Regels

Als je wilt meedoen aan de LAN-party moet je instemmen met de volgende regels:

 • De toegangsprijs is voor 25 euro en 27,50 inclusief pizza, afhankelijk van het aangeschafte ticket. Als je aan de deur komt zonder inschrijving, of als wij je betaling niet BINNEN hebben vůůr de uiterste betaaldatum kun je meedoen mits je een administratieve toelage van 5 euro betaalt en er nog plek is. De totaalprijs wordt dan dus vanaf 25 euro.
   
 • De LAN-party begint pas om 16:00. Voor die tijd mag je onder geen beding de ruimte betreden zonder uitdrukkelijke toestemming van de organisatie. Er zal streng op gecontroleerd worden, en het niet navolgen van deze regel kan uitsluiting van de LAN-party tot gevolg hebben.
   
 • Iedere deelnemer krijgt per inschrijving 1 plek (ongeveer 1 m2, ruim voldoende), met 1 netwerkpoort en 1 stroompunt. Dit is genoeg voor iedereen. Hubs, routers en switches zijn NIET toegestaan. Wel kunnen deelnemers hun server bij ons in het NHQ (Network Head Quarters) plaatsen, uiteraard na onze goedkeuring en onder ons toezicht.
   
 • Je moet zelf zorgen voor een PC, een monitor, een stekkerdoos om je PC en monitor op aan te sluiten, een LAN kabel (UTP CAT-5 of CAT-5e, minimaal 10 meter) en eventuele randapparaten als toetsenbord of muis. Speakers zijn niet toegestaan, hoofdtelefoon wel. Het is niet toegestaan andere apparaten dan de PC en de Monitor aan te sluiten.

  Dus GEEN koffiezetapparaat/Senseo, tosti-ijzer, lampen, etc. Voor de consoles moet je een TV (indien van toepassing bij jouw console), controllers, hoofdtelefoon, stekkerdoos en LAN kabel meenemen. Kijk elders op de site voor een checklist, om precies te zien wat je mee moet nemen.

 • Bij deelname aan de LAN-party ga je automatisch akkoord met de regels.