WiFi Hotspots

Een goede WiFi Hotspot is aantrekkelijk voor bezoekers.

Lianne van den Brakel (2018) - Senior Marketeer en IT specialist

Hotspot huren

Ben je op een festival, beurs, of evenement en heb je de tijd van je leven, blijkt dat je je ervaringen niet eens online kan delen omdat er geen draadloos netwerk beschikbaar is. Balen! Je gaat er automatisch van uit dat er een WiFi netwerk beschikbaar is, waar je ook gaat. Ook wij zijn hier schuldig aan. Tegenwoordig is het aanbieden van draadloos internet bijna een vereiste op de meeste evenementen, beurzen, congressen, en festivals. En als er dan verbinding is, moet deze het liefst nog snel en stabiel werken ook. Niet altijd de makkelijkste opgave voor organisatoren, en dus is het logisch dat je bij voorkeur een specialist aan het werk zet om een snelle internetverbinding op locatie te realiseren. Er komt immers veel bij kijken bij het aansluiten van een draadloos netwerk op locaties waar normaal geen WiFi beschikbaar is; in een pand, in een evenementenhal, op een festivalterrein. Indoor of outdoor maakt voor ons niet uit: onze experts zijn niet bang voor de regen!

De meeste bezoekers van een evenement kunnen tegenwoordig nauwelijks zonder sociale media en delen maar al te graag hun ervaringen wanneer er internet aanwezig is. Goed voor de marketing, leuk voor de gasten. Positieve ervaringen die op sociale media worden gedeeld geven immers een boost aan de naamsbekendheid van een evenement.

Tevens doe je niet alleen je gasten onwijs veel plezier met tijdelijk draadloos internet, ook voor de organisatie zelf is het interessant om toegang te hebben tot snel WiFi. Denk aan kassa's, betaalsystemen, en ticket- en registratiesystemen die met een beveiligde verbinding vlot hun werk doen. Daarnaast biedt draadloos internet een directe verbinding met de klanten; hierdoor kan realtime feedback worden verzameld en kan bijgestuurd worden waar dat nodig is. Handig!

Ook pers en interne medewerkers willen weleens een glimlach vertonen bij het zien van een toegankelijke draadloze internetverbinding. Zo kunnen zij sneller schakelen en communiceren met collega's op het terrein en daarbuiten.

De enthousiaste specialisten van Huur een Hotspot werken snel, secuur, en met een lach en kunnen razendsnel het WiFi netwerk opbouwen. Tijdens het evenement wordt het netwerk continu gemonitord, zodat problemen met de verbinding, snelheid, en capaciteit in de meeste gevallen bijna direct kunnen worden opgelost. Het huren van tijdelijke acces points en routers vereist dus geen technische kennis; onze experts nemen het gehele netwerk uit handen! 

Gerelateerde projectcases

Bijzonder Jij

Petersburg Consultancy

Hotel New Century

Lanparty Almere

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie