App ontwikkeling

Een mobiele telefoon is niet meer in het dagelijkse straatbeeld weg te denken en het is een belangrijk onderdeel van bijna alle facetten in ons leven geworden.

Edwin de Vries (2017) - Media, Informatie en Communicatie Entrepreneur

Apps zijn tegenwoordig bijna onmisbaar geworden voor een onderneming. Van smartphone app tot wearable of web app; MediaMere bouwt custom applicaties voor verschillende platformen. We begeleiden zowel bedrijven als particulieren bij het verfijnen van hun eerste ideeŽn en bouwen een volwaardige app om deze vervolgens op professioneel wijze te presenteren in de Google Play Store of App store.

Een goede app heeft meer nodig dan alleen een gelikte uitstraling. Onze focus ligt daarom op gebruiksvriendelijkheid, gemak, en de gebruikerservaring. Het team van MediaMere bestaat uit gepassioneerde professionals met verschillende achtergronden; hierdoor wordt aan iedere stap gedacht tijdens de ontwerpfase en de ontwikkelingsfase, maar ook aan nazorg en ondersteuning wordt veel aandacht besteed. We vinden het namelijk belangrijk dat uw app echt voldoet aan uw wensen en verwachtingen.

Apps van MediaMere zijn altijd geheel op maat gemaakt, waardoor deze precies voldoen aan uw wensen. Jarenlange ervaring op het gebied van ICT, design en development geeft ons de mogelijkheid om snel in te spelen op nieuwe trends en (technologische) ontwikkelingen. Tevens weten we hierdoor als geen ander wat werkt en wat minder goed aan slaat. Door nauw samen te werken met u als klant zijn we in staat om uw ideeŽn in korte tijd om te zetten naar een daadwerkelijk product.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Heeft u een idee, een ontwerp, of een app die aan vernieuwing toe is? Neem contact met ons op! In een vrijblijvend gesprek brainstormen wij graag mee over uw ideeŽn en wensen. Daarnaast lichten wij onze werkwijze toe en adviseren we onder andere over de keuze tussen een native app, hybrid app, of web app. Het team van MediaMere staat voor u klaar!

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie