Data Security

Er worden elke dag ongeveer 37.000 websites gehackt.

Edwin de Vries (2017) - Media, Informatie en Communicatie Entrepreneur

Malware en virussen worden steeds intelligenter, en om deze buiten te houden moeten steeds grotere maatregelen worden ingezet. Hedendaags perfectioneren bedrijven en organisaties hun beveiliging, waardoor hackers zich nu focussen op kwetsbare MKB's. De meeste IT problemen worden veroorzaakt door virussen, spam, spyware en malware in verschillende vormen. De problemen die deze met zich meebrengen doen zich vaak erger voor dan dat ze werkelijk zijn, en zijn nog altijd vrij gemakkelijk te voorkomen. MediaMere is hierbij uw partner met professioneel advies om IT problemen te voorkomen of te verhelpen.
 

Voorkomen is beter dan genezen

Een belangrijk wapen tegen narigheden als virussen en spyware zijn antivirusscanners, e-mail filters, en het monitoren van internetverkeer. Daarnaast zijn USB sticks echte 'ziektedragers' en worden deze vaak vergeten. Door deze tot minimaal gebruik te beperken blijft ook de kans op virussen zo klein mogelijk. We raden aan om ook USB sticks, externe harde schijven, en andere opslagmedia regelmatig te scannen op virussen en malware. MediaMere geeft advies hoe risico's verminderd kunnen worden en hoe personeel gemonitord kan worden om te voorkomen dat belangrijke informatie naar buiten komt.
 

Het herstellen van IT problemen

Indien u al last heeft van IT problemen kunt u bij ons terecht voor een oplossing. Ons tech-team gaat dan direct aan de slag met het opsporen van het probleem en het schoonpoetsen van uw apparaat. We houden hierbij rekeningen met eventuele risico's die verbonden kunnen zijn aan het verwijderen van bestanden of programma's, het resetten van een apparaat, of het herstellen hiervan. Deze risico's zullen ten alle tijden voorafgaand aan het uitvoeren met u worden besproken en worden pas uitgevoerd na akkoord.

Het oplossen van IT problemen gebeurd bij MediaMere onder een veiligheidsabonnement. Wij lossen de problemen op zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. 

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie