Nieuws & Media - Blijf altijd op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en trends.

06.05.2020 08:16

De MediaMere Groep gaat verhuizen

Wij kunnen niet wachten: per 18 mei 2020 opent de MediaMere Groep op haar nieuwe locatie! Ruim 6 jaar lang hebben wij gevestigd gezeten aan de Wisselweg in Almere, in het hart van Almere. Jarenlang hebben wij gehuurd en met de groei en uitbreiding van het bedrijf was het tijd voor een nieuwe stap: de aanschaf van een eigen bedrijfspand. Wij hebben uiteindelijk een mooi pand kunnen vinden op het industriegebied Gooisekant.

Lees verder...
04.05.2020 08:28

MediaMere achter de schermen: Medewerkers met hart voor de zaak én de maatschappij

Bij MediaMere hebben we het altijd over ontwikkeling, groei en betrokkenheid. Dat geldt niet alleen voor onze klanten en collega’s binnen het bedrijf, maar ook daarbuiten. Sinds de COVID-19 epidemie staat onze dagelijkse werkelijkheid op z’n kop. Wij werken daarom ook zoveel mogelijk vanuit huis en houden de RIVM-richtlijnen goed in de gaten, ter bescherming van onszelf en anderen.

Lees verder...
21.04.2020 11:58

MediaMere breidt opnieuw uit met de lancering van Inchecksysteem

Eén van de belangrijkste pijlers van MediaMere is innovatie. Na jarenlange ervaring met de markt, het beschikbaar en toegankelijk maken van de slimste en meest effectieve producten hebben we een online tool ontwikkeld waar we erg trots op zijn. Wij kondigen daarom graag de lancering aan van Inchecksysteem!

Lees verder...
31.03.2020 15:03

MediaMere viert professionele uitbreiding met livegang TechMere

De afgelopen jaren heeft MediaMere een enorme groei in diensten en kennis weten te bereiken. Continu professioneel doorontwikkelen zit in ons DNA en met het uitbreiden van onze diensten, skills en doelen ontstond er iets heel moois: TechMere. We zijn trots en stellen dit nieuwe onderdeel van de MediaMere familie graag aan u voor.

Lees verder...
19.03.2020 09:10

Veiligheidsmaatregelen tegen het corona-virus bij MediaMere

Gezien de uitbraak van het corona-virus in Nederland hebben wij belangrijke maatregelen genomen. Dit om zowel u als onze medewerkers te beschermen. Het voorkomen van verdere verspreiding doen wij met elkaar.

Lees verder...
09.03.2020 07:46

MediaMere sluit zich aan bij de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA)

MediaMere sluit zich aan bij de Almeerse ondernemersvereniging Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA). Online marketingbureau MediaMere staat al jaren bekend om het succesvol digitaal verbinden van ondernemers en hun klanten. Een bedrijf dat zich richt op alles dat te maken heeft met online marketing, content marketing, field marketing en branding.

Lees verder...
10.01.2020 09:51

SEO Trends 2020

In andere berichten hebben wij van MediaMere al verschillende trends aangegeven die in 2020 zullen komen. Vandaag zijn de SEO Trends aan de beurt. Bereid je voor op de komende trends, maar nog belangrijker (als je er ervaring mee hebt), speel erop in!  BertIn een eerder artikel van ons is BERT uitgelegd, wat het is en waarom het zo belangrijk is. Heb je deze nog niet gelezen? Lees het artikel van BERT dan hier! BERT, de laatste en grootste update van het Google algoritme is big news, mede doordat het een impact heeft op SEO, maar ook voor degene die zoekt. Deze update zorgt ervoor dat natuurlijke taal makkelijker begrepen wordt door Google. Zo zijn de zelfstandig naamwoorden (Auto, Schoenen, Computer, Internet) en Bijvoegelijke Naamwoorden (Rode, Schone, Goede, Duidelijke) niet meer het belangrijkst en hierdoor hoeven er geen trucjes meer uitgehaald te worden met vage zinnen, zodat deze door Google opgepakt zouden worden. Voorzetsels en andere belangrijke koppelwoorden kan...

Lees verder...
10.01.2020 09:41

E-mailmarketingtrends 2020

E-mailmarketing, het was de eerste manier van online marketing die er was, maar in hoeverre is dit in 2020 nog effectief? Vandaag hebben wij van MediaMere de blog over de trends in e-mailmarketing en geven wij antwoord op de vraag of er kansen voor zijn in de toekomst.  Vanaf 1995 tot nu gebeurd het nog steeds dat je of inbox of spambox (reclamebox) vol zit met mails van aanbieders, zowel van de B2B als de B2C kant. Logisch, want het zijn bedrijven of organisaties die in de meeste gevallen winst willen maken. Toch is er de laatste jaren minder aandacht voor e-mailmarketing vanwege de opkomst van Social Media in het afgelopen decennium. Desondanks is e-mailmarketing nog steeds van belang en zijn er verschillende trends die nu nog aan het groeien zijn. Wij hebben de belangrijkste drie voor jou op een rijtje gezet. 1. Een slimmere geautomatiseerde segmentatie Veel organisaties hebben de afgelopen jaren enorme stappen gemaakt in het automatiseren van de e-mails....

Lees verder...
10.01.2020 09:14

Follow de NoFollow

Linking is voor SEO-specialisten een belangrijk onderdeel voor het goed ranken van een website. Een duidelijke en goede interne linkstructuur zorgt voor een logischerwijs betere kans op een hogere ranking. Met de invoering van BERT is deze interne linkstructuur alleen nog maar belangrijker geworden. Ook zijn uitgaande links een factor waar altijd rekening mee gehouden moet worden, maar het systeem dat daarvoor gebruikt werd was al simpelweg 15 jaar oud en daar moest verandering in komen.  Voor de update waren er twee verschillende soorten links, namelijk de ‘Dofollow’ en de ‘Nofollow’ links. Een Dofollow link is een normale link die gevolgd moet worden door google om deze een linkwaarde mee te geven. Een Nofollow link is een link die door betalende partijen of gebruikers geplaatst werden. Deze link zorgt er dus voor dat gebruikers of de betalende partij een link op jouw pagina kan plaatsen zonder dat dit wordt opgepakt door het algoritme van Google. Enorm handig als jij een...

Lees verder...
10.01.2020 08:50

E-commerce 2020 trends

Wat worden de E-commerce trends van 2020, dat is de vraag die vandaag bij ons centraal staat. In deze blog zullen wij het niet alleen gaan hebben voor het bedrijfsaspect, maar zal de visie van de consument ook aan te pas komen. Buiten werktijden om zijn wij natuurlijk ook consument en hebben wij overeenkomende behoeftes als met de rest van Nederland.  Zo werd Google Glasses gezien als the next big thing, maar waar zijn die nu? Google+ probeerde mee te komen in de social media trend, maar is eigenlijk altijd achter gebleven. Zo zijn er nog tientallen “trends” die als volgende doorbraak worden gezien. Daarom gaan wij het vandaag hebben over de veranderingen die gaan komen en die nu bezig zijn.  Allereerst kunnen wij het niet vaak genoeg zeggen, maar Google blijft updaten in het Algoritme, dit is voor de e-commerce kant enorm belangrijk. Want wat eerst hielp voor je bedrijf voor de ranking, werkt misschien niet meer zo in 2020. BERT die zorgt voor het makkelijker uitlezen van...

Lees verder...
10.12.2019 13:18

Marketingtrends voor 2020

Het decennium is voorbij, 2010-2019 waren tijden met enorm veel ontwikkelingen in de Marketing. Zowel offline als online zijn er veel veranderingen geweest. Bedrijven zijn enorm gegroeid door deze ontwikkelingen, maar er zijn ook zeker bedrijven aan onderdoor gegaan omdat zij niet met de tijd mee konden komen of hier geen toekomst in zagen. Zo zijn traditionele reclames op televisie verleden tijd, Banners op websites hadden een enorme opkomst, maar ook die is na 5 jaar weer aan het dalen en de algoritmes van Google worden tot op de dag van vandaag aangepast voor het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid. Maar deze ontwikkelingen zijn natuurlijk al geweest en iedereen met een marketingachtergrond weet dit waarschijnlijk al. Maar, wat gaat het komende decennium ons bieden? Wij hebben de mogelijk belangrijkste trends voor het jaar 2020 voor jullie op een rijtje gezet.

Lees verder...
28.11.2019 14:52

Update Instagram - Likes

Je opent Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube of LinkedIn en meteen bij de allereerste post van een Influencer die je ziet geef je een like, share of plaats je een comment. Een like op posts is makkelijker en minder moeite dan sharen of het plaatsen van comments en geeft influencers meer kans om groter te worden dan de mensen die net beginnen. Toch heeft Instagram (dus Facebook) in meerdere landen al getest om de "zichtbare likes" te verwijderen. Waarom doet Instagram dit? Wat zijn hier de gevolgen van? En welke invloeden heeft Social Media nou op mensen?

Lees verder...
20.11.2019 17:01

Google Update: BERT

In oktober 2019 heeft Google aangekondigd om de grootste algoritme update van de afgelopen vijf jaar door te voeren. Deze update staat bekend onder de naam BERT. Via miljoenen verschillende zoekopdrachten heeft Google nieuwe wijzigingen door kunnen voeren wat betreft ingewikkelde of complexe zoekopdrachten. Nu rest de vraag: wat gaat er gebeuren en waar moeten wij als online marketingbureau rekening mee houden voor jouw als klant? Wij hebben het antwoord voor jou en gaan dit in deze blog ook aan de hand van voorbeelden proberen uit te leggen, zodat je hierna snapt wat er gaat veranderen!

Lees verder...
12.11.2019 11:34

Media vormgeving bij MediaMere

Marketing van bedrijven is iets waar MediaMere bekend om staat, maar wat valt nu eigenlijk allemaal onder onze aanpak van het uiten van de marketing? In deze blog wordt het onderdeel Media Vormgeving onder de loep genomen. Wat doen zij en hoe gaan zij te werk?

Lees verder...
11.11.2019 14:30

Maak kennis met de werksfeer van MediaMere

Elk bedrijf heeft een eigen werksfeer, zo ook MediaMere. De wijze van werken geeft meestal ook al bloot of het bedrijf dan ook werkelijk kan samenwerken met uw bedrijf. Bedrijven met grote overeenkomsten werken over het algemeen fijner samen, omdat je precies weet wat je aan elkaar hebt. In deze blog vertellen wij jullie hoe de sfeer bij ons in het bedrijf is, zo weten jullie in ieder geval iets meer over ons.

Lees verder...
18.10.2019 13:55

Keihard scoren met de online marketing van MediaMere

Online Marketing, de skyscrapers (lange, dunne banners, meestal aan de zijkant van een pagina) die je ziet op het internet met de reclame gebaseerd op soortgelijke zoekopdrachten die jij in het verleden ooit hebt gedaan. De Youtube advertenties die afgespeeld worden wanneer je gewoon iets wilt kijken. Of die full banners die halverwege het scrollen op een website ineens zo je scherm inspringen. Dit is de meest bekende vorm van Online Marketing, bedrijven betalen hier voor om op die platformen naar voren te komen. Al wordt deze manier van reclame over het algemeen als vervelend beschouwd voor mensen die vaak online zijn, het werkt wel, Maar voor hoelang nog? Deze manier van Online Marketing is uiteraard niet de enige manier om jezelf als bedrijf te laten zien.

Lees verder...
30.09.2019 14:53

Edwin de Vries eerste Nederlander en 20ste overall op de Marathon van Berlijn

Afgelopen zondag 29 september 2019 was het zo ver, de marathon van Berlijn stond op het programma voor Edwin de Vries. Na maanden getraind te hebben voor wat zijn laatste marathon uit zijn carrière zou worden, wilde hij per se zijn PR verbreken als afsluiter van zijn topsportcarrière.

Lees verder...
23.07.2019 15:43

MediaMere is trotse en sportieve sponsor van Almere City FC

De businessclub van Almere City FC heeft er een nieuwe partner bij. Martijn de Vries, eigenaar van het marketingcommunicatiebureau MediaMere zette deze week zijn handtekening onder een eenjarig sponsorcontract. “Het voelt goed om businesspartner te zijn van een BVO in de eigen stad. Dat maakt je extra trots.”

Lees verder...
29.05.2019 13:45

Instellen van Google Analytics voor Wordpress

Google Analytics is inmiddels een bekend begrip voor een online specialisten. Het web-analytics programma is een goede tool om inzicht te krijgen over uw website statistieken. Het programma is niet direct verbonden met een WordPress. Hiervoor zijn een paar handelingen nodig om Google Analytics te koppelen aan uw website. Wij geven nu in 10 stappen weer hoe u Google Analytics instelt voor uw website!

Lees verder...
25.05.2019 16:58

Gewijzigde openingstijden Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag 2019

In verband met de feestdagen zijn de openingstijden van ons kantoor en de telefonische bereikbaarheid aangepast.

Lees verder...
17.04.2019 15:49

Google+ stopt: wat nu?

Aan het einde van 2011 lanceerde Google zijn eigen sociaalnetwerksite genaamd: Google+. Google+ ook wel genoemd als ‘Google plus’, was voor veel mensen het social media platform. Maar Google heeft aangegeven dat het per april 2019 stopt met het platform Google+. Maar wat betekent dat voor jou?

Lees verder...
15.04.2019 00:50

Gewijzigde openingstijden i.v.m. Goede Vrijdag, Pasen en Koningsdag 2019

In verband met de feestdagen zijn de openingstijden van ons kantoor en de telefonische bereikbaarheid aangepast.

Lees verder...
29.03.2019 09:13

Remarketing – 5 tips voor een effectieve remarketing campagne

Ooit wel een eens gehoord van remarketing? Nee? Met remarketing richt u uw advertenties alleen op uw online leads (potentiele klanten). Een remarketing campagne is een van de meeste persoonlijke, relevante en succesvolste manier van online adverteren. In dit artikel geven wij de belangrijkste tips, waar u rekening mee moet houden bij het op- en inzetten van een remarketing campagne.

Lees verder...
11.03.2019 17:03

Hoe maak je je website sneller? – 3 simpele tips

Niet alleen voor je bezoeker is een snelle website goed. Maar ook voor je SEO van je website is een snelle website goed. Google neemt verschillende criteria ‘s mee in zijn ranking en hieronder valt ook de: ‘snelheid van je website’. Maar je zult je misschien afvragen: hoe maak ik mijn website sneller? Wij van MediaMere geven hieronder drie simpele tips hoe jij je websitesnelheid kan verbeteren.

Lees verder...
06.03.2019 10:08

Waarom zou ik een XML-sitemap aanmaken?

Een sitemap is een overzichtslijst waarin alle links staan naar alle pagina van de website. Dit is vaak een middel voor bezoeker en met name voor de zoekmachines om bepaalde pagina’s te vinden op een website. In theorie zijn er twee soorten sitemaps: een XML-sitemap en HTML-sitemap. In dit onderstaande artikel willen wij je informeren waarom jij een XML-sitemap moet inzetten.

Lees verder...
13.02.2019 20:53

Wat betekent de opkomst van Voice Search voor jouw SEO strategie?

Je hoort het steeds vaker de laatste tijd: ‘Google Home’, ‘SIRI’ of misschien wel ‘ALEXA’. Deze digitale spraakassistenten worden door steeds meer gekocht en gebruikt. Gebruikers kunnen aan deze digitale assistent vragen stellen, die vervolgens weer door deze digitale assistent worden beantwoordt.

Lees verder...
04.02.2019 00:00

Zo verzint u de perfecte titel voor uw blog

Een goede titel is het halve werk. Wanneer uw titel pakkend is, heeft u meer kans dat mensen uw artikel gaan lezen. Lezers beslissen binnen een paar seconden of ze het artikel wel of niet gaan lezen. Wanneer u een titel heeft wat geen indruk maakt op uw lezers, verliest u de interesse van de lezer. Kortom: het hebben van een titel is eigenlijk een soort van reclame voor uw artikel. Maar hoe schrijft u nou een aantrekkelijke, pakkende titel?

Lees verder...
31.01.2019 00:00

Top drie online recruitment kanalen

Ieder bedrijf zoekt op een bepaald moment weer nieuwe collega’s: van ervaren krachten tot young professionals met een frisse blik. Maar hoe komt u in contact met de juiste kandidaten? Tegenwoordig zijn er vele eenvoudige online mogelijkheden, een advertentie in de krant is dus verleden tijd. In dit artikel vertel ik u de top drie online recruitment kanalen voor uw bedrijf.

Lees verder...
28.01.2019 00:00

Gebruik emoticons om uw boodschap te versterken

Emoticons worden door bijna iedereen gebruikt. Door de komst van Hyves en MSN een aantal jaar geleden zijn de emoticons populair geworden. Alhoewel deze social mediakanalen niet meer gebruikt worden, zijn emoticons wel geïntegreerd in onze hedendaagse social mediaplatformen. De emoticons worden zelfs gebruikt door bedrijven. Waarom doen bedrijven dit en hoe effectief is het?

Lees verder...
24.01.2019 00:00

Goede en slechte social mediaberichten

Het maken van goede content voor social media is nu belangrijker dan ooit. Steeds meer mensen maken gebruik van social media, zowel voor privé doeleinden als voor zakelijk gebruik. Social media moet snel en vlug, wat betekent dat onder een Instagram foto geen compleet artikel moet staan, omdat de kans dat iemand dit leest ontzettend klein is. De boodschap en de essentie van een bericht moet eigenlijk binnen een paar seconden duidelijk zijn. Lang nadenken? Daar heeft niemand op social media tijd voor. Lees meer tips over goede social mediaberichten in dit artikel.

Lees verder...
Resultaten 1 tot en met 30 van de 436

Nieuwsarchief

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie