Sportief

Samen met Rijwielhandel Jan Kwint en Calduran Kalkzandsteen sponsoren wij een schaatsformatie die in de landelijke marathon competitie meedraait. Daarnaast bieden wij onze kledij aan schaatsers aan die in actief clubverband schaatsen en niet te vergeten de jeugd om ze op deze manier te stimuleren in de sport.

Als liefhebber van de sport hebben wij ook nog een ploeg fietsers in onze bedrijfskleuren. Deze fietsers bereiden zich in hoofdzaak voor op het winterschaatsseizoen. Tevens zijn er in de winter een aantal nog actief op de A.T.B, die de hele winter door in de regio en soms daarbuiten veldtoertochten rijden.

Binnen onze schaatsploeg rijden de rijders op verschillende niveauís. Deze rijders zijn actief op o.a clubniveau, regioniveau en op landelijk niveau. Op landelijk niveau hebben wij 3 B-rijders rijden.Deze rijders zijn gesponsorde rijders.De jongens zijn actief in het hele land, daarnaast rijden ze ook de natuurijswedstrijden op de Weissensee.Gezien de ontwikkelingen in schaatsmarathon-sponsorland,zijn wij dit seizoen genoodzaakt alleen deze 3 jongens te voorzien van de faciliteiten die onze ploeg kent.Wij hopen dat wij volgend seizoen met meer rijders de landelijke competitie in kunnen.

Kortom de sportsponsoring is een weerspiegeling van ons bedrijf, breed en veelzijdig met daarin hun eigen specialisaties.