Airco services

U bepaalt de temperatuur!
De triomftocht van de airconditioning gaat maar door; het is een steeds gewilder accessoires vanwege het grote belang voor comfortabel en veilig rijden. De betrouwbare airconditioners van tegenwoordig garanderen een schone en droge lucht van een door u ingestelde temperatuur.

Het hele jaar door aangenaam, maar echt onmisbaar bij warm weer, als de temperatuur bij lange reizen op de snelweg of in de stad van uur tot uur onaangenamer wordt (om maar niet te spreken over fileverkeer in de zon!!). Als het overhemd aan het vochtige lichaam gaat plakken en de ruiten helemaal open staan om toch wat koele lucht naar binnen te krijgen. Het is de airconditioner die deze onprettige omstandigheden verlicht en zorgt voor een veilig en aangenaam klimaat voor de bestuurder en zijn inzittenden. Vandaar ook dat dit in een paar jaar tijd de airconditioner van een voorrecht voor weinigen tot een normale ‘toegevoegde waarde’ van de auto is geworden. Niet voor niets is 55% van de auto’s die elk jaar door de importeurs in Nederland worden geregistreerd, inmiddels voorzien van een airconditioner.

Autoservice's Jans Hoogeveen de specialist op het   gebied van auto- airconditioning beschikt over ervaring voor het repareren en onderhouden van uw originele auto-airco.

Voordelen van de inzittende…
De voordelen van een goede airconditioning zijn legio: schone lucht, een temperatuur die bepaald wordt door de inzittenden ( omdat er in alle jaargetijden liefhebbers van warmte en van koude zijn), droge lucht en stilte tijdens het rijden, waardoor men rustiger en veiliger reist, vooral als er veel kilometers worden afgelegd. In het najaar en winter bewijst de airco zijn nut door het razendsnel ontwasemen van beslagen ruiten; met een effect als van plotseling oplossende mist worden ‘vol geademde’ ruiten binnen enkele seconden weer doorzichtig.

Handbediening of automaat..
Afhankelijk van de wensen van de klant is er een handbediende of een automatisch geregeld airconditioning. Het automatische geregelde systeem brengt de temperatuur in het interieur op een vooraf ingesteld niveau en houdt deze constant met behulp van sensoren die voortdurend de buiten- en binnentemperatuur meten.

Bij de handbediende airconditioning moet de automobilist zelf de aanpassing van de temperatuurinstelling uitvoeren.

In handen van een specialist!
Maar het is niet voldoende dat alleen het product voortreffelijk is, ook degene die het moet installeren of als zij defect is, moet daar de nodige speciale kennis van hebben.