IT-beheer

Storingen, onbereikbaarheid, fouten en andere IT problemen houdt de productiviteit tegen.

Martijn de Vries (2017) - Media, Informatie en Communicatie Entrepreneur

MediaMere is al 10 jaar gespecialiseerd in actieve monitoring. Dit betekend dat wij het netwerk, de website, en de computers van onze klanten voortdurend in de gaten te houden. Zo zijn wij in staat fouten en storingen op te lossen voordat hier last van ondervonden wordt. Het ruime deel van deze oplossingen hebben wij reeds geautomatiseerd, zodat wij onze service voor een scherpe prijs aan kunnen bieden. Echter vinden wij het ook belangrijk om niet zomaar alles aan te nemen wat ons systeem ons verteld. Daarom testen wij regelmatig handmatig de bereikbaarheid van een website, de SEO, en de internetsnelheid van onze klanten. Dit alles in het kader van complete ontzorging.

En mocht er toch nog wat mis gaan, dan staat ons team bijna 24 uur per dag klaar om hier direct aan te sleutelen. Storingen, onbereikbaarheid, fouten, en andere IT problemen krijgen bij ons de hoogste prioriteit, en u kunt er met een gerust hart van uit gaan dat de door u doorgegeven of door ons gevonden fouten zo snel mogelijk worden opgelost, ook wanneer u hier (nog) geen last van ondervindt.

Wij bieden onderhoudscontracten voor een periode van een maand, een halfjaar of een geheel jaar. Deze contracten maken gebruik van een strippenkaart systeem. Zo kan er bijvoorbeeld een 10-uren strippenkaart worden gekozen. Wij geven korting op deze kaart en garanderen een half uur gratis ondersteuning. Zo betaald u geen vast bedrag per maand, maar kunt u wel gebruik maken van onze ondersteuningsservice wanneer u het nodig heeft. Dit geeft u alle vrijheid om zelf te kiezen wanneer u ons inschakelt. Wel zo handig!

Wanneer wij tevens een probleem hebben opgelost bij klant A waar klant B nog last van ondervindt, lossen wij dit bij klant B ook direct op. Zo profiteert iedereen van de service welke wij onze klanten bieden, zonder extra kosten.

Gerelateerde projectcases

Oosterbaan Orthopedie

Bijzonder Jij

ACB-Caravans

PrivaZorg Amsterdam

Renť Expert Salon

Therra
Opleidingen

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie