Computer- en telefoonreparaties

Een op de tien Nederlandse telefoonbezitters hebben een scherm dat kapot is.

Martijn de Vries (2017) - Media, Informatie en Communicatie Entrepreneur

Maak een keuze voor een telefoon, tablet, laptop en/of computer reparatie:

Laptop, smartphone, of tablet kapot? Weggooien is zonde; laat uw apparaat repareren!

Heeft u een gebarsten scherm, knoppen die niet meer functioneren naar behoren, of een probleem met de hardware? Het kan natuurlijk ook dat u een probleem heeft met uw apparaat, maar niet precies weet waar het aan ligt. Logisch dat u uw apparaat zo spoedig mogelijk weer functioneel wilt hebben om. De experts van onze reparatieservice gaan deze uitdaging graag aan!

Het gebeurd te vaak dat een defect apparaat meteen wordt afgeschreven terwijl deze in de meeste gevallen snel en voordelig gerepareerd kan worden. Door uw apparaat te laten repareren of onderdelen te laten vervangen, bent u vaak vele malen voordeliger uit dan bij fabrieksreparaties en draagt u daarnaast bij aan een schoner milieu.

Wij zijn al vele jaren actief op het gebied van reparaties voor smartphone, tablet, laptop, of computer. Uw apparaat wordt met uiterste zorg onder handen genomen en uw privacy wordt hierbij gewaarborgd. Tevens staat kwaliteit bij ons voorop: Wij gebruiken alleen onderdelen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw apparaat weer correct werkt en blijft werken.

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie