Home

Let op! De LAN-Party is verplaatst naar 25 op 26 november 2016

Wil jij meedoen met de grootste LAN-Party van Almere? Schrijf je nu in! Op 25 en 26 november 2016 kun jij gamen met andere studenten uit de jongste studentenstad van Nederland. Voor maar Ä25,- *of 27,50 inclusief pizza) kan jij 24 uur lang gamen en word je voorzien van eten en drinken gedurende de LAN-Party! Het is de bedoeling dat je je eigen computer meeneemt en dat wij de rest regelen. De organisatie zal er voor zorgen dat alle benodigdheden zijn geregeld, geÔnstalleerd en geconfigureerd. Zo kun jij je 100% focussen op het gamen. Vind je 24 uur toch een beetje lang? Er is een chillroom waar jij kunt relaxen en even tot rust kan komen!

Eten en drinken

Er zal genoeg eten en drinken aanwezig zijn. Zaterdagavond zorgen wij ook voor pizza en zondagochtend een lekkere tosti. Tussendoor zorgen wij ook diverse snacks en drankjes. Als afsluiting volgt er ook nog een borrel om het evenement gezellig af te sluiten.

De LAN-Party wordt georganiseerd door StudentInAlmere, studentenvereniging ['endzjin] S.V.E.I.A., MediaMere en EussenStudentenAdvies.