hendriks verkozen tot 'Jonge Flevolandse Ondernemer van het Jaar 2016'


Gisteravond was het weer tijd voor de Jonge Flevolandse Ondernemer van het Jaar verkiezing bij Places to Work; een jaarlijkse prijs, uitgereikt door JOVD Flevoland, waarin de meest betrokken jonge ondernemer van het jaar in de spotlight wordt gezet. Ook dit jaar was er weer een sterk deelnemersveld en heeft de vakjury het lastig gehad.


Omdat Martijn de Vries de winnaar was van de verkiezing van vorig jaar, mocht hij dit jaar een speech geven over wat de titel hem gebracht heeft en wat deze voor zijn onderneming heeft betekend. Daarnaast gaf hij de aanwezige ondernemers een aantal handige tips om verder te groeien met hun onderneming.

Dit jaar is Loyd Hendriks van Straetus Incasso Flevoland uitgeroepen tot Jonge Flevolandse Ondernemer van het Jaar 2016. Hij is in 2015 als franchisenemer zijn eigen incassobureau in Dronten gestart, is in korte tijd flink gegroeid, en heeft inmiddels acht mensen in dienst. Met zijn sterke pitch heeft Hendriks de vakjury weten te overtuigen van zijn maatschappelijke betrokkenheid en meerwaarde voor Flevoland en mocht hij het stokje van Martijn de Vries overnemen.

Wij wensen Loyd veel succes toe met zijn onderneming!Ga terug naar de nieuwsberichten

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie