Nieuws & Media - Blijf altijd op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en trends.

02.02.2018 14:59

WhatsApp lanceert een Business-app voor bedrijven

Half januari werd de zakelijke versie van WhatsApp gelanceerd, beter bekend als WhatsApp Business. Met de nieuwe app richt WhatsApp zich op de MKB'ers. Gebruikers kunnen met de app een profiel voor het bedrijf maken en eenvoudig contact houden met de klanten. Tot op heden is de app helaas niet beschikbaar voor alle landen. Voor de potentiële gebruikers in Nederland is het sinds 30 januari mogelijk om de app te downloaden en in te stellen. Dit is mits je een android telefoon bezit. Het is nog niet duidelijk wanneer iPhone-gebruikers er mee aan de slag kunnen gaan.

Lees verder...
23.01.2018 12:28

Facebook gaat posts van bedrijven verder beperken

In de nabije toekomst zal Facebook posts van bedrijven gaan beperken in de tijdlijn van haar gebruikers. Facebook wilt namelijk meer nadruk leggen op conversaties en betekenisvolle interacties tussen mensen. Of zoals Facebook het zelf zegt: “Posts that spark conversations and meaningful interactions between people”. De komende maanden zal Facebook updates doorvoeren om het verschil in algoritmes te gaan veranderen.

Lees verder...
05.01.2018 07:55

Social media ontwikkelt zich flink door in 2018

In 2018 zal social media nog grotere vormen gaan aannemen en zich steeds sterker doorontwikkelen. Maar wat kunnen we nu precies gaan verwachten op gebied van social media? In dit artikel bespreken we de trends die we kunnen gaan verwachten in 2018 en wat dit betekent op social media gebied.

Lees verder...
04.01.2018 08:01

2018, de digitale wereld veroorzaakt maatschappelijke spanningen maar ook hoopvolle kansen

2017 was een jaar waarin de digitale wereld flink werd opgeschud. Terwijl de Bitcoin-bubble de aandacht trok, schoten de investeringen in blockchain-powered initiatieven door het plafond. Kunstmatige intelligentie wordt steeds toegankelijker en onze telefoons worden opgewaardeerd tot “augmented reality devices”. Maar aan het succes zit ook een keerzijde. De digitale wereld kan met zijn grove schendingen van privacy en met haar kunstmatige intelligentie ook een bedreiging vormen voor ons voortbestaan. Hoe positief de digitale wereld zich ook ontwikkelt, het gaat niet alleen over rozengeur en maneschijn. In dit artikel zullen we het hebben over welke trends we kunnen verwachten van de digitale wereld in 2018.

Lees verder...
03.01.2018 11:50

Desktopsoftware Google Drive is vanaf maart 2018 niet meer te gebruiken

Vanaf maart 2018 zal Google afscheid gaan nemen van hun desktopsofware Google Drive. Google Drive zal niet meer te gebruiken zijn op de pc en Mac. In december stopte het bedrijf al met de ondersteuning voor de software maar vanaf 2018 werken de programma’s helemaal niet meer. Volgens Google kunnen gebruikers overstappen op “Drive File Stream” en “Backup & Sync”.

Lees verder...
02.01.2018 16:05

Ben jij klaar voor het nieuwe jaar met jouw website? Bekijk de webdesigntrends voor 2018

2017 hebben we achter ons gelaten en inmiddels zitten we in het gloednieuwe jaar van 2018. De afgelopen jaren is er heel wat veranderd in het webdesign. In dit artikel bekijken we de 10 grootste ontwikkelingen in webdesign en wat dit voor ons betekend in 2018.

Lees verder...
06.12.2017 10:00

Wij wensen u fijne kerstdagen en een gelukkig 2018

Media- en marketingcommunicatiebureau MediaMere wenst u fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Lees verder...
04.12.2017 19:37

MediaMere eerder gesloten vanwege Sinterklaas-pakjesavond

Het kantoor van MediaMere is dinsdag 5 december 2017 eerder gesloten dan op andere dagen. Vanwege pakjesavond gaan wij al om 16.00 uur sluiten.

Lees verder...
10.11.2017 09:02

Even voorstellen: Jesper Konincks (MediaMere HQ)

MediaMere is een marketingcommunicatiebureau met daarachter ambitieuze creatievelingen. Regelmatig stellen wij een creatieveling aan u voor. Deze keer Jesper Konincks: "Een leven zonder dromen is als een tuin zonder bloemen.".

Lees verder...
27.10.2017 15:32

WhatsApp laat gebruikers berichten permanent verwijderen

Met de nieuwe update brengt WhatsApp een veel aangevraagde toevoeging: het verwijderen van verzonden berichten. Per ongeluk een bericht naar de verkeerde persoon gestuurd, stond er foutieve informatie in, of toch spijt van dat ene appje? Vanaf nu is het mogelijk om, binnen zeven minuten na het versturen, een bericht in te trekken.

Lees verder...
26.10.2017 10:36

Live locaties delen via WhatsApp

WhatsApp heeft het nu mogelijk gemaakt om live de locatie van een telefoon te delen. Voorheen kon alleen nog een vaste locatie met anderen gedeeld worden, maar WhatsApp maakt het mogelijk om iemand een langere tijd te volgen via live location sharing. De update is beschikbaar voor zowel Apple iOS als Android.

Lees verder...
16.10.2017 11:59

Bel direct 112 vanaf je iPhone via SOS-noodmelding in iOS 11

Apple heeft op 19 September 2017 de nieuwe iOS 11 samen met nieuwe functies uitgebracht. Het is nu mogelijk om de hulpdiensten makkelijker te bereiken in geval van nood door de SOS-functie te gebruiken.

Lees verder...
25.09.2017 21:29

MediaMere is nu ook erkend leerbedrijf voor de opleiding: (junior) accountmanager

Super vet! Zojuist hebben wij een uitbreiding gekregen als erkend leerbedrijf voor de opleiding: (junior) accountmanager.

Lees verder...
22.09.2017 15:13

De succesvolle contentformule van Netflix

Tegenwoordig heeft iedereen Netflix. Waar een paar jaar geleden iedereen massaal aan de DVD's zat, is er soms in een huis niet eens meer een tv te bekennen. De reden? Netflix maakt het gemakkelijker, sneller, en overzichtelijker om, zonder reclame, on demand films en series te kijken op alle apparaten.

Lees verder...
21.09.2017 10:30

5 jaar geleden: Project-X Haren toont bereik en kracht social media

Hoe één druk op de knop een dorp kon vernielen. Gisteren was het exact 5 jaar geleden dat sociale media het bereik en kracht liet zien tijdens Project-X in Haren.

Lees verder...
11.09.2017 14:35

Almere Zaken: Martijn de Vries van MediaMere bij de Floriade Business Club

Wie zijn de members van de Floriade Business Club en wat zijn hun ambities? Almere Zaken zet deze ondernemers in de spotlight en kan je kennis maken met de deelnemers. Zo ook met Martijn de Vries van MediaMere!

Lees verder...
31.08.2017 15:16

Maak van de laptop een WiFi hotspot

Niet ieder apparaat heeft een even ver bereik om een WiFi signaal op te pikken; smartphones en tablets hebben over het algemeen een kleiner bereik dan een laptop of computer. Om een smartphone of tablet alsnog te laten verbinden met internet is het mogelijk om een apparaat met een sterker signaal in een WiFi hotspot om te zetten.

Lees verder...
29.08.2017 15:18

Trends: de groei van videocommunicatie

De wijze waarop gecommuniceerd wordt veranderd in snel tempo. Daarmee veranderd ook het platform waarop een boodschap wordt doorgegeven. De meest opvallende ontwikkeling is het gebruik van video om een communicatieboodschap door te geven in slechts een paar minuten. Waarom is videocommunicatie zo populair? En wat zijn de voordelen ervan?

Lees verder...
24.08.2017 00:00

Duurzame ideeën voor evenementen

Evenementen en festivals zijn hartstikke leuk; behalve voor de natuur. Het enige nadeel van deze evenementen is dat er veel materialen verspild worden en er veel afval ontstaat. In dit artikel staan verschillende ideeën om evenementen te verduurzamen.

Lees verder...
22.08.2017 10:00

6 gouden tips voor het personaliseren van een website

In een tijdperk waarin steeds meer gevraagd wordt van websites, webdesigners, en webdevelopers is een persoonlijke website die zich aanpast aan de hand van de ontvangen data van de bezoeker des te meer gewenst. Een website moet eruit springen, de juiste indruk wekken, en de bezoeker het gevoel geven dat zij gewaardeerd worden. Deze 6 gouden tips helpen je op weg!

Lees verder...
21.08.2017 00:00

10 tips om meer op te vallen met een gepersonaliseerde video

Steeds vaker wordt content gepersonaliseerd. Het is belangrijk om een goede boodschap op het juiste moment aan een zorgvuldig uitgekozen doelgroep te laten zien. Met een gepersonaliseerde video is dat mogelijk.

Lees verder...
20.08.2017 14:37

Facebook Watch gaat de strijd aan met Youtube en Netflix

Met ruim twee miljard actieve gebruikers heeft alles wat Facebook als dienst aanbiedt grote gevolgen voor concurrenten in dezelfde markt. Zo gaat Facebook nu ook de strijd aan met Youtube en Netflix door de introductie van Facebook Watch als video dienst.

Lees verder...
17.08.2017 16:30

Effectieve emailmarketing; hoe haal je het maximale uit een email?

De gemiddelde aandachtsspanne is volgens een rapport van Microsoft gedaald van twaalf naar acht seconden in een paar jaar tijd. Online ontwikkelingen gaan tegenwoordig razendsnel, waardoor er steeds minder tijd en aandacht wordt besteed aan oninteressante artikelen, emails, en advertenties - iets waar digitale marketeers alsmaar de gevolgen van zien en op proberen in te spelen. Hoe zorg je ervoor dat nieuwsbrieven, emails, en updates wel gelezen worden en niet direct in de prullenbak verdwijnen? Wij zetten 5 tips op een rijtje om je verder te helpen!

Lees verder...
15.08.2017 12:55

Programma AVROTROS Vermist komt terug als Team Vermissingen bij SBS6

Vermist keert terug op TV. Na twee jaar komt het opsporingsprogramma terug onder de naam Team Vermissingen. De eerste uitzending staat gepland op 11 oktober 2017 en zal worden gepresenteerd door Rik van de Westelaken, met ondersteuning van Thijs Zeeman, Gallyon van Vessem, en misdaadjournalist Jens Olde Kalter.

Lees verder...
10.08.2017 15:14

Beschermen tegen phishing: laat anderen je bedrijf niet leegvissen

Waar vroeger phishing e-mails bestonden uit een e-mail in gebrekkig Engels met de vraag of er geld overgemaakt kan worden, zijn phishing e-mails tegenwoordig veel lastiger te herkennen. En het kost maar één moment van onoplettendheid voordat er gevoelige informatie op straat ligt of er een heel netwerk plat wordt gelegd. Hoe is een phishing e-mail te herkennen, en wat is er als organisatie aan te doen?

Lees verder...
07.08.2017 15:13

5 tips voor een succesvol social media kanaal

Een social media kanaal aanmaken kan iedereen, maar er een succes van maken is nog niet zo gemakkelijk. We hebben 5 tips op een rijtje gezet om je op weg te helpen!

Lees verder...
04.08.2017 16:11

Bescherm je smartphone! Installeer zo snel mogelijk de nieuwe iOS en Android update

Wel vaker wordt aangeraden om een iOS update zo snel mogelijk te installeren, echter is met de update naar versie 10.3.3 weer eens gebleken hoe belangrijk die updates daadwerkelijk zijn. iPhones over de hele wereld lopen namelijk al een tijdje gevaar: er zijn kwetsbaarheden gevonden die gemakkelijk misbruikt kunnen worden om toegang te krijgen tot andermans apparaat.

Lees verder...
03.08.2017 15:09

Trap niet in deze oplichting met domeinnamen!

Tegenwoordig komt het helaas steeds vaker voor dat bedrijven worden geconfronteerd met domeinnaamoplichters. Bedrijven worden gebeld door een organisatie met de mededeling dat ze een aanvraag hebben ontvangen voor het registreren van een domeinnaam met jouw bedrijfsnaam, maar met een andere extensie erachter. Meestal is dit totaal niet waar en proberen ze een contract af te sluiten voor de domeinnaamregistratie. Vaak tegen torenhoge prijzen. Trap niet in deze oplichting en lees onze handige tips over hoe je dit kunt voorkomen.

Lees verder...
24.07.2017 08:58

Handige toetsenbord sneltoetsen voor WhatsApp op een Windows computer

De desktop versie van de populaire chat app, WhatsApp, is uitgekomen voor het Windows systeem. PC gebruikers kunnen de WhatsApp desktop app installeren op Windows 10, 8 of 7. Door de app te installeren en dan de QR code op de desktop te scannen met de QR code scanner in de WhatsApp mobiele app.

Lees verder...
22.07.2017 10:28

Tessa van Schagen Nederlands kampioen 200 meter

Afgelopen weekend vond het Nederlands Kampioenschap Atletiek in Utrecht plaats. Tessa van Schagen kwam in actie en nam op vrijdag al brons mee naar huis op de 100 meter sprint. Op zondag werd zij met ruime voorsprong Nederlands Kampioen 200 meter.

Lees verder...
Resultaten 1 tot en met 30 van de 338

Nieuwsarchief

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie