Advies

Advies zorgt voor nieuwe inzichten en ideeŽn.

Edwin de Vries (2017) - Media, Informatie en Communicatie Entrepreneur

Advies van een externe, onafhankelijke professional over een IT omgeving is altijd handig en verfrissend en kan nieuwe inzichten bieden. MediaMere biedt een uitgebreid overzicht aan klanten op het gebied van veiligheid, zuinigheid, en efficiŽntie. Zo kan een organisatie, bedrijf, of merk zichzelf verbeteren op IT gebied door te zien waar de kansen en mogelijkheden liggen. Daarnaast informeren wij onze klanten over ontwikkelingen op softwaregebied en geven wij klanten tips en trucs waardoor zijn hun IT-omgeving optimaal kunnen benutten.

Om duidelijkheid te creŽren wat betreft automatisering, veiligheid, kosten, en plannen voor in de toekomst zijn kennis van nieuwe technologische ontwikkelingen noodzakelijk en is het van belang dat de adviseur kan inschatten welke trends en ontwikkelingen zich gaan voordoen. Dankzij onze brede en jarenlange ervaring van zowel hard- als software zijn wij in staat altijd een passend advies te geven welke geheel passend is voor de situatie waarin een bedrijf zich bevindt of gaat bevinden. Hierdoor kunnen wij u altijd voorzien van advies dat aansluit bij uw wensen en voorwaarden en vinden wij altijd een antwoord op uw IT vraagstuk.

Advies nodig over werkplekbeheer, netwerkbeheer, ICT, of systeembeheer? Wij hebben al ruim 10 jaar ervaring op deze gebieden en kunnen u adviseren over de do's en dont's, en de eventuele voor- en nadelen van de manier waarop deze beheerd worden. Door te kijken naar de efficiŽntie en  effectiviteit van de huidige manier van werken zijn wij in staat een geheel passend advies op te stellen met voorstellen voor aanpassingen en veranderingen en hoe deze het beste uitgerold kunnen worden.

Tevens is MediaMere in te zetten als onafhankelijk partner voor het controleren en beoordelen van CV's, sollicitanten, en sollicitatieprocedures.

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie