Nieuws & Media - Blijf altijd op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en trends.

23.07.2019 15:43

MediaMere is trotse en sportieve sponsor van Almere City FC

De businessclub van Almere City FC heeft er een nieuwe partner bij. Martijn de Vries, eigenaar van het marketingcommunicatiebureau MediaMere zette deze week zijn handtekening onder een eenjarig sponsorcontract. “Het voelt goed om businesspartner te zijn van een BVO in de eigen stad. Dat maakt je extra trots.”

Lees verder...
29.05.2019 13:45

Instellen van Google Analytics voor Wordpress

Google Analytics is inmiddels een bekend begrip voor een online specialisten. Het web-analytics programma is een goede tool om inzicht te krijgen over uw website statistieken. Het programma is niet direct verbonden met een WordPress. Hiervoor zijn een paar handelingen nodig om Google Analytics te koppelen aan uw website. Wij geven nu in 10 stappen weer hoe u Google Analytics instelt voor uw website!

Lees verder...
25.05.2019 16:58

Gewijzigde openingstijden Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag 2019

In verband met de feestdagen zijn de openingstijden van ons kantoor en de telefonische bereikbaarheid aangepast.

Lees verder...
17.04.2019 15:49

Google+ stopt: wat nu?

Aan het einde van 2011 lanceerde Google zijn eigen sociaalnetwerksite genaamd: Google+. Google+ ook wel genoemd als ‘Google plus’, was voor veel mensen het social media platform. Maar Google heeft aangegeven dat het per april 2019 stopt met het platform Google+. Maar wat betekent dat voor jou?

Lees verder...
15.04.2019 00:50

Gewijzigde openingstijden i.v.m. Goede Vrijdag, Pasen en Koningsdag 2019

In verband met de feestdagen zijn de openingstijden van ons kantoor en de telefonische bereikbaarheid aangepast.

Lees verder...
29.03.2019 09:13

Remarketing – 5 tips voor een effectieve remarketing campagne

Ooit wel een eens gehoord van remarketing? Nee? Met remarketing richt u uw advertenties alleen op uw online leads (potentiele klanten). Een remarketing campagne is een van de meeste persoonlijke, relevante en succesvolste manier van online adverteren. In dit artikel geven wij de belangrijkste tips, waar u rekening mee moet houden bij het op- en inzetten van een remarketing campagne.

Lees verder...
11.03.2019 17:03

Hoe maak je je website sneller? – 3 simpele tips

Niet alleen voor je bezoeker is een snelle website goed. Maar ook voor je SEO van je website is een snelle website goed. Google neemt verschillende criteria ‘s mee in zijn ranking en hieronder valt ook de: ‘snelheid van je website’. Maar je zult je misschien afvragen: hoe maak ik mijn website sneller? Wij van MediaMere geven hieronder drie simpele tips hoe jij je websitesnelheid kan verbeteren.

Lees verder...
06.03.2019 10:08

Waarom zou ik een XML-sitemap aanmaken?

Een sitemap is een overzichtslijst waarin alle links staan naar alle pagina van de website. Dit is vaak een middel voor bezoeker en met name voor de zoekmachines om bepaalde pagina’s te vinden op een website. In theorie zijn er twee soorten sitemaps: een XML-sitemap en HTML-sitemap. In dit onderstaande artikel willen wij je informeren waarom jij een XML-sitemap moet inzetten.

Lees verder...
13.02.2019 20:53

Wat betekent de opkomst van Voice Search voor jouw SEO strategie?

Je hoort het steeds vaker de laatste tijd: ‘Google Home’, ‘SIRI’ of misschien wel ‘ALEXA’. Deze digitale spraakassistenten worden door steeds meer gekocht en gebruikt. Gebruikers kunnen aan deze digitale assistent vragen stellen, die vervolgens weer door deze digitale assistent worden beantwoordt.

Lees verder...
04.02.2019 00:00

Zo verzint u de perfecte titel voor uw blog

Een goede titel is het halve werk. Wanneer uw titel pakkend is, heeft u meer kans dat mensen uw artikel gaan lezen. Lezers beslissen binnen een paar seconden of ze het artikel wel of niet gaan lezen. Wanneer u een titel heeft wat geen indruk maakt op uw lezers, verliest u de interesse van de lezer. Kortom: het hebben van een titel is eigenlijk een soort van reclame voor uw artikel. Maar hoe schrijft u nou een aantrekkelijke, pakkende titel?

Lees verder...
31.01.2019 00:00

Top drie online recruitment kanalen

Ieder bedrijf zoekt op een bepaald moment weer nieuwe collega’s: van ervaren krachten tot young professionals met een frisse blik. Maar hoe komt u in contact met de juiste kandidaten? Tegenwoordig zijn er vele eenvoudige online mogelijkheden, een advertentie in de krant is dus verleden tijd. In dit artikel vertel ik u de top drie online recruitment kanalen voor uw bedrijf.

Lees verder...
28.01.2019 00:00

Gebruik emoticons om uw boodschap te versterken

Emoticons worden door bijna iedereen gebruikt. Door de komst van Hyves en MSN een aantal jaar geleden zijn de emoticons populair geworden. Alhoewel deze social mediakanalen niet meer gebruikt worden, zijn emoticons wel geïntegreerd in onze hedendaagse social mediaplatformen. De emoticons worden zelfs gebruikt door bedrijven. Waarom doen bedrijven dit en hoe effectief is het?

Lees verder...
24.01.2019 00:00

Goede en slechte social mediaberichten

Het maken van goede content voor social media is nu belangrijker dan ooit. Steeds meer mensen maken gebruik van social media, zowel voor privé doeleinden als voor zakelijk gebruik. Social media moet snel en vlug, wat betekent dat onder een Instagram foto geen compleet artikel moet staan, omdat de kans dat iemand dit leest ontzettend klein is. De boodschap en de essentie van een bericht moet eigenlijk binnen een paar seconden duidelijk zijn. Lang nadenken? Daar heeft niemand op social media tijd voor. Lees meer tips over goede social mediaberichten in dit artikel.

Lees verder...
21.01.2019 00:00

Zeven adviezen die u moet weten voor employee advocacy

Op televisie ziet u een reclame van de nieuwste smartphone en even later verschijnt dezelfde smartphone ook op uw Facebook-tijdlijn; een bericht gedeeld door een van uw vrienden. De kans is nu groter dat u geïnteresseerd bent om deze smartphone wellicht voor u zelf aan te schaffen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 84% van de mensen aanbevelingen van familie of vrienden meer vertrouwen dan andere vormen van marketing. Sommige bedrijven spelen hier al op in. Zij enthousiasmeren hun medewerkers om (corporate) content te delen binnen hun eigen sociale netwerken. Dit wordt ook wel employee advocacy genoemd. In dit artikel geef ik u zeven adviezen om deze manier van marketing te gebruiken.

Lees verder...
17.01.2019 00:00

Voordelen van een app voor uw bedrijf

Men kiest steeds vaker de smartphone boven een computer, ook uw doelgroep. De gemiddelde Nederlander spendeert dan ook twee uur per dag of meer door op zijn of haar smartphone. De afgelopen jaren is er een stijging te zien bij interesse in business-gerelateerde apps. Nog niet veel kleine ondernemingen hebben een eigen app, zodra u er een heeft bent u één van de weinige dus wees er snel bij. Zorg ervoor dat u uw concurrentie voor bent.

Lees verder...
14.01.2019 00:00

Belangrijke SEO trends die u moet weten voor 2019

Ieder jaar verbetert Google haar algoritme. Om de SEO score van uw website optimaal te houden, kost met het vinden van de aanpassingen veel tijd en moeite. In dit artikel vertel ik u de belangrijkste SEO trends die u moet weten! Hiermee geeft u uzelf een super start voor het komende jaar.

Lees verder...
04.01.2019 05:56

Hoe schrijf ik een aantrekkelijke, effectieve e-mail?

Als onderneming bent u dagelijks bezig met het schrijven en ontvangen van e-mails. Maar toch worden er nog steeds fouten gemaakt en schrijven we niet altijd even zorgvuldig. E-mail is een van de meest gebruikte zakelijke communicatiemiddelen, daarom geef ik hier een paar tips voor het schrijven van een goede e-mail.

Lees verder...
28.12.2018 05:54

Hoe krijg ik meer volgers op LinkedIn?

Als bedrijf kan een LinkedIn bedrijfspagina veel toegevoegde waarde hebben voor de marketing van het bedrijf. Het liefst wilt u natuurlijk super veel volgers en veel interactie op uw profiel. Maar hoe moet u dat doen? Dat ga ik u vertellen.

Lees verder...
19.12.2018 05:53

De voordelen van adverteren op YouTube

De tijd dat YouTube nog een klein medium was, is alweer een tijdje geleden. Binnen een paar jaar is YouTube uitgegroeid tot de één van de drie meest bezochte websites ter wereld. YouTube is gekocht door de grootste zoekmachine op de markt: Google. In dit artikel leg ik u uit hoe u het beste gebruik kan maken van YouTube adverteren.

Lees verder...
17.12.2018 10:05

Personeel van MediaMere wenst u fijne kerstdagen en een gelukkig 2019

Marketingbureau MediaMere wenst je fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar! Ook in het nieuwe jaar zullen wij een betrouwbare partner zijn voor jouw online marketing, field marketing en branding.

Lees verder...
17.12.2018 05:52

Drie basisinstellingen voor Google Adwords campagnes

Google Adwords is het ideale kanaal om snel klanten te werven en hierbij leads te genereren. In dit artikel geef ik u drie tips over Google Adwords en hoe u dit kanaal het best kunt gebruiken voor uw online campagnes.

Lees verder...
14.12.2018 05:50

Op welke positie staat mijn website in Google?

Veel eigenaren van websites vragen zich af op welke plaats zij staan in Google. De grootste vraag hierbij is hoe uw website op nummer één komt te staan in de zoekresultaten van Google. In dit artikel vertel ik u hoe u deze posities kunt tracken. Met deze informatie kunt u zien op welke plaats uw website staat in Google.

Lees verder...
10.12.2018 06:46

Meer winkelbezoekers door middel van Facebook advertenties

Tegenwoordig is Facebook ideaal voor adverteren. Niet alleen voor uw website, maar ook voor uw fysieke winkel. Bij deze manier van adverteren kunt u instellen welke doelgroep u wilt bereiken. Waar deze doelgroep zich bevindt, kunt u vervolgens instellen. Bijvoorbeeld regio Noord-Holland.

Lees verder...
05.12.2018 00:00

Instagram shopping: vijf tips voor meer conversie

Veel mensen denken bij Instagram-marketing aan het vergroten van de betrokkenheid en het aangaan van veel interactie. Maar wist u dat Instagram ook ideaal is voor e-commerce? In dit artikel leg ik u uit hoe u hier gebruik van kunt maken.

Lees verder...
03.12.2018 08:38

Hoe past u zoekwoorden onderzoek toe?

Als mensen online zoeken naar informatie, doen zij dit meestal door middel van een zoekmachine zoals Google of Bing. Zodra uw website wordt gevonden, is het van belang om te weten waar uw bezoekers naar op zoek zijn. Dit wordt berekend door middel van een ‘zoekwoorden onderzoek’. In dit blogbericht leer ik u hoe u dit het best in de praktijk kunt uitvoeren.

Lees verder...
30.11.2018 08:55

Google maakt meta descriptions korter

De meta descriptions zijn weer ingekort door Google. De meta description, ook wel de snippet genoemd, is het stukje tekst onder de URL bij zoekresultaten op Google. Deze geeft een korte beschrijving weer over de pagina. In dit artikel ga ik u vertellen wat deze maatregel voor gevolgen dit heeft.

Lees verder...
26.11.2018 13:47

De kracht van Pinterest voor e-commerce

Pinterest is een visuele zoekmachine. Mensen gebruiken het om nieuwe spullen te kopen of om inspiratie op te doen voor een nieuwe aankoop. Veel e-commerce bedrijven maken nog geen gebruik van het social-media platform ‘Pinterest’. Eigenlijk best zonde, vindt u niet? Als bedrijf kunt u hier goed op inspelen, daarom is Pinterest een geweldige manier om meer verkeer en omzet te genereren!

Lees verder...
21.11.2018 13:23

Waarom u maar beter vrienden kunt worden met het Facebook algoritme

Het organisch bereik voor bedrijven op Facebook neemt steeds verder af. Dit komt doordat Facebook meer waarde hecht aan betekenisvolle interactie tussen vrienden en familie. Berichten van bedrijven komen nog maar bij een klein percentage van de volgers terecht. Maar hoe krijgt u als bedrijf de content alsnog bij de bezoeker?

Lees verder...
19.11.2018 08:36

Hoe scoort mijn website met SEO het hoogst in Google?

Door middel van SEO bepaalt Google hoe hoog uw website scoort in de zoekresultaten. Bij zo’n ranking moeten er aan meerdere eisen worden voldaan. In dit nieuwsbericht geef ik u vijf tips over de basis SEO.

Lees verder...
31.10.2018 00:00

Waarom het goed is om een mobielvriendelijke website te hebben

Internet gebruik op de smartphone is de laatste jaren alleen maar aan het stijgen. 85 procent van de internetgebruikers heeft een smartphone en wereldwijd gebruiken meer dan een miljard mensen hun telefoon voor internet. Daarom is het belangrijk om als bedrijf een mobielvriendelijke website te hebben.

Lees verder...
Resultaten 1 tot en met 30 van de 419

Nieuwsarchief

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie