Informatie over narrowcasting

Narrowcasting is hot in de marketing-, reclame- en communicatie industrie. Het combineert technieken van het internet (zoals flexibiliteit, schaalbaarheid, snelheid en het internationale karakter) met moderne elektronica(zoals ultradunne LCD- en Plasmaschermen, supersnelle computers en draadloze netwerken).

Het doel van Narrowcasting en de eigenschap die het zo bijzonder maakt, is de mogelijkheid om reclameboodschappen naar specifieke doelgroepen te zenden. Die doelgroepen worden bereikt in een gecontroleerde omgeving: ze kunnen er thuis of in de winkel mee in aanraking komen.

Dat leidt vaak tot een positief effect, want in een omgeving waar de consument zich thuis voelt zal een reclame sneller leiden tot een positieve stimulans.

Wachttijdverzachter
Narrowcasting is een goed middel om de tijd bij het wachten iets te veraangenamen. Klanten hebben namelijk iets om naar te kijken. Door de combinatie van bewegend beeld en geluid houdt het hun aandacht vast. Narrowcasting is zowel voor consumenten te gebruiken, als binnen het bedrijf. Zo wordt het heel makkelijk om personeel op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen.

Meer informatie over narrowcasting

Maak kennis met Martijn.

Ik ben Martijn en zou u graag verder willen helpen. Wilt u in contact komen?
 

Daag Martijn en het team uit.
CAPTCHA image for SPAM prevention Lukt het niet met lezen? Klik hier voor een nieuwe bevestigingscode.

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie