Cursussen

De computer en het medium internet worden steeds belangrijker in de huidige samenleving. Toch zijn er veel mensen die nog beperkte kennis hebben over vele aspecten die met computers en internet te maken hebben. Uit onderzoek is gebleken dat de meeste mensen problemen hebben met programma’s die normaal dagelijks gebruikt worden zoals Microsoft Outlook. Vooral de oudere doelgroep heeft daar moeite mee, omdat het voor hen vaak moeilijk is om op latere leeftijd nog aan een computer te beginnen.

Daarom biedt MediaMere Entertainment en Internet Solutions verschillende cursussen om de wereld van de computers te verduidelijken en uit te leggen. Het ziet er vaak moeilijk uit, maar wij zorgen ervoor dat u alles goed begrijpt. MediaMere is goedkoop maar toch krachtig en heeft verstand van het geven van cursussen. Wij zorgen ervoor dat u overweg kunt met hardware en software!

Voor specifiekere informatie over welke cursussen wij aanbieden  en dergelijke kunt u terecht bij de andere kopjes onder het kopje ‘Cursussen’!

Meer informatie over cursussen

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met ons op
Training aanvragen
Wij komen graag langs
 Wij bellen u als u dat wilt
 Vraag een offerte aan
  Meer informatie